- Konu Sahibi aynurcanonat
Daha yaşın genç ailen yanında zamanla herşey yoluna girecek elbette.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam seninle gezerken ona gittiyse de bunu da sen kabul ettiysen yine sen suclusun
Ne kiymetli adammis
Ayrica nisanlanma nedenleri onlari baglar seni degil
Evlilik oncesi iliskiye girmis olabilirler, senin durumundan iyi kadinin hali, sen bu adama kacmissin nimahi basip bir de cocuk yapmissin cok hayirli kocan varmis gibi[/QUOTE onu hayırlıymışcSına savuncak halim yok benım durumumdan nasıl daha iyi olabiliyor çokmu matah birşey evlenmeden ilişkiye girmiş olmak bana anlattığı neyse adamın ben onu biliyorum belkide beni kandırmaya calıştgı için öyle dedi mecburdum ama seni sevıyodum dıye. Onlar birlikteyken kabul etmedim ayrıykeb kabul ettim düzelecegime yemin etti
Hay allah razı olsun ya görende evli bi çiftin yuvasını yıktım sanır ne kadar acımasız yorumlar var elbette hata yaptıgımın farkındayım adımlarımı ona göre atacagım ama benı asmak yerine yapıcı seylerle yol gösterseler daha mutlu olurdum benım üzüntüm bana yetiyorDaha yaşın genç ailen yanında zamanla herşey yoluna girecek elbette.
Kadin istemis birlikte olmus sonra adamdan ayrilmis yoluna bakmis elbette durumu seninkinden iyi, senin o adamdan cocugun var kopamazsin gorusmek zorundasin,o kadin keyfine bakiyordur simdi
Evlilik öncesi ilişkiye girmek çok matah birşeymiki benim halimden iyi oluyor ne çirkin örnek sanki yuva yıkan benmişcesine nedir bu kızgınlık anlaıyorjm ben bana anlattıgını biliyorum zorla nişanlandım ama seni seviyordum geri döndüm aklım karışmışto mecburdum dedi bunu beni kandırmak için söylediysede anca bugun anlayabilirim
Nişanlıyken konusmadıgım halde adam ayartıcı damgası yemek çokmu temiz bunun yanında? Bana onu diyen ama evliyken kendisi arayan çokmı temiz ?Kadin istemis birlikte olmus sonra adamdan ayrilmis yoluna bakmis elbette durumu seninkinden iyi, senin o adamdan cocugun var kopamazsin gorusmek zorundasin,o kadin keyfine bakiyordur simdi
Evlenmeden once iliski tu kaka, ama kocaya kacmak tertemiz olmanin simgesi mi?
Neden böyle düşünüyprsunuz evet yirmi cok büyük bir yas değil ama bırda herkes masallah hiç sevmemiş mantık evliliği yapmış v e hiç hata yapmamış gibi konusuyor !
Evlilik öncesi ilişkiye girmek çok matah birşeymiki benim halimden iyi oluyor ne çirkin örnek sanki yuva yıkan benmişcesine nedir bu kızgınlık anlaıyorjm ben bana anlattıgını biliyorum zorla nişanlandım ama seni seviyordum geri döndüm aklım karışmışto mecburdum dedi bunu beni kandırmak için söylediysede anca bugun anlayabilirim
Benım hatada şuan ısrar ettiğim ne peki ?Şu an bulunduğunuz durum yüzünden böyle konuşuyorum.
16 lı yaşlarda içen bir adama evet diyorsunuz.
Adam nişanlanıyor nişanlyken görüşüyorsunuz ayrılıp geliyor kabul ediyorsunuz.
Allah'ın emriyle aile izniyle evlenmek varken kaçıyorsunuz.
Dayak üstüne dayak yiyorsunuz
Bir de aldatılıyorsunuz
Yetmemiş gibi hamile kalıyorsunuz.
Verdiğiniz kararlara bir bakın hangisi doğru kararmış?
Yanlışlar yanlışları kovalamış durmuş.
Ve ne yazık ki hala yanlışları savunuyorsunuz.
20 yaş evlilik için erken ama düzgün kararlar alınabilecek bir yaş. Ancak olgunluk hali kişiden kişiye değişiyor.
Siz o olgunluğu gösteremrmişsiniz ne yazık ki.
İnsan tabiatı gereği hataya meyillidir. Ancak hatadan dönmek de yine insanın yapabileceği bir şeydir. Siz sonuna kadar zorlamışsınız hataları.
Ve hala diyorum hatada ısrar ederek hem kendinize hem o sabiye yazık etmişsiniz.
Her çocuk anne ve babayla beraber büyümeyi ve düzgün bir aile ortamını hakkeder.
Geçmiş olsun.
Sadece birlikte olduk dedi bır yıllık evliydim laptopta yazısmalarını da gördünİyide sen onların seksini falan ne biliyorsun, adam mı söyledi
Hata yapmış olabilirsin ve eminim şu anki aklın olsa önceki yaptığın hiç bişeyi yapmazdın hatta bu adamla da evlenmezdin.Hay allah razı olsun ya görende evli bi çiftin yuvasını yıktım sanır ne kadar acımasız yorumlar var elbette hata yaptıgımın farkındayım adımlarımı ona göre atacagım ama benı asmak yerine yapıcı seylerle yol gösterseler daha mutlu olurdum benım üzüntüm bana yetiyor
Benım hatada şuan ısrar ettiğim ne peki ?
Tesekkür ederim tabiki pişmanım hiçbirini yapmazdımHata yapmış olabilirsin ve eminim şu anki aklın olsa önceki yaptığın hiç bişeyi yapmazdın hatta bu adamla da evlenmezdin.
Geçmişte herkesin hataları olabilir üzerinden yıllar geçmiş ve sürekli geçmişe bakıp kendini suçlamakla bir şey elde edemezsin üzüntüne üzüntü katar daha kötü olur çocuğunu bile etkilersin.
Çocuğuna ailen bakabiliyorsa ve yanındalarsa sanmıyorum çocuğunu kocan elinden alamaz.
Dediğim gibi yaşın çok genç önünde yıllar var çevremde ikinci evliliğini yapıp çok mutlu olan insanlar var hem de bu insanların da ilk eşlerinden çocukları vardı kiminin çocuğuna kocası kendi çocuğu gibi bakıyor kimininkine ailesi bakıyor.
Evet yaptığın hatalar çok büyük ama düzeltemeyeceğin birşey değil. Bundan sonra daha iyi düşünerek at adımlarını.
Tamam ama bende dıyorum ki fiziksel yada zihinsel olarak bişeyleri yapanlar kötü olmuyorda ben nıye kötü kadın damgası yıyorum bırda sanki on kere daha evlensem gene aynı seylerı yaparmısım gibi nitelendiriliyorum herkesın yanlısınkendısineBelki o kadınla da zorla birlikte oldu, onların arasında olanı bilemeyiz isteyerek olmuş olsa bile bu bir insanı pis yapmaz
Biz kimin temiz oldugunu tartisamayiz,sen israrla evlenmeden once iliskiye girmisler deyince soylemeden edemedim,Nişanlıyken konusmadıgım halde adam ayartıcı damgası yemek çokmu temiz bunun yanında? Bana onu diyen ama evliyken kendisi arayan çokmı temiz ?
Tamam ama bende dıyorum ki fiziksel yada zihinsel olarak bişeyleri yapanlar kötü olmuyorda ben nıye kötü kadın damgası yıyorum bırda sanki on kere daha evlensem gene aynı seylerı yaparmısım gibi nitelendiriliyorum herkesın yanlısınkendısine
Hukukı olarak çok şükür biliyorum ama yınede bir şüphe oluyo insanın içinde ya alırlarsa dıye öncelikli olarak derdimi anlatmak istedimki herşeyi geride bıraktıkca evladıma daha verimli bir anne olabilirim içimi dökmekti amacım tabiki önceliğim evladım ve değişmez ama dısarda aileleri görünce içim cız etmıyor değil aklıma geliypr ne umdum ne buldum diyeHala aklınız adamda ve bu kadın niye mutlu oldu düşüncesindesiniz.
Ne diye eklersiniz kadını ne diye düşünürsünüz.
Bu hatanızı devam ettiriyor.
O adamın size asla ulaşamaması yüzünüzü bile görememesi lazım
Siz konuyu ne yapacağım diye açarken derdinizin evladınız için neler yapabileceği, hukuki haklarınızın neler olduğu olması lazım.
Adama bir kadına iki yahu. Defolsun gitsinler. Siz annesiniz ilk sırada evladınız gelir. Gelmeli...
O kadında evlendi ama geçenlerde gördüm benim profilime baktgını dayanamadım yazdım kabul etti evet bakıyorum cocugunun fotosunu öerak edıyorum dedi ne pişkinlik ayrıldık kına yak dedim benhep mutlu olmanızı istedim dedi kocasına söyleyeceğimden korktu heralde o şimdi mutlu ama hala aklı bizim yıktığı evliliğimizde içimden hiçbişey yapmak gelmiyo o kadında kocamda belalarını bulmadan rahatlayamıcaö kaç kere girip profillerine bakıyorum sigortamda yok profesyonel destek alayım napıcam ben
KaldBiz kimin temiz oldugunu tartisamayiz,sen israrla evlenmeden once iliskiye girmisler deyince soylemeden edemedim,
İlk mesajini tekrar oku o zaman oraya bakinca nisanliyken senin adamla konustugun cikiyor, yanlis yazdiysan duzeltirsin boylelikle.
Nisanlanma sebebi ne olursa olsun nisanli bir adam beni bir defa arasa numarasini engellerim, konusmam, israrla aramaya devam ederse de numarami degistiririm,boylece nisanlisi beni arayip es adayimin pesini birak diyemez, derim ki ben numarami degistirdim nisanlinizla gorusmuyorum beni rahatsiz etti engelledim derim. Sende bu var mi yok?
Adam nisanlisindan ayrilmis kosa kosa adama kacmissin o da elinde patlamis, yuva yikanin yuvasi olmaz iste benim fikrim bu, isin ahlaki boyutunu ben tartismak istemiyorum beni ilgilendirmez ama siz karsidaki kadini damgaladiginiz icin sizin yaptiklarinizi da yuzunuze vurmadan gecemedim
Demek ki neymis? Kucucuk yasta koca sevgili vs derdine dusmemek gerekiyormus. Seni aldatip baska kadinla nisanlanan adamin telefonunu acmamak , gerekirse numarayi degistirmek gerekiyormis. Som altindan koca da olsa aileyi birakip kacmamak gerekiyormus.
Bundan sonra calisirsiniz kendinize ve bebeginize bakarsiniz, kocasiz da yasaniyor, erkek derdine dusmeyin hakkinizda hayirlisi olsun bu arada insanlarin ahlaksiz olmasi sizin de ahlaksiz olManizi gerektirmez. Size gore o kadin ahlaksiz, bunu iddia ederseniz bizegore de ahlaksizlik olan seyleri aciklamak zorunda kaliriz, kaldiramazsiniz. Gerek yok boyle seylere herkesin ahlaki kendine
ilk olarak stajımı tamamlayıp iki yıllık diploma almak akabinde dört yıla tamamlayıp açıktan ve işe girmek çünkü çocugum için en iyisi neyse onu almak ona daha iyi bir anne olmak istiyorumKadın hakkında birsey diyemiyorum çünkü objektif olamazsın onun hakkında, ama adam pislik o net sayfalarda adamı konuşacak kadar paye vermedim ona
Şimdi yolun ne, okula devam edip.ise girmek mi kpss falan mı yoksa direk ise girmek mi, hedefin planın nedir