ne yapicami nasil davranicagimi bilmiyorum artik :(((

_ebusch_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2009
12
0
86
- Yurtdışı
oof nasil baslasam bilmiyorum ama benim Annemle büyük sorunlarim var, hic anlasamiyoruz ona ne yaparsam yapim hep ters geliyor hic mutlu edemiyorum onu, kavga etmedigimiz bir günümüz yok artik ve ben bundan cok yoruldum ve biktim daha 20 yasindayim ama hayata artik iyice küsmüsüm :((((( mesela buaralar is ariyorum daha dogrusu bayadir is ariyorum ama bulamiyorum bu yüzden annemle hep kavga ediyorruz beni hic anlamiyor her defasinda ne yasarsam yassayim bunu hep yüzüme vuruyor bu yüzden bir süreligine babamin yanina tasindim ama bu kararla iyi birseymi yaptim bilmiyorum cok kararsizim ve cok mutsuzum aslinda annemi cok seviyorum herseye ragmen ama aramizdaki sorunlar malesef bizi bu noktaya getirdi...aslinda annemi yaptigi herseye ragmen özledim yinede bilmiyorum belki sacma ama insan özlüyor yinede ve simdi ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum aklim cok karisik aslinda eve geri gitmek istiyorum ama bir yandanda is bulmadan dönmek istemiyorum..ne yapicagimi inanin hic bilmiyorum :(((((((

ya aslinda bende is bulmandan dönmek istemiyorum ama bir yandan da düsünüyorum ya uzun bir süre daha bulamasam diye..tabi babamin yaninda iyim ama insanin kendi evi gibi olmuyor yinede yani aslinda daha rahat degilim ama aklim karisiik ne yapmam nasil davranmam gerektigini bilmiyorum :(((((((

anneni de babanı da aklından çıkar ve kendi jayatın için bir şeyler yapmaya başla.
aklında çıkar derken kötü ol demiyorum,
şimdilik onları ve yaptıklarını unut.
iş bulmaya veya en önemlisi eğitim görmeye gayret et.
bilmiyorum belki de okuyorsundur?

burda aksam okuluna gidiyorum egitimimi tamamlamak icin cünkü en azindan okulumu bitirdigim zaman karsima daha iyi firsatlarin cikacagini biliyorum ama sabahlarida calismam lazim ve malesef hala ariyorum ama bunu anneme anlatamiyorum, kendisi saniyorki ben onu oyaliyorum kandiriyorum ne kadar caba gösterdigimi görmüyor onun umrunda bile degilim ve en kötüsü evden gittigimden beri beni hala aramadi bu benim canim cok acitiyor ama anneme sorsaniz derki "beni kizimi cok seviyorum oglumdan ayirmiyorum ama sevgimi belli edemiyorum" der ama erkek kardesim onun icin daha degerli ben ise gözünde sadece hicbirseyim :((

burda aksam okuluna gidiyorum egitimimi tamamlamak icin cünkü en azindan okulumu bitirdigim zaman karsima daha iyi firsatlarin cikacagini biliyorum ama sabahlarida calismam lazim ve malesef hala ariyorum ama bunu anneme anlatamiyorum, kendisi saniyorki ben onu oyaliyorum kandiriyorum ne kadar caba gösterdigimi görmüyor onun umrunda bile degilim ve en kötüsü evden gittigimden beri beni hala aramadi bu benim canim cok acitiyor ama anneme sorsaniz derki "beni kizimi cok seviyorum oglumdan ayirmiyorum ama sevgimi belli edemiyorum" der ama erkek kardesim onun icin daha degerli ben ise gözünde sadece hicbirseyim :((

ayrılık yaşamış, kolay şeyler değildir yaşadıkları.
sen de bir süre arama, belki daha iyi fark eder.
anneler erkek çocuklarını daha çok seviyorlar bunu kimse inkar edemez.
kültür, seviye bilmem ne hepsi hikaye, bu böyle oluyor.

ne güzel işte, okuluna devam et, çalışabildiğin kadar da çalış.
babanla aran nasıl? o ne diyor çalışma konusunda?

oof nasil baslasam bilmiyorum ama benim Annemle büyük sorunlarim var, hic anlasamiyoruz ona ne yaparsam yapim hep ters geliyor hic mutlu edemiyorum onu, kavga etmedigimiz bir günümüz yok artik ve ben bundan cok yoruldum ve biktim daha 20 yasindayim ama hayata artik iyice küsmüsüm :((((( mesela buaralar is ariyorum daha dogrusu bayadir is ariyorum ama bulamiyorum bu yüzden annemle hep kavga ediyorruz beni hic anlamiyor her defasinda ne yasarsam yassayim bunu hep yüzüme vuruyor bu yüzden bir süreligine babamin yanina tasindim ama bu kararla iyi birseymi yaptim bilmiyorum cok kararsizim ve cok mutsuzum aslinda annemi cok seviyorum herseye ragmen ama aramizdaki sorunlar malesef bizi bu noktaya getirdi...aslinda annemi yaptigi herseye ragmen özledim yinede bilmiyorum belki sacma ama insan özlüyor yinede ve simdi ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum aklim cok karisik aslinda eve geri gitmek istiyorum ama bir yandanda is bulmadan dönmek istemiyorum..ne yapicagimi inanin hic bilmiyorum :(((((((

yapman gereken tek şey evine gidip annenin yanağına bi öpücük kondurup onu yanına oturtup sorunlarınızı halletmekyerimseniben..annene tavır alman hoş olmaz..aklı başında bi kızsın ne karar vericeğini sen daha ii bilirsin...

ayrılık yaşamış, kolay şeyler değildir yaşadıkları.
sen de bir süre arama, belki daha iyi fark eder.
anneler erkek çocuklarını daha çok seviyorlar bunu kimse inkar edemez.
kültür, seviye bilmem ne hepsi hikaye, bu böyle oluyor.

ne güzel işte, okuluna devam et, çalışabildiğin kadar da çalış.
babanla aran nasıl? o ne diyor çalışma konusunda?

babam birsey demiyor calismam icin yani annem gibi baski yapmiyor..aslinda babam sabah cikiyor gece yarisindan önce dönmüyor yani bu evdede yapa yalnizim zaten calismam gerektigini biliyorum bunu icin cabada gösteriyorum bir is bula bilmek icin ama bir insanin elinden hersey gelmiyor is verenlerin girtlagina sarilip bana is verin diyemem cok sansiz bir insanim bunu biliyorum aslinda annemde kötü olmami istemiyor ama bana nasil desem birsey olmayinca "üzülme elbete biryerden birsey cikar kendini sIkma" demiyor daha cok baski yapiyor bu yüzden evden biraz uzaklasmak istedim..bir kac gün daha beklicem eger aramasa ben arayimi bilmiyorum yoksa eve gerimi dönmeliyim onuda bilmiyorum :çok üzgünüm:

babam birsey demiyor calismam icin yani annem gibi baski yapmiyor..aslinda babam sabah cikiyor gece yarisindan önce dönmüyor yani bu evdede yapa yalnizim zaten calismam gerektigini biliyorum bunu icin cabada gösteriyorum bir is bula bilmek icin ama bir insanin elinden hersey gelmiyor is verenlerin girtlagina sarilip bana is verin diyemem cok sansiz bir insanim bunu biliyorum aslinda annemde kötü olmami istemiyor ama bana nasil desem birsey olmayinca "üzülme elbete biryerden birsey cikar kendini sIkma" demiyor daha cok baski yapiyor bu yüzden evden biraz uzaklasmak istedim..bir kac gün daha beklicem eger aramasa ben arayimi bilmiyorum yoksa eve gerimi dönmeliyim onuda bilmiyorum :çok üzgünüm:

hayır henüz dönmemelisin.
babanın baskı yapmaması çok güzel iş konusunda.
zamanla kendini daha iyi hissettiğinde dönersin.
arama anneni şu an ve dönme.

ebeveynler kendi sorunlarını çocuklarına çok fazla yansıtıyorlar.
ben bu yüzden anne olmayı istemiyorum.

iş konusunda baban belki yardımcı olabilir sana...

Al anneni karsına tatlı tatlı konus..
Annesizlik cok kötü birşey gercekten..
Ben annemle cok sık görüşemiyorum.
Hiç kimse olmasın bir tek annen olsun yanında ne olur kıymetini bil canım..

aslinda ilk bastada yazdigim gibi herseye ragmen yinede annemi seviyorum ve aslinda özledimde ama beni aramamasi beni cok düsündüryor yani herhalde umrunda degilimki beni aramadi hala eger beni düsünseydi arardi

Sakın böyle düşünme aramadı diye oda sana kırılmış olamazmı??
Sen şimdilik yanına gtme ama anneni ara oda seni özlemiştir boshayallersmile

Back
X