Ne yapicam bilmiyorum..

Dunyadaki tek insan o degil ama ona karsi duygularimda henuz bitmis degil kendi icimde de bitirmeye calisiyorum ama yardim etmelimiyim ne yapmaliyim bilmiyorum icinden cikamadigim durum buydu

karsidakine guvenmeden ne demeye hamile kalirsin yapmayin sunu yaa millet paralar dokuyo goz yasi dokuyo o senin aldirdigin bir cana sahip olmak icin yazik gunah be bi bitmediniz belki yardimci olurum diye baktim konuna müstehak olmus

Adam senle evlenmeyi hiç düşünmemiş. Sadece keyfine bakmak istemiş. Keyfi oldugu için de kendi cocugunun katili olmuş. Böyle biri ile başka hiç bir sebep olmasa bile sırf bu sebeple devam edilemez

karsidakine guvenmeden ne demeye hamile kalirsin yapmayin sunu yaa millet paralar dokuyo goz yasi dokuyo o senin aldirdigin bir cana sahip olmak icin yazik gunah be bi bitmediniz belki yardimci olurum diye baktim konuna müstehak olmus
Ben gozyasi dokmedimmi saniyosunuz keske arkamda duracak birisi olsaydi ya da ayri bi isim gucum biseyim olsaydi hic dusunmez dogururdum aglaya aglaya gittim aglaya aglaya ciktim gunlerce agladim keske benimde canim gitseydi dedim ne yasadim bilemezsinizki birdaha hic bi zaman emziremiycegim bebegin sutu geliyo gogsumden doktor tutunsun diye ilac yazmisti onlara bakip agliyorum bende ruhsuz dun aldirdi bugun hayatina bakiyor gibi bi insan degilim

Senin cpcuguna kıyan biri ile devam edeceksen sende de vicdan oldugunu sanmıyorum
Devam etmek degil ikimizde boyle biseye hazir degildik ve cevremde hangi erkege sorduysam onceden arkadaslariyla sevgili olmus bi kizi istemezdik dedi ama o ailesiyle tanistirmisti zamanla bunu kendi icimde yenicem diyordu cok ani oldu

Bence bir iş bul , çalışmaya başla ve o adamdan bir an önce kurtul. Kendine bir yeni yol çiz ve bundan sonra aklını kullanarak yaşa.

Adam senle evlenmeyi hiç düşünmemiş. Sadece keyfine bakmak istemiş. Keyfi oldugu için de kendi cocugunun katili olmuş. Böyle biri ile başka hiç bir sebep olmasa bile sırf bu sebeple devam edilemez
Soyle bisey tipsiz veya kiz bulamiycak bi insan degil benden once gezip tozdugu da coktu biliyorum instagraminda mesaj atan kizlar vardi yani ayrildigimiz zaman neden benimle bu kadar vakit gecirsin sevmediyse istemediyse

Bence bir iş bul , çalışmaya başla ve o adamdan bir an önce kurtul. Kendine bir yeni yol çiz ve bundan sonra aklını kullanarak yaşa.
O kadar cok istiyorumki bunu yapmayi yasadiklarimin yuku agir geliyor henuz toparlanamadim

bastan önlem alsaymissin demeye getiriyorum dikkatli olursun bir daha umarim

bastan önlem alsaymissin demeye getiriyorum dikkatli olursun bir daha umarim
Evliligimde 2 sene boyunca ugrastim olmadi adet duzensizligim vardi eski esim sende sorun var senin cocugun olmuyor gibi konusuyodu bu yuzden hic ihtimal vermedim keske verseymisim

Devam etmek degil ikimizde boyle biseye hazir degildik ve cevremde hangi erkege sorduysam onceden arkadaslariyla sevgili olmus bi kizi istemezdik dedi ama o ailesiyle tanistirmisti zamanla bunu kendi icimde yenicem diyordu cok ani oldu
Ne olursa olsun kendini kandırma seven erkek böyle yapmaz. Keyfini getirirken iyi de sorumluluk gelince mi kötü. Ortada bi can var. Adamın ( lafın gelişi) umrunda degil. Adam benim gözümde katil. Siz ne derseniz deyin. Böyle birini sevebildiğiniz için de siz de vicdansızsınız. Biri benim çocuğuma kıyacak ve ben hala ona sevgi besleyecegim

O kadar cok istiyorumki bunu yapmayi yasadiklarimin yuku agir geliyor henuz toparlanamadim
Bu adama ve geçmişine takılı kalirsan toparlanamazsın. Bir an önce bu kancayı çıkart üstünden. Anladığim kadarıyla daha çok gençsin ve yaşanacak nice guzel günler var önünde. Hayatta neyi hak ettiğini senden başka kimse belirleyemez.

Evliligimde 2 sene boyunca ugrastim olmadi adet duzensizligim vardi eski esim sende sorun var senin cocugun olmuyor gibi konusuyodu bu yuzden hic ihtimal vermedim keske verseymisim
sorun eski esindeymis demek ki
o adamla da konusma bence alakani kes kendi yoluna bak.

Tamam benimde demek istedigim benden haric iliski yasayabilecegi insanlarda var benden once de uzun iliskisi hic olmamis surekli tek gecelikmis
İşte onlarla da işini görmüş. Senin için de başta öyle düşünmemiş ama öğrenince seni de öyle görmüş. Başta öyle olacagını düşünmediği için hemen kopamamış.

Kendi de agliyor ben katilim diyor yani bilmiyorum hani bir daha eskisi gibi olamayiz onu biliyorum ama surekli aklima dusuyor merak ediyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…