- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
Allah anlayışsız kötü insanlara denk getirmesin ne diyelim adamın azıcık aklı mantığı ahlaki olsa böyle biseyi yapmaz ne diyelim eğer tacizleri devam ederse bu adamı şikayet edebilirsiniz . Allah terbiye yoksunu merhamet yoksunu insanları kendileri gibilere denk getirsinArkadaşlar direk konuya gireyim benim eşim engelli akülü sandalye kullanıyor. evin girişi ve binanın girişi de tabi ki uygun değil. bina dışına rampa yapıldı bina içine ise kendi imkanlarımızla tahtadan bi rampa yaptırdık. ancak bundan bir komşumuz oldukça rahatsız. zaten sürekli bina dışındaki rampaya araç parkediyor. içerideki rampayı da eşimi geçirip oradan da markete gideyim bi daha geri dönmeyim gelince kaldırırım diye rampayı yerde bıraktım. adam resmen bizim açığımızı kolluyor gibi arkamızdan inmiş koskoca 30 kiloluk rampayı taa bizim kapının önüne kadar bırakmış ve bu istisnasız her gün böyle. rampa yerde olsa da olmasa da artık inada bindirmiş ve bazen bina dışına bazen binada farklı noktalara kaldırıyor. bu olayı görünce sormak istedim kapısına çıktım evde olduğunu gördüm bilerek açmadı. şimdi kayınvalidem konuşuyor. ya eksik de anlatmış olabilirm. biz bu durumda ne yapabiliriz hakkımız ne ne yapsak değişir. adam eve giremiyor. ben kendim ileri skolyoz hastasıyım. ne yapacağımızı şaşırdık bi akıl verin bi yol gösterin nolur
Yazdım ayrıntılı bir şekilde. Ama adam apartmanın sahibi gibi bi tavrı var kapıya gelip burada oturmak istiyosanız vs bişeyler diyo. Ya zaten yaşamak zor. Adam yolda arabalardan geçemiyo kaldırımlar deseniz zaten öyle binalar engelliler için değil. Benim eşim çok sosyal bi adam her gün fitnessa gider gezer dolaşır.. Bu insanlar yüzünden hayattan soğuyoruzCimere şikayet yazın olayı detaylı bir şekilde anlatın icabına bakarlar internetten yapabilirsiniz
Arkadaşlar direk konuya gireyim benim eşim engelli akülü sandalye kullanıyor. evin girişi ve binanın girişi de tabi ki uygun değil. bina dışına rampa yapıldı bina içine ise kendi imkanlarımızla tahtadan bi rampa yaptırdık. ancak bundan bir komşumuz oldukça rahatsız. zaten sürekli bina dışındaki rampaya araç parkediyor. içerideki rampayı da eşimi geçirip oradan da markete gideyim bi daha geri dönmeyim gelince kaldırırım diye rampayı yerde bıraktım. adam resmen bizim açığımızı kolluyor gibi arkamızdan inmiş koskoca 30 kiloluk rampayı taa bizim kapının önüne kadar bırakmış ve bu istisnasız her gün böyle. rampa yerde olsa da olmasa da artık inada bindirmiş ve bazen bina dışına bazen binada farklı noktalara kaldırıyor. bu olayı görünce sormak istedim kapısına çıktım evde olduğunu gördüm bilerek açmadı. şimdi kayınvalidem konuşuyor. ya eksik de anlatmış olabilirm. biz bu durumda ne yapabiliriz hakkımız ne ne yapsak değişir. adam eve giremiyor. ben kendim ileri skolyoz hastasıyım. ne yapacağımızı şaşırdık bi akıl verin bi yol gösterin nolur
Inanılmaz kötü bir insan kimse sesini çıkarmıyor mu buna?Cimer'den dönüş yaparlardı amaYazdım ayrıntılı bir şekilde. Ama adam apartmanın sahibi gibi bi tavrı var kapıya gelip burada oturmak istiyosanız vs bişeyler diyo. Ya zaten yaşamak zor. Adam yolda arabalardan geçemiyo kaldırımlar deseniz zaten öyle binalar engelliler için değil. Benim eşim çok sosyal bi adam her gün fitnessa gider gezer dolaşır.. Bu insanlar yüzünden hayattan soğuyoruz
Bakın o rampayı yaparsa belediye ve siz çıkıp taşınsanızda herkesin ihtiyacı var o rampaya bir sizin değil. Pazara gider pazar arabasını çeker, bebek arabasıyla gelir arabayı çeker. Çocuklar bisikletlerini indirir. Yaşlı biri gelir arabayla o çıkar. Nedir yani insanların rampaya tepkileri. Bizim apartmanda yaşlı bir amca yönetim tek başına karar verip rampa yaptırdı. Yaptırmalı zaten.Halden anlamak lazım.Her yola başvurdum ne gerekiyorsa yaparım. Bi de bize bebek görmeye geleceklerdi güya komşuculuk oynuyorlar. Yolda görsem selam verilmez insanlar. Hayır biz isttesek zaten oraya rampa yapacaktı belediye biz insanları uğraştırmayalım kiracıyız çıkınca insanlar zorluk yaşamasın dedik ama bu insancıklar bunu çözememiş. Bi de kayınvalideme bizim arabamız yok ki demişler pes dedim artık yalanın bu kadarı
Doğru söylüyorsunuz ancak ta o zaman istemeyip sorun çıkarmışlardı biz de uğraşmayalım dedik. Ama dediğiniz doğru ki bize değil ki herkese iazım. Ama o adam kendisine lazım olmayacakmış gibi davranıyoBakın o rampayı yaparsa belediye ve siz çıkıp taşınsanızda herkesin ihtiyacı var o rampaya bir sizin değil. Pazara gider pazar arabasını çeker, bebek arabasıyla gelir arabayı çeker. Çocuklar bisikletlerini indirir. Yaşlı biri gelir arabayla o çıkar. Nedir yani insanların rampaya tepkileri. Bizim apartmanda yaşlı bir amca yönetim tek başına karar verip rampa yaptırdı. Yaptırmalı zaten.Halden anlamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?