- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi aynurcanonat
-
Bile bile lades seninkiBilmiyorum geri dönüş yaparmısınız ama inanın kendimi çok kötü hissediyorum daha on aylık bi oğlum var. 23 yasındayım uc yıllık evliyim yedi yıl önce tanıdım eşimi aşık oldum o kırklarelide ben iatanbuldaydım sevgili olduk alkol kullanıyodu evlenirsek bırakırız dedi mesafeden dolayı cok sürmedi ayrıldık sonra öğrendimki hayatına baskasını almış benı aldatmıs ayrı oldugumuz halde arıyordu açmıyordum ondan ayrılıcam diyordu o sene ümiversite okumak için oraya gittim nişanlanmışlardı hergun karsılaşıyorduk gene aramaya devam etti nişanlısıda numaramı öğrenip peşini bırakmamı söylüyordu en sonunda ayrıldıkar ve ben o kişiye kaçarak evlendim herşey daha da kötü oldu bu sefer evliyken eski nişanlısını aramaya devam etti ailem uzaktaydı kayınvalidemler eve kimseyi almıyolardı eşim çalışmıyor sürekli içiyordu şiddette gördüm gecen yıl hamile kaldım basta eşim çok sevindi hele bir de erkek olacagını duyunca ama hala o kızla konustu duydum. Hamileykende şiddet gördüm doğum yaptım değişen hiçbişey olmadı yedi aydır ailemin yanındayım bi ay sonra ilk durusma olucak oğlumdan ayırırlar diye korkuyorum yedı aydır yalvarıyor dönmicem dıyorum ayda bı kez gelip görüyolar çocugu yarım saat oda. Ben ne yapıcam bundan sonra yarın kalan okulum var hayatım var cok şükür ailem arkamda ama çok eksik hissediyprum kullanıldığıma ilk aşkı böyle biriyle paylastıgıma. Bende mutlu olmak istiyorum cevremdeki çiftlere anne babalara cok özeniyprum. Ben olmasam senin gibi çirkin beceriksi birini kim alırdı dıye dıye öZgüvenimi yok ettiler bu psikolojıyle cocugumada adapte olamıyorum nasıl atıcam ben bu adamı kafamdan onunla olan güzel hayalleri umutlarımı? Benimde karşıma iyi bir insan çıkıp mutlu olamıcakmıyım ben bi ömür birde bu adamla muhatap olmak var son günlerde iyice içe kapandım çocugumun ihtiyacları dısında sacımı bile taramıyorum üç gündür babası oğlunuda sormuyor alttan alta merak edıyorum onca seyden sonra sevmediğime eminim ama neden onu düşünüyorum bilmiyprum yaşayamadığım güzel şeyler içinmi lütfen yardımcı olun
Sanirim hic facebook kullanmiyorsun.. Yani nereden gördün senin profiline baktigini? Böyle bir opsyon yok! Üstellik engellemek varken, niye konusmak?
Bu konu yesilcam filmin abartilmis versiyonu gibi geldi bana. Yani acikcasi pek inanmadim. Simdi kesin yorum gelir "umarim benim gibi aci cekmezsin, nasil fake diyebiliyorsun" bla bla bla. Ben inanmadim iste. Yine inanlara iyi forumlar dilerim
hakikaten nasıl görülüyormuş o eski nişanlı kızın konu sahibesinin profiline baktığı çok enteresanSanirim hic facebook kullanmiyorsun.. Yani nereden gördün senin profiline baktigini? Böyle bir opsyon yok! Üstellik engellemek varken, niye konusmak?
Bu konu yesilcam filmin abartilmis versiyonu gibi geldi bana. Yani acikcasi pek inanmadim. Simdi kesin yorum gelir "umarim benim gibi aci cekmezsin, nasil fake diyebiliyorsun" bla bla bla. Ben inanmadim iste. Yine inanlara iyi forumlar dilerim
düzelir diye kaçtın evlendin, o kadar şiddette hakarete düzelir diye çocuk yaptınBen değişir herşey güzel olur umuduyla yanlıs bi evlilik yaptığımın farkındayım çok şükür ki evlendiğim halde ders takmadan okulumu bitirdim sadece staj yapamadım onuda kısmatse bu şubatta kayıt yenileyip burada halledicem
Evet öyle düşüBiz kimin temiz oldugunu tartisamayiz,sen israrla evlenmeden once iliskiye girmisler deyince soylemeden edemedim,
İlk mesajini tekrar oku o zaman oraya bakinca nisanliyken senin adamla konustugun cikiyor, yanlis yazdiysan duzeltirsin boylelikle.
Nisanlanma sebebi ne olursa olsun nisanli bir adam beni bir defa arasa numarasini engellerim, konusmam, israrla aramaya devam ederse de numarami degistiririm,boylece nisanlisi beni arayip es adayimin pesini birak diyemez, derim ki ben numarami degistirdim nisanlinizla gorusmuyorum beni rahatsiz etti engelledim derim. Sende bu var mi yok?
Adam nisanlisindan ayrilmis kosa kosa adama kacmissin o da elinde patlamis, yuva yikanin yuvasi olmaz iste benim fikrim bu, isin ahlaki boyutunu ben tartismak istemiyorum beni ilgilendirmez ama siz karsidaki kadini damgaladiginiz icin sizin yaptiklarinizi da yuzunuze vurmadan gecemedim
Demek ki neymis? Kucucuk yasta koca sevgili vs derdine dusmemek gerekiyormus. Seni aldatip baska kadinla nisanlanan adamin telefonunu acmamak , gerekirse numarayi degistirmek gerekiyormis. Som altindan koca da olsa aileyi birakip kacmamak gerekiyormus.
Bundan sonra calisirsiniz kendinize ve bebeginize bakarsiniz, kocasiz da yasaniyor, erkek derdine dusmeyin hakkinizda hayirlisi olsun bu arada insanlarin ahlaksiz olmasi sizin de ahlaksiz olManizi gerektirmez. Size gore o kadin ahlaksiz, bunu iddia ederseniz bizegore de ahlaksizlik olan seyleri aciklamak zorunda kaliriz, kaldiramazsiniz. Gerek yok boyle seylere herkesin ahlaki kendine
Evet öyle düşünebilirsinizde fakat söylermisiniz dısarıdan bakınca ben bu kadar kötü olsam bunca yergide bulanacgınızı düşünerek yaZarmıydım hatalar yapmış olsamda düzeltmeyi. İsteyip fikirlerinizi beklemezdim herseyı geride bırakmak istiyorum diyorum ama aklımdan çıkaramıyorum buna varsa bir cevabınız beklerimBiz kimin temiz oldugunu tartisamayiz,sen israrla evlenmeden once iliskiye girmisler deyince soylemeden edemedim,
İlk mesajini tekrar oku o zaman oraya bakinca nisanliyken senin adamla konustugun cikiyor, yanlis yazdiysan duzeltirsin boylelikle.
Nisanlanma sebebi ne olursa olsun nisanli bir adam beni bir defa arasa numarasini engellerim, konusmam, israrla aramaya devam ederse de numarami degistiririm,boylece nisanlisi beni arayip es adayimin pesini birak diyemez, derim ki ben numarami degistirdim nisanlinizla gorusmuyorum beni rahatsiz etti engelledim derim. Sende bu var mi yok?
Adam nisanlisindan ayrilmis kosa kosa adama kacmissin o da elinde patlamis, yuva yikanin yuvasi olmaz iste benim fikrim bu, isin ahlaki boyutunu ben tartismak istemiyorum beni ilgilendirmez ama siz karsidaki kadini damgaladiginiz icin sizin yaptiklarinizi da yuzunuze vurmadan gecemedim
Demek ki neymis? Kucucuk yasta koca sevgili vs derdine dusmemek gerekiyormus. Seni aldatip baska kadinla nisanlanan adamin telefonunu acmamak , gerekirse numarayi degistirmek gerekiyormis. Som altindan koca da olsa aileyi birakip kacmamak gerekiyormus.
Bundan sonra calisirsiniz kendinize ve bebeginize bakarsiniz, kocasiz da yasaniyor, erkek derdine dusmeyin hakkinizda hayirlisi olsun bu arada insanlarin ahlaksiz olmasi sizin de ahlaksiz olManizi gerektirmez. Size gore o kadin ahlaksiz, bunu iddia ederseniz bizegore de ahlaksizlik olan seyleri aciklamak zorunda kaliriz, kaldiramazsiniz. Gerek yok boyle seylere herkesin ahlaki kendine
Bilmiyorum geri dönüş yaparmısınız ama inanın kendimi çok kötü hissediyorum daha on aylık bi oğlum var. 23 yasındayım uc yıllık evliyim yedi yıl önce tanıdım eşimi aşık oldum o kırklarelide ben iatanbuldaydım sevgili olduk alkol kullanıyodu evlenirsek bırakırız dedi mesafeden dolayı cok sürmedi ayrıldık sonra öğrendimki hayatına baskasını almış benı aldatmıs ayrı oldugumuz halde arıyordu açmıyordum ondan ayrılıcam diyordu o sene ümiversite okumak için oraya gittim nişanlanmışlardı hergun karsılaşıyorduk gene aramaya devam etti nişanlısıda numaramı öğrenip peşini bırakmamı söylüyordu en sonunda ayrıldıkar ve ben o kişiye kaçarak evlendim herşey daha da kötü oldu bu sefer evliyken eski nişanlısını aramaya devam etti ailem uzaktaydı kayınvalidemler eve kimseyi almıyolardı eşim çalışmıyor sürekli içiyordu şiddette gördüm gecen yıl hamile kaldım basta eşim çok sevindi hele bir de erkek olacagını duyunca ama hala o kızla konustu duydum. Hamileykende şiddet gördüm doğum yaptım değişen hiçbişey olmadı yedi aydır ailemin yanındayım bi ay sonra ilk durusma olucak oğlumdan ayırırlar diye korkuyorum yedı aydır yalvarıyor dönmicem dıyorum ayda bı kez gelip görüyolar çocugu yarım saat oda. Ben ne yapıcam bundan sonra yarın kalan okulum var hayatım var cok şükür ailem arkamda ama çok eksik hissediyprum kullanıldığıma ilk aşkı böyle biriyle paylastıgıma. Bende mutlu olmak istiyorum cevremdeki çiftlere anne babalara cok özeniyprum. Ben olmasam senin gibi çirkin beceriksi birini kim alırdı dıye dıye öZgüvenimi yok ettiler bu psikolojıyle cocugumada adapte olamıyorum nasıl atıcam ben bu adamı kafamdan onunla olan güzel hayalleri umutlarımı? Benimde karşıma iyi bir insan çıkıp mutlu olamıcakmıyım ben bi ömür birde bu adamla muhatap olmak var son günlerde iyice içe kapandım çocugumun ihtiyacları dısında sacımı bile taramıyorum üç gündür babası oğlunuda sormuyor alttan alta merak edıyorum onca seyden sonra sevmediğime eminim ama neden onu düşünüyorum bilmiyprum yaşayamadığım güzel şeyler içinmi lütfen yardımcı olun
Kullanıyorjm uzun zamandır hiçbir yorumda bulunmıcam öyle bir opsiyon varmı yokmu bilemem sadece ekran görüntüsü var dilerseniz bir şekilde gönderdiğimde yazıyı kendınız okursunuzSanirim hic facebook kullanmiyorsun.. Yani nereden gördün senin profiline baktigini? Böyle bir opsyon yok! Üstellik engellemek varken, niye konusmak?
hakikaten nasıl görülüyormuş o eski nişanlı kızın konu sahibesinin profiline baktığı çok enteresan
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi bu :)TC aile hukukuna gore cocuk anne caginda iken velayeti anneden sadece 2 kosulda alinir. onlar da
1) annenin vesika sahibi olmasi.
2) annenin uyusturucu kullaniyor olmasi.
Dolayisiyla oglunuzun elinizden alinmasi gibi bir korkunuz olmasin. Yolunuza devam edin, hayat her an guzelliklere gebe.
Kullanıyorjm uzun zamandır hiçbir yorumda bulunmıcam öyle bir opsiyon varmı yokmu bilemem sadece ekran görüntüsü var dilerseniz bir şekilde gönderdiğimde yazıyı kendınız okursunuz
Evet bu hata oldu haklısınız annesi çocugu olunca düzelir dedi hamileyken sonra düzelmeyınce cpcugunu kucagına alınca düzelir dedi oğlum üç aylık olana kadar bi düzelme görmedim bende bastım geldim yedi aydır hala arıyor cocuk hakkında bilgi veriyorum yalnızca fotograf gönderiyorum ama bosanmadığım gibi hattımı değiştiricem benım ailemle muhatap olucak cpcuk konusundadaBile bile lades seninki
içkici ,aldatan adamla bile bile kaçarak evlenmek neyin nesi
birde o kadar işkenceye çocuk yapmışsın
üzerine ,pekala çocuk olmadan önce de ayrılabilirdin
Ben anlamadım sen kadını mı suçluyorsun kadını nişanlısından ayırmışsın sonra adama kaçıp evlenmişssin yalnız kadının verilmiş sadakası varmış böyle bir adamla evlenecekmiş az kalsın.
Canim oncelikle gecmis olsun okudum yorumlari Allah kurtarmis bosver hatasiz kul olmaz sevmis ama yanilmissin sen yavruna odaklan o senin yasam kaynagin olacak benimde 2 aylik oglum var o sevgi her seye bedel...zaman tum yaralarini saracak seni asla yargilamiyorum mesajini dogru okusalar anlarlar turkceciyim gayet de iyi anladim yargilamak ne kolay acaba kendileri hic mi hata yapmadi hic mi pisman olmadi insan sevince olmaz denileni yapiyor genceciksin oku calis evladin icin onlari da Allaha havale et ve mutlu ol insallah kardesim Rabbim iyi insanlarla karsilastrsin önüne bak onlari da kendi hallerine borak bosverPardon ama darkmore çok ağır bi cevap olmadımı ben kimseyi ayırmadım nişanlıyken konusmadım ayrılıp o geldi nişanlı değildi ben onunl yeniden sevgili olunca. Ben sevgiliyken o kız benı bildiği halde ikinci kişi olmayı seçti. Kozın bana baktığını nasıl anladım. Kıza yazmaya kalktığımda facede sağ üst köşede bu kişi sizin profilinize ulasmak için tlefon numaranızı kullandı yazıyodu ekran görüntüsü alıp kadına yolladım oda zaten kabul etti
Çocukla düzeli asla görmedim ,aksine daha beterleşiyor her şey olan ortada çocuğa olacakEvet bu hata oldu haklısınız annesi çocugu olunca düzelir dedi hamileyken sonra düzelmeyınce cpcugunu kucagına alınca düzelir dedi oğlum üç aylık olana kadar bi düzelme görmedim bende bastım geldim yedi aydır hala arıyor cocuk hakkında bilgi veriyorum yalnızca fotograf gönderiyorum ama bosanmadığım gibi hattımı değiştiricem benım ailemle muhatap olucak cpcuk konusundada
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi bu :)
Nasil o opsyonun var olup olmadigini bilmiyorsun? Kendin demiyormusun senin profiline baktigini? Nasil fark ettin bunu?
Hepinizde hata var hatanın en büyüğü de sende bile bile bunca işin içine girmekEvet sucluyorum bunun yanında geridede bırakmak istiyorum adamda da bendede o kadındada hata var ve ben cpcugum için geride bırakmalıyım ama belki daha yeni dıye kolay olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?