Ne yapıcam ben :(

p
tesekkurler oneriniz icin bende istanbuldayim zaten..
benim cekingen bi yapim var ancak kendimi rahat hissedersem, guven verirse anlatabilirim.. yani oyle kizmasi falan daha cok sevkimi kirar.yinede aklimda bulunsun.

Ne var ki bunda! Ben uyanık halimle sürekli bişeylerden korkar ürker bağırırım, elimden peçete düşse ''Ayyyy'' diye bi inletirim ortalığı. Geceleri korkarım, banyoda yüzümü yıkayamam korkarım, sürekli yanımdaki insanlara bağımlı yaşarım. Bekarken annem, şimdi de eşim... Kimse de benden bıkmaz. Ayrıca ne demek ailem benden bıktı. Annen de nasıl bi anne ki evladına ''Elalem bu kadar tahammül göstermez.'' diyo. Elalem engelli çocuk büyütüyo ömrü boyunca. Senede bi kaç sefer uykusuz kalsınlar noolucak! Ben olsam işi eğlencesine vurur, dalga geçerdim kendimle. Bence çok tuhaf ve komik bi durum. Yaşanırken komik değil belki ama sonradan güldürenlerden... Bence hiç sorun yok. Çözülürse çözülür, çözülmezse de çözülmesin... :)

20 yasindayim
Siz anlayislisiniz demekki ustelik bayansiniz bayanlar bu konuda daha anlayisli olur. ama benim durumum farkli hangi erkek bu duruma tahammul gosterir ki bir sabreder iki sabreder.

Allah'ın her günü, motoru yanmış traktör gibi horlayan binlerce erkek var, ve eşim horluyor diye boşanan kadın duymadım henüz. 3-6 ayda bir uykusunu bağırarak böldünüz diye, size tahammül edemiyecek bir adamı, siz niye koca diye isteyeceksiniz zaten?

Akşamları uyumadan, Felak/Nas, Ayetel kürsü okumanızı tavsiye ederim. Faydası olacaktır diye düşünüyorum.

.

bunda tahammul gösteremeyecek bi durum yok ki sanki sen çok mu memnunsun bu halinden

öncelikle geçmiş olsun canım bnmde üniversite son sınıfta okulu uzatabilirim stresiyle böyle bi durum baslamıştı rüyamda bişey görmüyodum ama sıçrayarak yataktan fırlıyordum resmen müthiş bi korku hissediyordum artık yatarken bile o korkuyla yatıyordum inş bu gece olmaz diye ve o stresle yatınca aynısını yaşıyordum yazık oda arkadasım çok anlayışlı gece bnm yatağıma gelip yatıyordu belki yanlız yatınca korkuyorsundur ondan oluyordur diye bu seferde onu rahatsız etmiyimi diye gözüme uyku girmiyordu bnde psiyatriye gittim anlattım tamamen psikolojik dedi ve ilaç verdi verdiği ilaçlari kullandım önce yarım yarim içiyordum sonra tama çıkardım tam doktorun tarif ettiği sekilde kullandım bi süre sonra bi baktım kuş gibiyim stres fln kalmamış uykularım düzene girdi ve stresi astığımdan derslerimi de daha rahat çalıştım ve okulu da uzatmadım. mezun olunca iş bulama stesiyle yine basladı ama sonra gecti şu aralar iyiyim aslında ama gecenlerde çığlıkla beraber yataktan oyle bi fırlamışım ki gözümü actiğimda salona fırlamış buldum kendimi evdekilerde yatakta böcek felan var da ondan boyle yaptığımı zanettiler sözlüm askerde biraz onu takıyorum galiba ondan yasadığımı düşünüyorum. sana tavsiyem doktorun verdiği ilaçları kullan zaten doktor ilk sefer ve bu gibi sebeple giden bi insana agır ilaç vermez hafiften yarım dozla baslatır agır gelirse bırak demişti bana hiç agır gelmedi bırakmadım ben ama o dönem iyileşmemi ilaçlara bağlıyorum bi dene istersen sende bazen bilinçaltımızda problemleri biriktirebiliyoruz agır geliyo bünyeye boyle tepki veriyo sanırım vücut.hiç korkma tedavisi olan bişey acil şifalar dilerim canımm

Bende çok korkak bir insanım '' kendi gölgesinden korkan tipler vardır ya '' o tabire uymak için fazlam var eksiğim yok. Bazen sık, bazen daha az aynı şeyi yaşıyorum. Hatta şuan aynı şekilde, çığlıkla uyanan, ama neden bağırdığını korktuğunu bilmeyen, benim gibi hatırlamayan başka birini daha görünce çok şaşırdım. Ne oldu derler? Hatırlamıyorum, bilmiyorum..

Ev halkı isyanlar da benim bağırmalarım yüzünden, çok korkak olduğumu söylemiştim hatta kardeşim lavoboya kalksa ki zifir ikaranlıkta uyumam, o anda uyanıp onu gördüysem iş bitiyor yine çığlık çığlığa kalıyorum ve kendime gelmem uzun sürüyor. Artık lavoboya giderken '' smuwila lavoboya gidiyorum korkma '' diye uyandırıyor beni gecenin bir körü ya da odanın ışığını açıp gidiyor.

Son düzenleme:

Aynilsu cnn ozel msjaticam sana ama telden giriom bilmiyorumm nasil atiloo yardimci olirsan bende bisiy anlatmak istiyorum...

esimde de oluyor o kadar korkarak uyaniyorumki sanirimmm bigun bende kalpten gidicemmm...ama onun yorgun oldugu zamanlarda olurr...ne goruyorsun diye cok ustune gittimm...israrla hatirlamiyorumm diyor...acaba gercekdenmi hatirlamiyor yada soylemekmi istemiyor bilmiyorummm...
acaba sizinde yorgunluktzn olabilirmiii...kafaniza biseylerimi takip oyle yatiyorsunuzzz...icinizde bi korkuylami yasiyorsunuzz...???

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. cok yardimci oldunuz inanin kendimi tek saniyordum sanki dunyada bu stresi yasayan bi benim saniyordum ama yalniz olmadigimi gorunce rahatladim herkesin yasadigi, yasayabilecegi seylermis. haklisiniz korkularim kimseye anlatamadigim dertlerim var. belki de sebebi icimde bi yerlerde bastirdigim huzursuzluktur. karar verdim , bayramdan sonra ilk isim iyi bi uzmana gorunmek..
Tesekkurler tekrar..

Aynilsu msj gonderemiyorumm toplam msj sayim 25 yada daha fazla olmaliymis 21 kalmis bisiyler dio yazdim okadar gondermediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…