Ne yapicam bilmiyorum..

Oyle dusunmek zorundaydim cunku hamileydim.. bebek olmasa evlilik diye tutturmazdim

Hata orda zaten. Tek düşündüğünüz şey çocuğunuzsa illa bir babaya ihtiyacı yoktu. Aldırma kararınızı asla sorgulamıyorum yanlış anlaşılmak istemem seçim karar sizin, eleştirmiyorum. Sırf karnınızdaki çocuk için sizinle evlenecek adamla ne kadar mutlu veya sağlıklı evliliğiniz olabileceğini düşünüyorsunuz? Evlendiniz diyelim bir ömür bunu sizin başınıza kakıp sizi evlendiğiniz güne pişman ettirmeyecek miydi? Çocuk peki o çok mu sağlıklı bir ortamda büyürdü? Artık önünüze bakıp hatalarınızdan ders çıkartmalısınız.

İşte onlarla da işini görmüş. Senin için de başta öyle düşünmemiş ama öğrenince seni de öyle görmüş. Başta öyle olacagını düşünmediği için hemen kopamamış.
Bilmiyorum anlam veremiyorum dogum gunumu kutluyor ariyor soruyor gittigi yeri haber veriyor sonra ayrilmak istiyor madem oyle neden arayip soruyosun diyorum seviyorum diyor keske basimiza boyle bisey gelmeseydi diyor cokmu gozu kapali bakiyorum icindeyim diye bilmiyorum

Nasıl hayatlarınız var ya. Neler yaşıyorsunuz. Hiç mi bir hedefiniz idealiniz yok. Sırtınızdaki bu kamburlarla nasıl yaşıyorsunuz. Yok valla benim aklım almıyor.

Orasi oyle en azindan hayatta olurdu onun sevinciyle avunurdum

yapacağın şey ortada bir de bunu soruyor musun? adam neler yapmış nelere sebep olmuş , kim bilir daha neler neler yapacak hala ona fırsat vermeyi aklınızdan geçiriyorsanız geçmiş olsun diyelim şimdiden tüm olacaklar için

O kadar cok istiyorumki ben hep gecmiste yasayan biriyim maalesef 21 yasindayim hayattan hic bir beklentim kalmadi iyi duzgun bir insan yok gibi geliyor ya da ben bulamiyorum tesekkur ederim dusunceleriniz icin

Benim aklimi fikrimi sorgulamak namus bekciligimi yapmak size dusmuyo icinden cikamadigim bi durumda ne yapmam konusunda yardimci olabilirmisiniz dedim sadece
neyin içinden çıkamıyorsun ki, ya psikolojin bozuk ya da aklını emanete verdin, kaçıp kurtulmaktan kendine yeni temiz bir sayfa açmaktan başka seçeneğin mi var, ya da böyle ortamların böyle adamların mezesi olur kaç bebenin daha canına sebep olursun bilinmez

Firsat vermek degil sadece ona yardim etmelimiyim diye dusunmustum bu olay belki dile kolay geliyor anlatmasi ama emin olun hergun bu yukun altinda eziliyorum anneme bile derdimi anlatamiyorum bundan sonra zaten eskisi gibi olamam olamayiz bunu biliyorum

ya sen onu bırak da önce bi kendine yardım et, sen ona yardım edicem derken o seni bataklığa sürüklüyor farkında değilsin bunca eziyetine rağmen farkedemediysen psikolojin bozulmuş başka açıklaması yok

Meze tabiriniz hos degil ben kimsenin mezesi olmadim hic bi kadina da bu yakistirmayi yapmayin bence pismanligimi kendim biliyorum benimde vicdanim duygularim var

Meze tabiriniz hos degil ben kimsenin mezesi olmadim hic bi kadina da bu yakistirmayi yapmayin bence pismanligimi kendim biliyorum benimde vicdanim duygularim var
21 yaşındasın başından geçenler roman gibi ve sen meze lafına bozuluyorsun, genceciksin daha, bir çok şeyi başarabilecek yaşta ve güçtesin ama bu kafayla olmaz, gözünü aç diye bu yorumları yapıyoruz sana, yoksa ne sen ne de başkası böyle adamların elinde harcanmaya layık görmemeli kendini, çok mu yardım etmek istiyorsun önce kendine güzel bi hayat kur ona da dua edersin artık o kadar iyi niyetliysen

Sende çok temiz değilsin yazdigin kadarı ile.. bekaret diyince geri kafalılık diyorsunuz ondan işte bekaret önemli erkeler alacağını alınca bitiyor değerin sevgin aşkın..hepsi sap gibi kalıyorsun ortada ne yapacaksın bi erkek olmadan nasıl yazabilirim .cabasina düşüp ayakların üzerinde duracaksın net ac temiz bi sayfa bi kendi ayakları uzerinde durmayı dene

Karsimdaki herkesi kendim gibi gorup cabuk guveniyorum sorunum bu ama elimde degil oyle sogudumki insanlardan artik surekli hayal kirikligina ugramaktan yoruldum o kadar cok isterdimki aksama ne yemek yapicam yarin ne giycem gibi dertlerimin olmasini neyse tesekkur ederim dusunceleriniz icin

Evet degilim ama ben bekaret gercek sevginin onune gecmez hic bi zaman diye dusundum hala da dusuncem bu ben simdi evlendim bosandim boyle seyler yasadim diye hic bi zaman dogru bi insan olmayacakmi karsimda gercekten seven birisi gecmise takilmamali bence

öncesi sonrası yok bu şeyin. bir kere içtiyse tamam, ömür boyu ensesinde artık canım sıkıldı içeyim kafam bozuldu içeyim. bundan kurtulamaz.
Yasadigim semtte evli bekar olsun ya da kiz erkek kullanan insan cok 1 kere deneyip birakanda var evli olup kullananda birsuru ornegi var ben bu cevrede buyudugum icin garipsemiyorum maalesef aci bisey ama sevdigim insanin kendine zarar vermesi beni uzuyor ailemde kimsenin bulasmasini istemem o yuzden ona da hic taviz vermemistim icmiyordu da 7/24 beraberdik icse anlardim

21 yaşındasın ve pis dediğin bir ortamdan 3. Sevgiliyi yapıyorsun. Ha bi de sosyal medyadan sen yazarak başlatıyorsun. Ve ben nerde hata yapıyorum diyorsun. Pes valla. Bırak ona buna acıyıp yardım etmeyi, sen kendini kurtar. Genceciksin, yolun başındasın. İş bul çalış bi kendine gel. Ona hiç bir şey olmaz sen kendine yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…