- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 35
Kırıcı olmamak adına ve büyük konuşmamak adına size daha fazla bir şey söylemek istemiyorumKendi de agliyor ben katilim diyor yani bilmiyorum hani bir daha eskisi gibi olamayiz onu biliyorum ama surekli aklima dusuyor merak ediyorum sadece
Oyle dusunmek zorundaydim cunku hamileydim.. bebek olmasa evlilik diye tutturmazdim
Bilmiyorum anlam veremiyorum dogum gunumu kutluyor ariyor soruyor gittigi yeri haber veriyor sonra ayrilmak istiyor madem oyle neden arayip soruyosun diyorum seviyorum diyor keske basimiza boyle bisey gelmeseydi diyor cokmu gozu kapali bakiyorum icindeyim diye bilmiyorumİşte onlarla da işini görmüş. Senin için de başta öyle düşünmemiş ama öğrenince seni de öyle görmüş. Başta öyle olacagını düşünmediği için hemen kopamamış.
Evet peki tesekkur ederimsorun eski esindeymis demek ki
o adamla da konusma bence alakani kes kendi yoluna bak.
Orasi oyle en azindan hayatta olurdu onun sevinciyle avunurdumHata orda zaten. Tek düşündüğünüz şey çocuğunuzsa illa bir babaya ihtiyacı yoktu. Aldırma kararınızı asla sorgulamıyorum yanlış anlaşılmak istemem seçim karar sizin, eleştirmiyorum. Sırf karnınızdaki çocuk için sizinle evlenecek adamla ne kadar mutlu veya sağlıklı evliliğiniz olabileceğini düşünüyorsunuz? Evlendiniz diyelim bir ömür bunu sizin başınıza kakıp sizi evlendiğiniz güne pişman ettirmeyecek miydi? Çocuk peki o çok mu sağlıklı bir ortamda büyürdü? Artık önünüze bakıp hatalarınızdan ders çıkartmalısınız.
O kadar cok istiyorumki ben hep gecmiste yasayan biriyim maalesef 21 yasindayim hayattan hic bir beklentim kalmadi iyi duzgun bir insan yok gibi geliyor ya da ben bulamiyorum tesekkur ederim dusunceleriniz icinBu adama ve geçmişine takılı kalirsan toparlanamazsın. Bir an önce bu kancayı çıkart üstünden. Anladığim kadarıyla daha çok gençsin ve yaşanacak nice guzel günler var önünde. Hayatta neyi hak ettiğini senden başka kimse belirleyemez.
neyin içinden çıkamıyorsun ki, ya psikolojin bozuk ya da aklını emanete verdin, kaçıp kurtulmaktan kendine yeni temiz bir sayfa açmaktan başka seçeneğin mi var, ya da böyle ortamların böyle adamların mezesi olur kaç bebenin daha canına sebep olursun bilinmezBenim aklimi fikrimi sorgulamak namus bekciligimi yapmak size dusmuyo icinden cikamadigim bi durumda ne yapmam konusunda yardimci olabilirmisiniz dedim sadece
Firsat vermek degil sadece ona yardim etmelimiyim diye dusunmustum bu olay belki dile kolay geliyor anlatmasi ama emin olun hergun bu yukun altinda eziliyorum anneme bile derdimi anlatamiyorum bundan sonra zaten eskisi gibi olamam olamayiz bunu biliyorumyapacağın şey ortada bir de bunu soruyor musun? adam neler yapmış nelere sebep olmuş , kim bilir daha neler neler yapacak hala ona fırsat vermeyi aklınızdan geçiriyorsanız geçmiş olsun diyelim şimdiden tüm olacaklar için
ya sen onu bırak da önce bi kendine yardım et, sen ona yardım edicem derken o seni bataklığa sürüklüyor farkında değilsin bunca eziyetine rağmen farkedemediysen psikolojin bozulmuş başka açıklaması yokFirsat vermek degil sadece ona yardim etmelimiyim diye dusunmustum bu olay belki dile kolay geliyor anlatmasi ama emin olun hergun bu yukun altinda eziliyorum anneme bile derdimi anlatamiyorum bundan sonra zaten eskisi gibi olamam olamayiz bunu biliyorum
Meze tabiriniz hos degil ben kimsenin mezesi olmadim hic bi kadina da bu yakistirmayi yapmayin bence pismanligimi kendim biliyorum benimde vicdanim duygularim varneyin içinden çıkamıyorsun ki, ya psikolojin bozuk ya da aklını emanete verdin, kaçıp kurtulmaktan kendine yeni temiz bir sayfa açmaktan başka seçeneğin mi var, ya da böyle ortamların böyle adamların mezesi olur kaç bebenin daha canına sebep olursun bilinmez
21 yaşındasın başından geçenler roman gibi ve sen meze lafına bozuluyorsun, genceciksin daha, bir çok şeyi başarabilecek yaşta ve güçtesin ama bu kafayla olmaz, gözünü aç diye bu yorumları yapıyoruz sana, yoksa ne sen ne de başkası böyle adamların elinde harcanmaya layık görmemeli kendini, çok mu yardım etmek istiyorsun önce kendine güzel bi hayat kur ona da dua edersin artık o kadar iyi niyetliysenMeze tabiriniz hos degil ben kimsenin mezesi olmadim hic bi kadina da bu yakistirmayi yapmayin bence pismanligimi kendim biliyorum benimde vicdanim duygularim var
Sende çok temiz değilsin yazdigin kadarı ile.. bekaret diyince geri kafalılık diyorsunuz ondan işte bekaret önemli erkeler alacağını alınca bitiyor değerin sevgin aşkın..hepsi sap gibi kalıyorsun ortada ne yapacaksın bi erkek olmadan nasıl yazabilirim .cabasina düşüp ayakların üzerinde duracaksın net ac temiz bi sayfa bi kendi ayakları uzerinde durmayı deneSuanda sevdigim cocukla (Ali diyelim) ortak arkadasimiz araciligiyla tanisiyoruz 5 sene oncesinden ve cok pis bir ortamdi sonra bir daha hic gormedim o ortak arkadas benim sevgilimdi ve sonra ordan birisi daha sevgilim oldu aramizda biseyler yasandi vs sonra benim o semtten baglantim koptu fln derken ben bi gun Aliyi ekledim instadan biraz konusmaya basladik bir hafta konusuruz sonra biter diye dusunuyodum is ciddiye bindi abileriyle tanistirdi
Tanistirmadan once o cocuklarla aranizda bisey gecti mi diye sordu kimseden duymasin benden duysun diye evet dedim agladi uzuldu istemedi ikna ettim baristik vs ailesi biraz kapali ve bu cocuklarla kapi komsulari ayni koylu abileri vs tanisiyor buna ragmen iliskimiz devam etti sorun yok gibiydi astik saniyordum
5 ay oncesine kadar hamile kaldim duyunca bende o da sok olduk ilkte ben kendimi kisir biliyordum diye ihtimal vermemistim olmasina sasirdim sonra surekli aldir dedi ailelerimiz tanismiyor dedi senin ailen istemiyor suanda ciddi bisey dedi aciksin olmaz dedi ama aslinda istememe sebebi belliymis bunlar bahaneymis en son gune kadar bekledim belki cocugunu kabul eder diye etmedi gidip tek basima aldirdim
Aldirana kadar birsuru kufur hakaret etti sen ustume kaldin bilmemnesin paragozsun o sun busun isimi ailemi mahvettin bilerek yaptin vs halbuki hic oyle bi amacim yoktu 1 kerede hamile kalmistim anlam veremedim bundan once basimdan bi evlilik gecti ve o kadar denemeye ragmen cocugum olmamisti esim bana sen kisirsin diyodu..
Ben onun ailesinin esyalarina gelin gelmeyi bile kabul etmistim kendi icimde ne gelinlik ne taki ne bisi vardi gozumde yeterki bebegim dogsun dedim su hayatta tek istegim anne olmakti, olamadim..
O da bunu biliyordu sonradan pisman oldu Allahin takdiridir bilemem basina birsuru olay geldi vs neyse ben aldirdiktan sonra yaninda olucam diyen adam ben agridan kivranirken bir kere bile aramadi
Borcla gidip kurtaj oldum para istemek icin aradim konusmaya basladik ama eskisi gibi olamadik megerse o pis ortama geri donmus madde kullanmaya baslamis benim yanimda kal gitme birakicam soz veriyorum bu bebek beni cok mahvetti sana yazamamam bundandi kriz bana hic bisey yaptirmiyor dedi hic bisey demedim cok uzuldum sadece sozde ben ona biraktirmistim..
Simdi benim ne yapmam lazim?
öncesi sonrası yok bu şeyin. bir kere içtiyse tamam, ömür boyu ensesinde artık canım sıkıldı içeyim kafam bozuldu içeyim. bundan kurtulamaz.Bagimli degildi askere gitti geldi iyide bi ise girdi bayadir bu ortama ne giriyordu ne de kimseyle gorusuyodu sonradan boyle oldu
Karsimdaki herkesi kendim gibi gorup cabuk guveniyorum sorunum bu ama elimde degil oyle sogudumki insanlardan artik surekli hayal kirikligina ugramaktan yoruldum o kadar cok isterdimki aksama ne yemek yapicam yarin ne giycem gibi dertlerimin olmasini neyse tesekkur ederim dusunceleriniz icin21 yaşındasın başından geçenler roman gibi ve sen meze lafına bozuluyorsun, genceciksin daha, bir çok şeyi başarabilecek yaşta ve güçtesin ama bu kafayla olmaz, gözünü aç diye bu yorumları yapıyoruz sana, yoksa ne sen ne de başkası böyle adamların elinde harcanmaya layık görmemeli kendini, çok mu yardım etmek istiyorsun önce kendine güzel bi hayat kur ona da dua edersin artık o kadar iyi niyetliysen
Evet degilim ama ben bekaret gercek sevginin onune gecmez hic bi zaman diye dusundum hala da dusuncem bu ben simdi evlendim bosandim boyle seyler yasadim diye hic bi zaman dogru bi insan olmayacakmi karsimda gercekten seven birisi gecmise takilmamali benceSende çok temiz değilsin yazdigin kadarı ile.. bekaret diyince geri kafalılık diyorsunuz ondan işte bekaret önemli erkeler alacağını alınca bitiyor değerin sevgin aşkın..hepsi sap gibi kalıyorsun ortada ne yapacaksın bi erkek olmadan nasıl yazabilirim .cabasina düşüp ayakların üzerinde duracaksın net ac temiz bi sayfa bi kendi ayakları uzerinde durmayı dene
Yasadigim semtte evli bekar olsun ya da kiz erkek kullanan insan cok 1 kere deneyip birakanda var evli olup kullananda birsuru ornegi var ben bu cevrede buyudugum icin garipsemiyorum maalesef aci bisey ama sevdigim insanin kendine zarar vermesi beni uzuyor ailemde kimsenin bulasmasini istemem o yuzden ona da hic taviz vermemistim icmiyordu da 7/24 beraberdik icse anlardimöncesi sonrası yok bu şeyin. bir kere içtiyse tamam, ömür boyu ensesinde artık canım sıkıldı içeyim kafam bozuldu içeyim. bundan kurtulamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?