ne yapıcam bilmiyorum

Bu sekilde mantığı olan
Bi adamla ne gibi bi gelecek planlıyorsun. Ilerde bu günlerini bu adamla harcadığın icin cok pisman olacaksın.

Bu sekilde mantığı olan
Bi adamla ne gibi bi gelecek planlıyorsun. Ilerde bu günlerini bu adamla harcadığın icin cok pisman olacaksın.

Belki de öyledir ama bir insanı sevmek ona saygı duymak ve fedakarlık göstermeyi de doğuruyor belki o bana bu konuda fedakar değil ama şuana kadar ailemin bana yapmadığı şeyleri gördüm ondan , sevdiğim için zamanında çok yüz verdim bu benim suçum ama her insan mükemmel değildir mükemmel diye bir şey yoktur bunu anlayabiliyorum, tek istediğim beni biraz olsun anlayabilmesidir empati kurmayı ona öğretmem gerekli , gelecek meselesine gelirsek daha evlilik düşünebilmek için çok erken karşımdaki insanı tanıma aşamasındayım yani en azından öyle düşünüyorum belki de bir geleceğim yoktur onunla öyle değil mi ? gelecek kurmayı hayal edebiliyorum ama fikirlerimiz hayatlarımız uyuşmazsa yapabileceğim birşey yok hayat bize en doğrusunu yaşayarak gösterir. yorumunuz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…