Ne yapıcam bu 4 gün boyunca?

Bende, gelemezdim öyle seylere, kendi odama cekilen ve misafirlerle alakasiz olan biriydim. Ancak kendim yasamiyorum sonucta bu cati altinda, o nedenle yanimda olanlarin da yasam tarzlarina anlayis ile karsilamam gerekir, bu konu da annemdir saygi duymam gereken insan.

Bazen kuzenlerim ile de samimiyetimi kuramam, ama beni taniyanlar en azindan bilerek yapmadigimi biliyorlar. Sonucta kalabalik bir ortami tanimiyorum maalesef. Ve Kayinvalidemlerle tanistigim andan buyana da zorlanmaktayim (kendilerine aclikladim neden kaynaklandigini bu yüzden yardim eli uzatiyorlar bana). Fakat bu durumu düsündügümde, hele akraba olayi oldugunda kendimi asmam gerektiginin farkina vardim, arada bir zor gelsede "misafir" agirlamak güzel birseydir. Olumlu bakmaya calis, misafir oldugunda nasil agirlanmak istedigini düsünerekten ayak uydurmaya bak.
Misafir olduğumda kimse benle ilgilenmesin istiyorum:D

bir şey için gelirler zaten

gündüz ne için geldilerse o işin derdinde olurlar

ama bu banyom, odam vs takıntılarınıza dikkat edin

kimse tanımadığı insanlar ile iç içe kalmayı sevmez ama iş arkadaşlarımda bile kaldım

bir şey olmaz geçer gider
Mecburen kaldığım durumlar oldu benim de ama işte aşmam gerek cidden bazı şeyleri

Öncelikle merhaba. Bugün aniden başka şehirden iki akrabamızın bize 4 gün yatılı kalmaya geleceğini öğrendim. Ve biz ailecek alışık değiliz böyle kalmalara ya da kalabalığa. O yüzden aşırı içim sıkıldı. 4 gün ne konuşcaz ne yapıcaz . Mesela odama gideyim desem babam kızacak . Neden bizle oturmuyosun diye sinirlenicek. Bi de böyle durumlarda babam sürekli beni izliyor. Yani güler yüz gösteriyo muyum. İlgili miyim nasıl davranıyorum, elini öptüm mü gelenlerin falan diye. Bende de şöyle bi huy var; asla ama asla içimden gelmiyosa karşımdakine samimi ya da güler yüzlü davranamıyorum. Davransam da aşırı belli oluyo, o kadar yapmacık görünüyorumki. Davranmasam da babamdan çekiniyorum,sorun istemiyorum. Bi de gelenlerden biri hiç görmediğim bi akrabam ve benle yaşıt erkek. O yüzden iyice rahatsız oluyorum. 4 gün aynı evin içinde of ya. Napmalıyım sizce, nasıl davranayım ya da nasıl yapmacık olabilir mi desem daha doğrusu? Çok gerginim bi kaç saate gelecekler. Yani kapıyı açış anımı bile düşünüp geriliyorum çok sıkıldı içim . Tavsiyelerinizi bekliyorum
Edit: şunu da belirteyim, benim bu konuda ciddi bi takıntım var. En yakınlarımla bile dipdibe aynı odada 4 gün kalamam. Cidden çok kötü oluyorum. Yani belki dışardan bakılınca ne var canım diyebilirsiniz ama biraz özel bi durum bu benim için. O yüzden biraz daha abartılı bi rahatsızlık duyuyorum. Benim sorum nasıl bunu dışarıya yansıtmam?
Bence misafirlerle fazla oturmak istemediğini annene söyle nedeniyle beraber.Babanızın tam tersi davranması lazım aslında.Siz yinede arada sırada uğra,biraz otur odana git babanı sinirlendirmemek adına.
Aynı odada kalacaksanız da mecbur tahammül edeceksiniz dört gün.

Napiyon bacım geldiler mi ?
Geldiler geldiler :işsiz: beklediğimden daha rahattım . Hatta bi ara uyumaya bile fırsatım oldu :olamaz: geriye kaldı 3 gün. Babamla tartışma yaşamadan bi atlatsam keşke . Kendi akrabaları diye bi moda giriyo. Benim akrabamı nasıl sevmezsiniz gibi o yüzden biraz korkuyorum ama bakalım . Ara ara sahneye çıkıp geri kaçıyorum çaktırmadan :rapci:

Bence misafirlerle fazla oturmak istemediğini annene söyle nedeniyle beraber.Babanızın tam tersi davranması lazım aslında.Siz yinede arada sırada uğra,biraz otur odana git babanı sinirlendirmemek adına.
Aynı odada kalacaksanız da mecbur tahammül edeceksiniz dört gün.
Ay yok aynı odada kalsam evi terkederim. Aynen öyle yapıyorum bende arada odaya gidip arada kaçıyorum Hoppa

SupersinBadgirlunicorn, post: 46993895, member: 674623"]Geldiler geldiler :işsiz: beklediğimden daha rahattım . Hatta bi ara uyumaya bile fırsatım oldu :olamaz: geriye kaldı 3 gün. Babamla tartışma yaşamadan bi atlatsam keşke . Kendi akrabaları diye bi moda giriyo. Benim akrabamı nasıl sevmezsiniz gibi o yüzden biraz korkuyorum ama bakalım . Ara ara sahneye çıkıp geri kaçıyorum çaktırmadan :rapci:[/QUOTE]
Supersin ya iyi 3 gun kalmis bk az daha :halay:

Geldiler geldiler :işsiz: beklediğimden daha rahattım . Hatta bi ara uyumaya bile fırsatım oldu :olamaz: geriye kaldı 3 gün. Babamla tartışma yaşamadan bi atlatsam keşke . Kendi akrabaları diye bi moda giriyo. Benim akrabamı nasıl sevmezsiniz gibi o yüzden biraz korkuyorum ama bakalım . Ara ara sahneye çıkıp geri kaçıyorum çaktırmadan :rapci:
Canım kaç yaşındasin??
Benim kız da aynı senin gibi çok yakın akrabalarin dışında kilere bildiğin Nöroz..
Bii hoşgeldini bile zor der..
Bizde zorlama yokk odasında takılır senin baba faktörü kotuymus..
Arada takıl arada kaybol idare ediverr.

Canım zaten bence seni takıntılı hale getiren baban olmuş.benimde küçükten beri annem ananrm bi misafir gelsin başlarlardı bana emirler vermeye gozetlmeye .yaşı büyük çoğu kişinin elini optururlerdi yok şöyle otur yok böyle hizmet et . hele ben misafirliğe gideyim ben zaten yardım için mutfağa gidecem daha dakika bir annem hemen beni durterdi kalk diye .gıcık olurum. Sende illaki samimi olmak zorunda değilsin ilk önce baba baskısını at sonrada normal hal hatır isleri zaten anladığım kadarıyla günün belli saatleri dışarda olurlar .baba ni da takma

Misafir olduğumda kimse benle ilgilenmesin istiyorum:KK70:
Bende "ne olur ben yokmusum gibi keyfinize bakin" düsüncelerindeydim. Ama simdi misafir gelse takla atarim. Muhtemelen gecirdigim bir kac yikici olaylardan sonra mesafe tutmaya basladim insanlardan, tam olarak bilmiyorum neyden kaynaklandigini. Simdi ise, heleki kayinvalidem vs. ile tanistiktan sonra bir kac degisimin gerektiginin farkindayim. Onlarla vakit gecirdigimde bile, yanlarina baskalari gelsin oturmaya yine eski davranislari istemeyerek sergiliyorum, ama anlayisli olduklari icin basima dert etmiyorum. Abim desen, kuzenler gelsin "pirrrrrrr.." aninda ortaliktan kayip olur, o benden beter :D

Kaç yaşındasın yada yazdılarmı bilmiyorum ama evlenince ne yapacaksın?
Ben sevmediğim insanla konuşmayı bırak göz teması kurmayan bir insanım,ama evlenince maalesef gelip evimde bile kalıyor o sevmediğim kaynanacığım. Ki düşün sen gelenleri hiç tanımıyorsun yani nötr senin canını yakmış insanlar değiller.
Ve birgün seninde onların evine muhtaç olabileceğini unutma hayat bu belli olmaz.

Bende "ne olur ben yokmusum gibi keyfinize bakin" düsüncelerindeydim. Ama simdi misafir gelse takla atarim. Muhtemelen gecirdigim bir kac yikici olaylardan sonra mesafe tutmaya basladim insanlardan, tam olarak bilmiyorum neyden kaynaklandigini. Simdi ise, heleki kayinvalidem vs. ile tanistiktan sonra bir kac degisimin gerektiginin farkindayim. Onlarla vakit gecirdigimde bile, yanlarina baskalari gelsin oturmaya yine eski davranislari istemeyerek sergiliyorum, ama anlayisli olduklari icin basima dert etmiyorum. Abim desen, kuzenler gelsin "pirrrrrrr.." aninda ortaliktan kayip olur, o benden beter :KK70:

Bizim Çağlar hep böyle sanki ben de hemen kacarim sizinkiler kac yaşlarında bilmiyorum ama bizim nesillerde de durumlar pirrrrrrr :KK70:

Canım kaç yaşındasin??
Benim kız da aynı senin gibi çok yakın akrabalarin dışında kilere bildiğin Nöroz..
Bii hoşgeldini bile zor der..
Bizde zorlama yokk odasında takılır senin baba faktörü kotuymus..
Arada takıl arada kaybol idare ediverr.
21 yaşındayım :) öyle ergenlik şeylerinde değilim yani :D

Back
X