ne yapıcam bilmiyorum

yanlış bişey yazdımsa özür dilerim. ama konum çok mu ütopik geldi. ben sadece problemi mi anlatmak istedim ve burda bu tarz problemi olup açılan konu da var bu neden problem oldu anlamadım.

bak ben hatalıysam özür dilerim burda erkek üyeler gün olmasın ki bu tarz konular açmasın..sorunun eğer ki gerçekse ciddi bir durum bu sebepten boşanan çok insan tanıyorum..fakat öncelik bir ürolog eşin için..

eşinin senle cinsel anlamda birlikte olmak istememesinden başka bişi gelmedı aklıma :ssz: ama bişiler çok çabuk tükenmiş, o da ayrı bir garip olay..

tükencek bi durum olmadı(evlendiğimizden beri böyle) sevgisi dersen ona da eminim ama anlamsız bi durum ben de çözemiyorum.

pekı kocan ılk kez senınle mı bırlıktelık yasamıs?

mastürbasyona alıştığından senınle olmak ıstemıyorsa,sorun onda..

senden once başkaları olduysa ve sımdı sana böyle yapıyorsa,sorun ıkınızde..

bak ben hatalıysam özür dilerim burda erkek üyeler gün olmasın ki bu tarz konular açmasın..sorunun eğer ki gerçekse ciddi bir durum bu sebepten boşanan çok insan tanıyorum..fakat öncelik bir ürolog eşin için..

sizde haklısınız keşke erkek olsamda bu yazdıklarımda gırgır olsa ama malesef ki gerçek, doktora gitmeyi tavsiye ediyorum ama kavga çıkarıyo.

pekı kocan ılk kez senınle mı bırlıktelık yasamıs?

mastürbasyona alıştığından senınle olmak ıstemıyorsa,sorun onda..

senden once başkaları olduysa ve sımdı sana böyle yapıyorsa,sorun ıkınızde..

başka kız arkadaşları olmuş birliktelik yaşadıkları.

tükencek bi durum olmadı(evlendiğimizden beri böyle) sevgisi dersen ona da eminim ama anlamsız bi durum ben de çözemiyorum.
sana göre olmamış, bellı kı ona göre evlendıgınızden beri var.. mantıklı üşünelım bıraz değil mi? cinselliğe merakı olmasa kendı kendını tatmın etmek için uğraşmaz.. belkıde ten uyusmazlıgı vardır aranızda.. ama eşin cinselliğe düşkün biir orası gercek bişi bence:34:

arkadaşlar merhaba; forumu uzun süreden beri takip ediyorum, konu açmak bugüne nasipmiş. arkadaşlar benim 2,5 yıllık bi evliliğim var. Eşimle aşamadığım bir çok sorunum var son mesele ise evlendiğimiz zamandan beri devam eden cinsel sorunlar. kendisi ben üstelemesem ayda bir belki teklif eder beraber olmayı ve ben bundan inanın çok yoruldum. gurursuz gibi hissediyorum artık kendimi. bakımlıyım etraf tarafından baya da beğenilirim, ama eşim bu konuda bana çok uzak. afedersiniz kendi kendini tatmin yolunu seçiyo, tatmin ederkende pc den açık saçık resimlere bakıyor. evlenmeden önce adam sanki fırsat kollardı evlendik sonra ise 180 derece döndü, sanki ayda 1-2 yaptığı işi görev icabı gibi yapıyo, olay sırasında tamam bu kadar yeter diyo! belki biraz açık olucak ama olayın son safhasını benle iken değilde yanımda kendi kendini tatmin yoluyla yapıyo. bi de korunuyo sanki nolacaksa:53: yanımda bakımlı hatunlara bakıyo göz çapkınlığıda yapıyor uyarıyorum, aman ne var canım diyor. hanımı dururken gözü dışarda gibi napıcam ben bu adamla bilmiyorum. akıl verin bana arkadaşlar.

Vlla canım bu burada hallolacak iş değil ne yap ne et cinsel terapiste ikna et eşini.Çok sıkıntılı bir durum gerçekten.Senin adına çok üzüldüm yazık sana da niye evlendi ki o zaman otur konuş adam akıllı anne olmak senin de hakkın unutma!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada sakın kendini suçlama tamaamen eşinden kaynaklı bu durum sakın öyle bir hataya düşüpte eşine bende sorun mu var deme.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gece yanına yat arkanı dön mastürbasyon yap sık sık bu bir
Ve ikincisi şüpheci ve kıskançlık için kişi kendinden bilir diyorum gözünü dört aç bence

Yeni mi böyle oldu ilk gündür böyle mi başkası olabilir mi???

Ve ikincisi şüpheci ve kıskançlık için kişi kendinden bilir diyorum gözünü dört aç bence

nişanlı iken veya sevgililik zamanımızda yakınlaşmak için fırsat yaratmaya çabalardı, evlendik sonra tam tersi. ilk gece beraber olmak için baya zaman geçmişti. başkası olduğunu sanmam devamlı bir aradayız kuşkulandırcak birşey yapmadı, herşeyi açık ortadadır.

evet kendisine diyorum aynen bu cümleyi kişi kendinden bilirmiş işi diye, saçmalama diyo v.s. v.s......

ailesi yakınları da çocuk da çocuk diye tutturuyor. hangi haline. çocuk olmadan böyle çocuk olunca adam ne olur düşünemiyorum.

Esin masturbasyon yapmaya alismis ve sex yapmaktan zevk alamiyor. Dra gitmek zorundasiniz. Bosalma kismini vajinadayken yapmamasi cok buyuk problem sizle ilgisi yok farkinda misiniz. Taktikler ise yaramaz. Adam hasta..

Bu iş fazla yürümez ben sana diyim konu sahibi, bu duruma ne kadar daha katlanabilirsin ki :KK20:

Back
X