Ne yapılabilir bu konuda?

Bence bir anahaber w.s ihbar hattına bildirin.hem işiniz olsun hem de adamın yaptığı terbiyesizliği tüm Türkiye görsün.rezil olsun.

Cimere şikayet yazın olayı detaylı bir şekilde anlatın icabına bakarlar internetten yapabilirsiniz

Allah anlayışsız kötü insanlara denk getirmesin ne diyelim adamın azıcık aklı mantığı ahlaki olsa böyle biseyi yapmaz ne diyelim eğer tacizleri devam ederse bu adamı şikayet edebilirsiniz . Allah terbiye yoksunu merhamet yoksunu insanları kendileri gibilere denk getirsin

Hani tuvalet temizleme kitap okuma cezası gibi ahlak gelişimini tamalamamış insanlara verilen cezalar dan verilmesi lazım 2güncük yaşasın bakalım tekerlekli sandalyeyle daha yardım edecekken yaptığına bakın
Nereye şikayet edersiniz bilgim YÖK fakat ben ilahi adalete şikayet ediyorum bu kişiyi

Cimere şikayet yazın olayı detaylı bir şekilde anlatın icabına bakarlar internetten yapabilirsiniz
Yazdım ayrıntılı bir şekilde. Ama adam apartmanın sahibi gibi bi tavrı var kapıya gelip burada oturmak istiyosanız vs bişeyler diyo. Ya zaten yaşamak zor. Adam yolda arabalardan geçemiyo kaldırımlar deseniz zaten öyle binalar engelliler için değil. Benim eşim çok sosyal bi adam her gün fitnessa gider gezer dolaşır.. Bu insanlar yüzünden hayattan soğuyoruz

Düşüncesi engelli insanlara da akıl bağışlansa keşke...

şikayet edin terbiyesiz insanlar. daha dün haberlerde gürültü yapan komşuya para cezası verildiği söyleniyordu sizde şikayet edin. insan halinden anlamayan insan mı olurmuş saygısız.

Inanılmaz kötü bir insan kimse sesini çıkarmıyor mu buna?Cimer'den dönüş yaparlardı ama

Bugün olanlar üzerine yazdım. Sürekli oluyodu bunlqr ama bugün iyice delirdim artık. Beni kaapı deliğinden görüp açmıyo kayınvalidemi tanımadığı için açmış sorunca da kadının yüzğne kapatmış kapıyı polise gidicez falan deyincedeyince. Kaç yaşında insanlar. Koca koca adamlar bi engelli bi kadın bi bebekle uğraşıyo şaka gibi.. Allahtan ev sahibimiz mükemmel bi insan da bu insanlara pabuç bırakmıycam artık.

Merhamet etmeyene Allah da merhamet etmez.. Rabbim çok büyük.. Diyecek cok fazla şeyler var ama Baska birsey demek istemıyorum..

Zavallı yaratık, şikayet edin yöneticiyle apartman sakinleriyle görüşün , betondan rampa yaptırmayı teklif edin. Kabul edilmezse sizin rampanızı kaldırmamaları için uğraşın hala devam ederse polise gidin şikayetçi olun. Ahlaksız adamdan.

Her yola başvurdum ne gerekiyorsa yaparım. Bi de bize bebek görmeye geleceklerdi güya komşuculuk oynuyorlar. Yolda görsem selam verilmez insanlar. Hayır biz isttesek zaten oraya rampa yapacaktı belediye biz insanları uğraştırmayalım kiracıyız çıkınca insanlar zorluk yaşamasın dedik ama bu insancıklar bunu çözememiş. Bi de kayınvalideme bizim arabamız yok ki demişler pes dedim artık yalanın bu kadarı

Bakın o rampayı yaparsa belediye ve siz çıkıp taşınsanızda herkesin ihtiyacı var o rampaya bir sizin değil. Pazara gider pazar arabasını çeker, bebek arabasıyla gelir arabayı çeker. Çocuklar bisikletlerini indirir. Yaşlı biri gelir arabayla o çıkar. Nedir yani insanların rampaya tepkileri. Bizim apartmanda yaşlı bir amca yönetim tek başına karar verip rampa yaptırdı. Yaptırmalı zaten.Halden anlamak lazım.

Doğru söylüyorsunuz ancak ta o zaman istemeyip sorun çıkarmışlardı biz de uğraşmayalım dedik. Ama dediğiniz doğru ki bize değil ki herkese iazım. Ama o adam kendisine lazım olmayacakmış gibi davranıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…