arkadaşlar merhaba; forumu uzun süreden beri takip ediyorum, konu açmak bugüne nasipmiş. arkadaşlar benim 2,5 yıllık bi evliliğim var. Eşimle aşamadığım bir çok sorunum var son mesele ise evlendiğimiz zamandan beri devam eden cinsel sorunlar. kendisi ben üstelemesem ayda bir belki teklif eder beraber olmayı ve ben bundan inanın çok yoruldum. gurursuz gibi hissediyorum artık kendimi. bakımlıyım etraf tarafından baya da beğenilirim, ama eşim bu konuda bana çok uzak. afedersiniz kendi kendini tatmin yolunu seçiyo, tatmin ederkende pc den açık saçık resimlere bakıyor. evlenmeden önce adam sanki fırsat kollardı evlendik sonra ise 180 derece döndü, sanki ayda 1-2 yaptığı işi görev icabı gibi yapıyo, olay sırasında tamam bu kadar yeter diyo! belki biraz açık olucak ama olayın son safhasını benle iken değilde yanımda kendi kendini tatmin yoluyla yapıyo. bi de korunuyo sanki nolacaksa

yanımda bakımlı hatunlara bakıyo göz çapkınlığıda yapıyor uyarıyorum, aman ne var canım diyor. hanımı dururken gözü dışarda gibi napıcam ben bu adamla bilmiyorum. akıl verin bana arkadaşlar.