- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.459
- 723
- Konu Sahibi kissnookums
-
Seni gelecek planında tutmayan insanın hayatından sadece geçiyorsan zaten herşey boştur.
Ben sevgi görmedim masalına da inanma can canım...
Ben başka birşey bilmem.
Kısır döngüyü kıracak olan da sensin, karşı taraftan bekleme.
O duyguyu yasayamadiginiz için bilemezsiniz. En küçük kâğıt parçasının bile önemi vardır sevenlerde aşık olduğunuz zaman anlarsınız :)
işini kaybetme pahasına patronun karşısına dikilip seviyorum dediği zaman anladım ama şimdi nerdeeee yerinde yeller esiyor herşeyin, ilişkinin de, aşkın da sevginin de...
hayır canım hiçbirşeyi değil, aynı yerde çalışıyorduk patron duymuş ilişkimizi işten atmakla tehdit etti. bu da geçti karşısına ben prenses006'yı seviyorum dedi.Kendimi yama gibi hissediyorum zaten artık...Haklısın. Ben öylece geciyorum belli ki, insanlara büyük anlamlar yüklüyorum...
Yok yanlıs anladın, futbolla ilgili olunca ondan tuhaf geldi. O duyguyu yasadım, benim de her seyi saklama alıskanlıgım vardır, en ufak cöpü bile saklar, deger veririm.
İşini kaybetme pahasına? Patronu babası amcası filan mıydı?
hayır canım hiçbirşeyi değil, aynı yerde çalışıyorduk patron duymuş ilişkimizi işten atmakla tehdit etti. bu da geçti karşısına ben prenses006'yı seviyorum dedi.
ama şimdi halimizi görsen kendi halini bırakıp bizimkine yanarsın. bitti büyük aşk, kaşıkla verdiklerini kepçeyle aldıVays : ) İyiymiş...
tatlışım öyle çok büyük şeyler olmadı galiba 5 yılın içinde
hani parasızken buraya gelip doğum günümü kutladığıda oldu. bir pasta 2 tane gül ve arkadaşlarımı toplamıştı.
en pahalı hediyerleri de aldığı oldu.
benim için bu şehre gelip işe girdi ama şimdi daha iyi şartlarda iş buldu gidecek. bende karışmıyorum tabi her şey bizim için sonuçta.
tabi ki canımMaddi hediyelerin pek bir anlamı yok zaten, özel anlar, emek verilen seyler daha degerli sanki...
bizimdee romantik anlarimiz,yaptigi biseyden cok etkilenip havalara uçtuğum olmuştur ama ben sevildiğimi oyle değil gece uyanip ustumu ortunce,saclarimi kurutmaya üşendiğimde kendi getirip kuruttuğunda,kendi bi bardak su içip istemesemde belki susamissindir diye banada getirdiğinde vb vb seylerde hissediyorum sevildiğimi..
Ayagini kirmisti ve 1 hafta sonra da bayramdi. Kirik ayagiyla arabayi kullanip geldi. Arabadan indiginde kirik ayagina basamiyordu. Topalliyordu. ( bitanem benim )
Gece 2.30da o yorgunlukla gelip evde canim sıkılmıştır diye gözü kapandigi halde uzaklara götürmüştü. Bi kere de nisanliyken gecenin 2sinde 1 saatlik yolu yorgunlukla tepip gelmiş ve dogum günümü kutlamisti.
En yoğun olduğu durumda bile arayip canim şunu cekti dedigimde 5 dakika sonra o şeyi kapıda buluyorum.
( daha bir sürü şey )
Allah esimden razi olsun ve insallah hep böyle mutlu oluruz.
Rabbim kimsenin yuvasinin, huzurunun bozulmasina izin vermesin.
Bende sizin gibi güzel hikayeler yok malesef ama gelicek gibi hissediyorum :) Yengemin kuzeniyle konuşuyorum düğünden çıkmıştı benim üstümde abiye vardı herkes arabaları bekliyordu beni eve bırakmıştı babasıgil falan bekliyordu önce beni bırakıp onları almaya tekrar gitmişti :) Bayram sonrası buluşcaz ama aynı şehirde değiliz biz malesef
İnşallah bana soru sorucağını söylüyor bakalım ne sorucak ve nasıl soracak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?