- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
- Konu Sahibi kissnookums
-
Yurtdisinda yasiyoruz. Ailem izmitte oturuyor. Ben amerikadan istanbula amsterdam aktarmali ucak biletimi aldim. Tabiki Ataturk havaalanina inicem. Hem de saat gece 1:30 da. Karsi taraftan izmite gelmek en az 2 saat daha alacakti. Esim Amsterdam-Sabiha gokcen arasi bir bilet daha almis. Boylece havaalaninda bekleme suremi de kisaltti istanbuldan eve gelme zamanini da, aksam 10 da eve gelebildim. Benim kendim icin aklima boyle bisey yapmak gelmezdi. Bu hareketini cok ince bulmustum.
Sevdiğini pek söylemeyen, özledim bile demeyen bir sevgilim var. Hediye işini de pek beceremez açıkçası ondan sevildiğimi hissetmem biraz absürt sanırımÇok sevdiğim evcil hayvanım kaybolduğunda şehrin öbür ucundan akşamın bir vakti gelip benle beraber sokak sokak kedimi aradığında, gözyaşlarımı sildiğimde anladım gerçekten sevdiğini.
bizim mahallede bi kız vardı
yeni tel almıştı bize gelip hava
atıyodu bizimde maddi durumumuz
baya kötüydü .bu kızın attıgı
hava içime çok işlemiş olucakki
dalıp dalıp gidiyodum:d eşim (
ozaman sevgilimdi) noldu diye
sorunca aptal gibi büyük bir
dertmişcesine olayı anlattım
nası hava yapar bana diye:d
öyle içli anlatmışımki eşim
telefonun markasını sormuştu
ve ertesi gün aynı telefon aynı
renk :d bana hediye almıştı..
Ayy ne fenaymışım:d
kıza teli büyük bir gurula göstermiştim
ay.ne utanç verici:d :d ama kaç
sene oldu cahillikte var tabi:)şimdş
kızla karşılaşınca aklıma geliyo
utanıyorum..e buradanda
eşimin bana dayanamadını
çıkarıyorum:d
Ben bu vakte kadar hep sevildigime kendimi inandırdıgımı düsünüyorum ve sacma sapan, büyük seyler göze aldıgımı ve yaptıgımı...
Böyle kısa kısa hikayeleriniz var mı? İşte söyle yaptı böyle yaptı gibisinden...Kıyaslama yapmak acısından soruyorum.
Tesekkür ederim simdiden...
her gece uyurken avuç içimi öpe öpe koklaya koklaya uyuya kalırdı o an anladım seviyo hemde çok. ama dün gece ben seni sevmiyorum diyip bi anda bitirdi belkide kendimi kandırdım bunca zaman bilmiyorum ama o anlarda bana deli gibi aşık olduğunu hissetmiştim...Ben bu vakte kadar hep sevildigime kendimi inandırdıgımı düsünüyorum ve sacma sapan, büyük seyler göze aldıgımı ve yaptıgımı...
Böyle kısa kısa hikayeleriniz var mı? İşte söyle yaptı böyle yaptı gibisinden...Kıyaslama yapmak acısından soruyorum.
Tesekkür ederim simdiden...
Ayrılmıştık.
Ağlamayan kişilik ağlamıştı hemde çocuk gibi
--
Bi gün regl ağrım hat safhalada çığlık ata ata ağlıcam nerdeyse o denli ağrıyo..
Bizde dışarı çıkıcaz onlardayız..
Dedim
-Hemen çıkalım yürürsem ağrım azalır
çıktık..
Ama azalmıyo
-Hastaneye gidelim dedi
-Gidip napıcaz ya serumla göndericekler neyin ne olduğu belli boşa serum yemeye gerek yok
-Gidelim
-hayır
bi inatlaştık..
Sonra
-Gidicez! dedi
gidiyoruz ama ağrıdan 2 büklümüm oda bakıyo öyle anlamıyor doğal olarak o ağrıyı ne bilsin
Hastaneye 20-30 metreden bile az bi mesafe var ben yol kenarındaki bi taşa oturdum ama artık gözümden yaşlar geliyo..
Hatırladığım onun üstündekini tutup elimide yumruk yapmışım ağarı çekiştiriyoum ağrının şiddetinden bi yandanda ağlıyorum hüngür hüngür..
Kafamı bi kaldırdım gözleri dolu dolu olmuş
-Hadi dayan aşkım bak gidelim hemen doktor ilgilensin demişti
Zor zahmet gittim doktorda kist olabilir dedi.
-Tamam dedim çıktım lavaboya gittim.
Meğerse o ağrı gazla beraber reglin ağrısıymış..
Ama o gözlerinin dolması bana öyle içi acıyarak bakması çok başkaydı..(MaşALLAH)
----
bigün arı soktu aynı şekilde ilgilendi..(MaşALLAH)
---
Kışın ortasında yine ince giyinmişim
hemde o günde regl olmuşum..
Regl olunca minicik bi acıktan gelen soğuğu hissederim..
Dışardayız yine ben belimi tutuyorum sıcak tutmaya çalışıyorum..
Sonra o ellerini belime götürüp ısıtmıştı(MaşALLAH)
Aklıma gelenler bunlar :)
Ve nazardan çok korkuyorum ben ya
Askerdeyken her gun en az 3 4 kere aramasi ailesinden once beni dusunmesi beni gerçekten cok sevdigini hissettirmisti.
Bir de gece rahatsizlanmistim saat 2 gibi dayanamayip ailemi uyandirip hastahaneye gitmisik telefon da evde ama hastahaneye gittiğimi biliyordu baya bir surdu tedavim sabah geldik neredeyse eve. Ilk isim onu aramak oldu telefonumu alinca da bir dunya arama ve mesaj gordum. Neyse telefonu actiginda bana sitemlerini duymaliydiniz ve tabiki ağlıyordu o denli merak etmis korkmus hastaneyi aramis resmen yalvarmis ordaki bayana bilgi versin diye. Gittigim hast. De cok ketumdur.zaten farkindaydim ama beni cok sevdigini daha iyi anladım o zaman...
her gece uyurken avuç içimi öpe öpe koklaya koklaya uyuya kalırdı o an anladım seviyo hemde çok. ama dün gece ben seni sevmiyorum diyip bi anda bitirdi belkide kendimi kandırdım bunca zaman bilmiyorum ama o anlarda bana deli gibi aşık olduğunu hissetmiştim...
yalan değildi aslında dün sevmiyorum derken zorla dedi sırf bırakıp çekip gideyim diye hayatındaki olumsuzlukların acıssını bana maletti ama tek dileğim pişman olsun ve kapıma gelsin tek dileğim buMerak edilmek güzel sey, yalnız hissetmiyorsun...Allah mutlulugunu daim etsin...
Kendini kandırmadın, onun davranısları ile öyle hissettin. Belki de ona göre cizdin, cizmeye calıstın gelecegini.
Ben de bir adet yalancı, oyuncu ile muatapmısım gittikce daha iyi anlıyorum. Allah insanların kalbiyle, hayatıyla, gelecegi ile oynayanların kalbine gercek ask vermesin, öyle yasayıp ölsünler ecelleri geldiginde..
yalan değildi aslında dün sevmiyorum derken zorla dedi sırf bırakıp çekip gideyim diye hayatındaki olumsuzlukların acıssını bana maletti ama tek dileğim pişman olsun ve kapıma gelsin tek dileğim bu
belkide haklısın canımKendini kandırma canım, ben de cok yaptım bunu. Seven insan zor zamanlarında sevdigini manevi anlamda yanında ister, sesini duymak bile iyi gelir.
b
belkide haklısın canım
ben sevdiğine inanmamıştım zaten çevreden tepkiler geldi körmüsün görmüyomusun çocuk aşkından ölüyo diye. ama şu an hasta ve sağlıklı düşünemiyo belki seviyo yaa sevmiyo bilmiyorum ama ben yanındayken hiç sevmediğini düşünmemiştim birlikte çok kaldık hiç beklentiye girmedi sarılsam kokunu çeksem yeter dedi gerçekten de öyle yaptı saçlarımı kurutmuyorum diye kendisi uğraştı hastayım diye gece 2de kalkıp eczane aradı ne bileyim ya dedim ya dün bitti zaten yapacak bişi kalmadıBenim biraz bahsettigim kişilerin dediklerini haklı cıkardı, su an ''bak söyle söyle yapar'' diyenlerin dedigi sekilde her sey. O yüzden insanların dediklerine kulak ver, içinde iken görmüyorsun, hep inanma isteginden, sevginden.
ayrılmıştık.telefon açtı ertesi gece.gittiği mekanda önce benim için şarkı isteyip dinletti sonra sahneye çıkıp çok güzel bi şarkı söyledi.tabi alkış kıyamet koptu.sen kimin serserisisin falan diye bağırmışlar ama ben duymadım onları.o geceki sarhoş halinden anladım beni gerçekten çok sevdiğini.
Kafayı yemisligi yani, anladım : )
sarhoşken kendini kaybetmiyo.romantik bi adama dönüşüyo.bayılıyorum o haline :)
simski sarildiginda, kis vakti hava buz gibiyken ikimizde tir tir titriyorken cikarip bana ceketini verip yine simski sarilip isitmaya calismasiyla..
yatarken üstüm acildiginda, üstümü örtüp yanagima bir öpücük kondurdugunda..
agladigimda, sanki ufak bir cocukmusum gibi kucagina alip, kafami gögsüne bastirdiginda,
saclarimi taradiginda, .. sevildigimi iliklerime kadar hissediyordum.. simdi o duygulardan ne bende nede onda eser yok.. ne artik o beni seviyor, nede ben seviliyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?