- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
Bundan sonra en ufak meselede direk polis çağıracağım ben uğraşamam gereken kamera kayıtlarını alır polis. Ama işte bina içinde kamera yok bina dışında var dışına çıkardığında görünürAllah'ım ne kadar merhametsiz insanlar var. Bunları nasıl anne babalar yetiştiriyor inanamıyorum. Kesinlikle ikinci yoruma katılıyorum, kamera görüntüleri olsa elinizde çok iyi olur.
Ya şöyle normalde rampayı kaldırın diyolar. Ama ben çok zor süreçlerden geçtim ölüm riskim vardı hamilelikte o ağır rampayı kaldıramafım ve sezaryenden sonra da toparlanmam 3 ayımı aldı. O süreçte rampayı kaldıramadım adam da sürekli kaldırıp kaldırıp kenara dayayacağına ya bina arkalarına ya da apartmanın içine ama gücümün yetip de kaldıramayacağım yerlere koyuyo burda ben mi haksızım kaldırmadığım için. Ama biz taşındığımızda buraya istesek imza toplayıp beton da attırabilirdik onun yerine kiracıyız dedik ağaçtan yyaptırdık. Şimdi kaldırmadım diye hatalı mıyımÖncelikle Allah ıslah etsin ve böyle kötü kalpli insanlara hidayet versin diyorum eşinizin durumuna bir gün o adam da düşebilir onun ailesinden biri de düşebilir fakat bizim ülkemizde bilinçli ve merhametli insan sayısı gittikçe o kadar azalıyor ki böyle insanların türememesi imkansız bu yüzden o insan yerine (sıfat bulamadım mecburen insan dedim) ben utandım yazdıklarınızı okuyunca. Kamera falan varsa görüntüleri alın delil olarak polise verin ve görüntüler üzerinden şikayette bulunun eğer kamera yoksa da kendiniz yine rutin biryere gidiyormuşta yine rampayı olması gereken yere koymuşsunuz gibi yapıp adamı gizli çekime alın o görüntülerle gidin şikayet edin ama peşini bırakmayın sizi böyle hiç yoktan zora sokup uğraştırmaya kimsenin hakkı yok siz keyfinizden koymuyorsunuz netice de rampayı oraya bu adam ve bunun gibiler vicdansızlığının ve kötü kalpliliğinin cezasını çekmeli !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?