Ne yapılabilir bu konuda?

_Phantom-Opera_

Her şey kızım için...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
2.475
8.208
78
Arkadaşlar direk konuya gireyim benim eşim engelli akülü sandalye kullanıyor. evin girişi ve binanın girişi de tabi ki uygun değil. bina dışına rampa yapıldı bina içine ise kendi imkanlarımızla tahtadan bi rampa yaptırdık. ancak bundan bir komşumuz oldukça rahatsız. zaten sürekli bina dışındaki rampaya araç parkediyor. içerideki rampayı da eşimi geçirip oradan da markete gideyim bi daha geri dönmeyim gelince kaldırırım diye rampayı yerde bıraktım. adam resmen bizim açığımızı kolluyor gibi arkamızdan inmiş koskoca 30 kiloluk rampayı taa bizim kapının önüne kadar bırakmış ve bu istisnasız her gün böyle. rampa yerde olsa da olmasa da artık inada bindirmiş ve bazen bina dışına bazen binada farklı noktalara kaldırıyor. bu olayı görünce sormak istedim kapısına çıktım evde olduğunu gördüm bilerek açmadı. şimdi kayınvalidem konuşuyor. ya eksik de anlatmış olabilirm. biz bu durumda ne yapabiliriz hakkımız ne ne yapsak değişir. adam eve giremiyor. ben kendim ileri skolyoz hastasıyım. ne yapacağımızı şaşırdık bi akıl verin bi yol gösterin nolur

Öncelikle Allah ıslah etsin ve böyle kötü kalpli insanlara hidayet versin diyorum eşinizin durumuna bir gün o adam da düşebilir onun ailesinden biri de düşebilir fakat bizim ülkemizde bilinçli ve merhametli insan sayısı gittikçe o kadar azalıyor ki böyle insanların türememesi imkansız bu yüzden o insan yerine (sıfat bulamadım mecburen insan dedim) ben utandım yazdıklarınızı okuyunca. Kamera falan varsa görüntüleri alın delil olarak polise verin ve görüntüler üzerinden şikayette bulunun eğer kamera yoksa da kendiniz yine rutin biryere gidiyormuşta yine rampayı olması gereken yere koymuşsunuz gibi yapıp adamı gizli çekime alın o görüntülerle gidin şikayet edin ama peşini bırakmayın sizi böyle hiç yoktan zora sokup uğraştırmaya kimsenin hakkı yok siz keyfinizden koymuyorsunuz netice de rampayı oraya bu adam ve bunun gibiler vicdansızlığının ve kötü kalpliliğinin cezasını çekmeli !

Belediye apartman dışı için yardımcı oluyor sanırım. Hatta toplantı kararına dahi gerek yok. Bina içi dediğiniz rampa üç beş basamak olsa gerek. Buraya belediyenin yardımı oluyor mu acaba? Giriş darsa yapılmayabilir. İnsanın vicdanı yoksa sözden anlamıyorsa deşifre etmek en güzeli. Whatsapp ihbar hatları oluyor haber programlarının oraya yazın isterseniz.

Öncelikle belediye ile görüşün, size kalıcı çözüm bulmaları gerekiyor. Seçim dönemi talepleriniz daha ciddiye alınabilir. Olmazsa cimer e yazın, valiliğe çevre ve şehircilik müdürlüğüne giderek durumu anlatın. Ayrıca komşunuz içinde yaptıklarını yazın, zabıtalar gelip görüşsün. O komşu gitse başkası bişey bulur kalıcı çözüm şart
Valilik Açık Kapı Projesine de yazabilirsiniz
Sadece ilçe belediyesi ile değil, büyükşehirlede görüşün

rezil adam,

haklariniz ne bilmiyorum ama,
bu rampa konusu cidden sorun,
bir tanidigim rampasi olsun vs diyerek ozel bir ev aldi, o kadar kotu yaptilar ki, yine kullanamadi,
sonra baska yere tasindi, orada da sizin gibi park etme sorunu yasadilar hep.
daha sonra taa ilk evlerine geri donduler, eski usul bir yardimci cagirdilar hep disari cikarken,
ki bunlar zaten yasli insanlar.

cok cok zor engelli olmak sehirde.
imkaniniz varsa tasinin

Allah'ım ne kadar merhametsiz insanlar var. Bunları nasıl anne babalar yetiştiriyor inanamıyorum. Kesinlikle ikinci yoruma katılıyorum, kamera görüntüleri olsa elinizde çok iyi olur.

Arkadaşlar saolun. Ev sahibimiz kendi evim istediğimi yaparım de diyerek tamamen bizim yanımızda olduğunu söyledi. Dediğiniz gibi ihbar hatlarına bir video çelikip atacağım. Cimere yazdım. Yöneticiyle konuşacağız. Aynı zamanda polisi aradım gidip şikayet dilekçesi verecek eşim. Ya biz iki yıldır bu insanlarla uğraşıyoruz. Yaşlıyız diyo ancak kaç merdiven inip çıkıyo aynı zamanda koca rampayı bina içinde dışında oraya buraya gezdiriyo. BenBeni tanıdığı için kapıyı açmıyo kayınvalideme açmış ona da başkaları yapmıştır deyip yüzüne kapatmış. Tek derdi dışarıdaki ramoanın olduğu here araba park edememesi. Ne denir bu insana. Bizi bi de "burda oturmak istiyosanız" şeklinde tehdit ediyo. Ev sahibimiz yanımızda çok şükğr ama ne yapabilir bize korkuyorum da

Allah'ım ne kadar merhametsiz insanlar var. Bunları nasıl anne babalar yetiştiriyor inanamıyorum. Kesinlikle ikinci yoruma katılıyorum, kamera görüntüleri olsa elinizde çok iyi olur.
Bundan sonra en ufak meselede direk polis çağıracağım ben uğraşamam gereken kamera kayıtlarını alır polis. Ama işte bina içinde kamera yok bina dışında var dışına çıkardığında görünür

Ya şöyle normalde rampayı kaldırın diyolar. Ama ben çok zor süreçlerden geçtim ölüm riskim vardı hamilelikte o ağır rampayı kaldıramafım ve sezaryenden sonra da toparlanmam 3 ayımı aldı. O süreçte rampayı kaldıramadım adam da sürekli kaldırıp kaldırıp kenara dayayacağına ya bina arkalarına ya da apartmanın içine ama gücümün yetip de kaldıramayacağım yerlere koyuyo burda ben mi haksızım kaldırmadığım için. Ama biz taşındığımızda buraya istesek imza toplayıp beton da attırabilirdik onun yerine kiracıyız dedik ağaçtan yyaptırdık. Şimdi kaldırmadım diye hatalı mıyım

Bizimde böyle bir komşumuz vardı. Allah rahmet eylesin vefat etti.
Belediye yoldan apartmanın önüne kadar rampa yaptı hatta apartmanın merdivenlerinden iç kapıya kadar da ilave bir rampa yaptı.
Siz bence belediyeye müracaat edin.
Allah böylelerini ıslah etsin.

Vallahi ağzını burnunu kırasim geldi pisliğin. Boşuna dememişler ev alma komşu al diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…