Selam kızlar .. dertler hiç bitmiyor , berbat bir okul dönemi geçirdiğim için yaz okuluna gidiyorum ve özel bir üniversitede okuduğum için aileme 2 kat daha fazla yük oluyorum okul meselesi tamamen çok farklı sorun şu ki kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum dertleşecek bir kişiyi bile bulamıyorum etrafımda annem babam erkek arkadaşım yüzünden bi tavırlılar ( mezhep yüzünden istemedikleri için) ve bu tavır her olayda mutlaka patlaklar veriyor bi şekilde idare ediyorum derken erkek arkadaşımda son zamanlarda beni anlamamaya yada yanlış anlamaya başladı, her erkekte olduğu gibi kıskançlıklar vardır onda da ben zaten sürekli dışarı çıkabilen veya her akşam gezmeye çıkabilen birisi değilim özellikle akşamları ama erkek arkadaşım genelde akşamları dışarıda ve arkadaşıyla olur benimle gerektiğince görüşür asla ihmal etmez ama ben onsuz dışarı çıktığımda kıyametin kopacağını bilirim o bunu bilmez beni umursamayarak çıkar gezer tozar ben tepki gösterince de kız gibi trip yapar, anlatırım ben çıkınca böyle böyle oluyo ama sen sürekli bana baskı kurduğun bir konuyu kendin uygulayıp üzüyorsun beni derim ama tabi ki anlamaz evde mi oturayım kız gibi annemin babamın dizinin dibinde mi oturayım her akşam diye başlar ki konuşmaya haklıyken haksız duruma düşerim susarım anında bu durumdan iyice sıkılmaya başladım ve napıcamı bilemez durumdayım
herşeyin stresi üst üste gelince de duygusal olarak çöküntü içindeyim