pEchomar atakoy hastanesi mehdi celikyay en son ucreti 90 liraydi herseyini anlat cekinme sakin sana ilac verir bunlari bitir gel der gittiginde tum secereni soracak neler oldugunu degisiklik var mi yok mu sakin cekinceli cevap verme o zaman kiziyor niye geldin der kalirsin ne bicim doktor diye seninle kavga eder sakin sasirma ben ikinci gittigimde sabrimi denemek icin kavga etti benimle cok sasirmistim ben deliyim hoca benden deli diye icimden gecirdim aklimi okudu sonrada guvendim zaten herseyi anlattim problemlerimi dert ettigim seyleri cok guzel ogutler verdi simdi ilaclari biraktim cok sukur ihtiyacim kalmadi ama yine basima ayni seyler gelse giderim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaklasik uc yildir devam eden bi sorunum var gece uyku'dan bagirarak uyaniyorum bazen uc ayda bir bazen alti aydi bir oluyor anlayacaginiz belli olmuyor. ama keske anlattigim kadar kolay olsa oyle bir firliyorum ki yataktan butun ev halkini korkudan olduruyorum desem yeridir. hatta babam kalpten gidicem bi gun diyorinsanlari korkuttuguma mi yanayim kendi icimde ki firtanalarami hatta bazen uyumaya korkuyorum. bide simdi su var ne gordugumu net olarakta hatirlamiyorum ama ailem uzerimde baski kuruyor surekli soruyor ne gordun ne gordun diye bende bisey diyemiyorum bu sefer kavga cikiyor ama gercekten hatirlamiyorum sadece hissettigim asiri korku ve panik.. simdi ben doktora da gittim ama doktorda bisey bulamadi. sonra ilac falan dedi ama ben cekimser yaklastim ne bilim bir sure sonra o ilaclara bagimli olmak hatta dahada kotuye gitme ihtimali korkuttu beni doktorda kesin.komusmuyor. Anlayacaginiz kaldim oyle tek basima. ailemin artik tahammulu kalmadi hissediyorum annemle babam surekli fisir fisir konusuyorlar gerci ben artik anlayista beklemiyorum sonucta haklilar. onlarda benim yuzumden uykusuz kaliyorlar. hatta annem elin evi bu kadar tahammul gostermez falan diyor.. o kadar biktim ki herseyden evlenmek bile istemiyorum o insanin hayatini karartmak istemiyorum iyice umudum tukendi ne yapsam.olmuyor
20 yasindayim
Siz anlayislisiniz demekki ustelik bayansiniz bayanlar bu konuda daha anlayisli olur. ama benim durumum farkli hangi erkek bu duruma tahammul gosterir ki bir sabreder iki sabreder.
bunda tahammul gösteremeyecek bi durum yok ki sanki sen çok mu memnunsun bu halindenYaklasik uc yildir devam eden bi sorunum var gece uyku'dan bagirarak uyaniyorum bazen uc ayda bir bazen alti aydi bir oluyor anlayacaginiz belli olmuyor. ama keske anlattigim kadar kolay olsa oyle bir firliyorum ki yataktan butun ev halkini korkudan olduruyorum desem yeridir. hatta babam kalpten gidicem bi gun diyorinsanlari korkuttuguma mi yanayim kendi icimde ki firtanalarami hatta bazen uyumaya korkuyorum. bide simdi su var ne gordugumu net olarakta hatirlamiyorum ama ailem uzerimde baski kuruyor surekli soruyor ne gordun ne gordun diye bende bisey diyemiyorum bu sefer kavga cikiyor ama gercekten hatirlamiyorum sadece hissettigim asiri korku ve panik.. simdi ben doktora da gittim ama doktorda bisey bulamadi. sonra ilac falan dedi ama ben cekimser yaklastim ne bilim bir sure sonra o ilaclara bagimli olmak hatta dahada kotuye gitme ihtimali korkuttu beni doktorda kesin.komusmuyor. Anlayacaginiz kaldim oyle tek basima. ailemin artik tahammulu kalmadi hissediyorum annemle babam surekli fisir fisir konusuyorlar gerci ben artik anlayista beklemiyorum sonucta haklilar. onlarda benim yuzumden uykusuz kaliyorlar. hatta annem elin evi bu kadar tahammul gostermez falan diyor.. o kadar biktim ki herseyden evlenmek bile istemiyorum o insanin hayatini karartmak istemiyorum iyice umudum tukendi ne yapsam.olmuyor
Yaklasik uc yildir devam eden bi sorunum var gece uyku'dan bagirarak uyaniyorum bazen uc ayda bir bazen alti aydi bir oluyor anlayacaginiz belli olmuyor. ama keske anlattigim kadar kolay olsa oyle bir firliyorum ki yataktan butun ev halkini korkudan olduruyorum desem yeridir. hatta babam kalpten gidicem bi gun diyorinsanlari korkuttuguma mi yanayim kendi icimde ki firtanalarami hatta bazen uyumaya korkuyorum. bide simdi su var ne gordugumu net olarakta hatirlamiyorum ama ailem uzerimde baski kuruyor surekli soruyor ne gordun ne gordun diye bende bisey diyemiyorum bu sefer kavga cikiyor ama gercekten hatirlamiyorum sadece hissettigim asiri korku ve panik.. simdi ben doktora da gittim ama doktorda bisey bulamadi. sonra ilac falan dedi ama ben cekimser yaklastim ne bilim bir sure sonra o ilaclara bagimli olmak hatta dahada kotuye gitme ihtimali korkuttu beni doktorda kesin.komusmuyor. Anlayacaginiz kaldim oyle tek basima. ailemin artik tahammulu kalmadi hissediyorum annemle babam surekli fisir fisir konusuyorlar gerci ben artik anlayista beklemiyorum sonucta haklilar. onlarda benim yuzumden uykusuz kaliyorlar. hatta annem elin evi bu kadar tahammul gostermez falan diyor.. o kadar biktim ki herseyden evlenmek bile istemiyorum o insanin hayatini karartmak istemiyorum iyice umudum tukendi ne yapsam.olmuyor
Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. cok yardimci oldunuz inanin kendimi tek saniyordum sanki dunyada bu stresi yasayan bi benim saniyordum ama yalniz olmadigimi gorunce rahatladim herkesin yasadigi, yasayabilecegi seylermis. haklisiniz korkularim kimseye anlatamadigim dertlerim var. belki de sebebi icimde bi yerlerde bastirdigim huzursuzluktur. karar verdim , bayramdan sonra ilk isim iyi bi uzmana gorunmek..
Tesekkurler tekrar..
Aynilsu msj gonderemiyorumm toplam msj sayim 25 yada daha fazla olmaliymis 21 kalmis bisiyler dio yazdim okadar gondermediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?