Ne yapıcam şimdi ben ?

Bile bile lades seninki

içkici ,aldatan adamla bile bile kaçarak evlenmek neyin nesi

birde o kadar işkenceye çocuk yapmışsın
üzerine ,pekala çocuk olmadan önce de ayrılabilirdin

hakikaten nasıl görülüyormuş o eski nişanlı kızın konu sahibesinin profiline baktığı çok enteresan

düzelir diye kaçtın evlendin, o kadar şiddette hakarete düzelir diye çocuk yaptın

yakında düzelir diye geri döner 2. çocuğu da doğurursun gibi

Evet öyle düşü
Evet öyle düşünebilirsinizde fakat söylermisiniz dısarıdan bakınca ben bu kadar kötü olsam bunca yergide bulanacgınızı düşünerek yaZarmıydım hatalar yapmış olsamda düzeltmeyi. İsteyip fikirlerinizi beklemezdim herseyı geride bırakmak istiyorum diyorum ama aklımdan çıkaramıyorum buna varsa bir cevabınız beklerim

TC aile hukukuna gore cocuk anne caginda iken velayeti anneden sadece 2 kosulda alinir. onlar da

1) annenin vesika sahibi olmasi.
2) annenin uyusturucu kullaniyor olmasi.

Dolayisiyla oglunuzun elinizden alinmasi gibi bir korkunuz olmasin. Yolunuza devam edin, hayat her an guzelliklere gebe.

Kullanıyorjm uzun zamandır hiçbir yorumda bulunmıcam öyle bir opsiyon varmı yokmu bilemem sadece ekran görüntüsü var dilerseniz bir şekilde gönderdiğimde yazıyı kendınız okursunuz

hakikaten nasıl görülüyormuş o eski nişanlı kızın konu sahibesinin profiline baktığı çok enteresan

Ve güya basinin caresine bakmak istiyen, engellemenin yerine niye onun ile konusuyor? Sanki dram'i bilerek ariyo. Yani tekrar, inanmiyorum...

Çok teşekkür ederim çok iyi geldi bu :)

Kullanıyorjm uzun zamandır hiçbir yorumda bulunmıcam öyle bir opsiyon varmı yokmu bilemem sadece ekran görüntüsü var dilerseniz bir şekilde gönderdiğimde yazıyı kendınız okursunuz

Nasil o opsyonun var olup olmadigini bilmiyorsun? Kendin demiyormusun senin profiline baktigini? Nasil fark ettin bunu?

Bile bile lades seninki

içkici ,aldatan adamla bile bile kaçarak evlenmek neyin nesi

birde o kadar işkenceye çocuk yapmışsın
üzerine ,pekala çocuk olmadan önce de ayrılabilirdin
Evet bu hata oldu haklısınız annesi çocugu olunca düzelir dedi hamileyken sonra düzelmeyınce cpcugunu kucagına alınca düzelir dedi oğlum üç aylık olana kadar bi düzelme görmedim bende bastım geldim yedi aydır hala arıyor cocuk hakkında bilgi veriyorum yalnızca fotograf gönderiyorum ama bosanmadığım gibi hattımı değiştiricem benım ailemle muhatap olucak cpcuk konusundada

Evet sucluyorum bunun yanında geridede bırakmak istiyorum adamda da bendede o kadındada hata var ve ben cpcugum için geride bırakmalıyım ama belki daha yeni dıye kolay olmuyor

Canim oncelikle gecmis olsun okudum yorumlari Allah kurtarmis bosver hatasiz kul olmaz sevmis ama yanilmissin sen yavruna odaklan o senin yasam kaynagin olacak benimde 2 aylik oglum var o sevgi her seye bedel...zaman tum yaralarini saracak seni asla yargilamiyorum mesajini dogru okusalar anlarlar turkceciyim gayet de iyi anladim yargilamak ne kolay acaba kendileri hic mi hata yapmadi hic mi pisman olmadi insan sevince olmaz denileni yapiyor genceciksin oku calis evladin icin onlari da Allaha havale et ve mutlu ol insallah kardesim Rabbim iyi insanlarla karsilastrsin önüne bak onlari da kendi hallerine borak bosver

Çocukla düzeli asla görmedim ,aksine daha beterleşiyor her şey olan ortada çocuğa olacak

ona üzüldüm sadece

Çok teşekkür ederim çok iyi geldi bu :)

Allah yar ve yardimciniz olsun. Bir avukatla gorusun. gereksiz korkular duymayin. siddet ve aldatma oldugu icin hem maddi manevi tazminat alirsiniz hem de eski ese uzaklastirma konulur.

KEndinizi toplar yola devam ettiginizde de Allah hepinize hayirli, evladiniza baba, size es olacak birini omrunuze denk dusurur.

Evet sucluyorum bunun yanında geridede bırakmak istiyorum adamda da bendede o kadındada hata var ve ben cpcugum için geride bırakmalıyım ama belki daha yeni dıye kolay olmuyor
Hepinizde hata var hatanın en büyüğü de sende bile bile bunca işin içine girmek

hele hele çocuk yapmak senin en büyük hatan günahsız meleği bunca huzursuzluğun mutsuzluğun içine doğurmuşsun

Facede onun profiline bakıp mesaj butonuna tıkladığımda sag tarafta adı yasadıgı yer gibi vs bilgiler çıkıyor ya onun altında profilinize ulasmak için telefon numaranızı kullandı yazıyodu ekran görğntüsü gönderebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…