- 18 Nisan 2015
- 250
- 76
- 18
- Konu Sahibi Badgirlunicorn
Öncelikle merhaba. Bugün aniden başka şehirden iki akrabamızın bize 4 gün yatılı kalmaya geleceğini öğrendim. Ve biz ailecek alışık değiliz böyle kalmalara ya da kalabalığa. O yüzden aşırı içim sıkıldı. 4 gün ne konuşcaz ne yapıcaz . Mesela odama gideyim desem babam kızacak . Neden bizle oturmuyosun diye sinirlenicek. Bi de böyle durumlarda babam sürekli beni izliyor. Yani güler yüz gösteriyo muyum. İlgili miyim nasıl davranıyorum, elini öptüm mü gelenlerin falan diye. Bende de şöyle bi huy var; asla ama asla içimden gelmiyosa karşımdakine samimi ya da güler yüzlü davranamıyorum. Davransam da aşırı belli oluyo, o kadar yapmacık görünüyorumki. Davranmasam da babamdan çekiniyorum,sorun istemiyorum. Bi de gelenlerden biri hiç görmediğim bi akrabam ve benle yaşıt erkek. O yüzden iyice rahatsız oluyorum. 4 gün aynı evin içinde of ya. Napmalıyım sizce, nasıl davranayım ya da nasıl yapmacık olabilir mi desem daha doğrusu? Çok gerginim bi kaç saate gelecekler. Yani kapıyı açış anımı bile düşünüp geriliyorum çok sıkıldı içim . Tavsiyelerinizi bekliyorum
Edit: şunu da belirteyim, benim bu konuda ciddi bi takıntım var. En yakınlarımla bile dipdibe aynı odada 4 gün kalamam. Cidden çok kötü oluyorum. Yani belki dışardan bakılınca ne var canım diyebilirsiniz ama biraz özel bi durum bu benim için. O yüzden biraz daha abartılı bi rahatsızlık duyuyorum. Benim sorum nasıl bunu dışarıya yansıtmam?
Edit: şunu da belirteyim, benim bu konuda ciddi bi takıntım var. En yakınlarımla bile dipdibe aynı odada 4 gün kalamam. Cidden çok kötü oluyorum. Yani belki dışardan bakılınca ne var canım diyebilirsiniz ama biraz özel bi durum bu benim için. O yüzden biraz daha abartılı bi rahatsızlık duyuyorum. Benim sorum nasıl bunu dışarıya yansıtmam?
Son düzenleme: