- 7 Kasım 2019
- 12
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi Tatsizkokusuzsakizz
-
İtiraz dilekçesi yazılsa da pek bişey değişmez aynı olayı arkadaşım yaşadı 60 bin tl borç halen ödüyor lakin bunun altında yatan başka bi gerçek varki bu durumu bilen bir kişi şikayet etmiş ailenizi onun için borçlandırdılar çünkü arladaşımın yakın komşusu şikayet etmiş ve devlet alınan maaşın iadesi için borç çıkartıp tahsil etmişti..Annemle babam daha once bosanmislar bu surecde annem dedemden olan emekli maasi aliyormus. Daha sonra babamla barisinca beraber yasamislar ama nikah yapmamislar maddi durumlardan dolayi Taki gecen seneye kadar sonra nikah yapildi nikahtan 2 3 ay sonra sgk dan memur gelip onlarla konusdu ve 1 ay oncede kagit gelmis 210 bin kadar borç. Ancak annemler memlekette oldugundan yeni ellerine gecmis bu kagit. Annemlerin hic durumu yok gecekonduda kaliyorlar babam hasta biri yatalak neredeyse şuan napacaklarini bilmiyorlar bu borçu asla öduyemezler itiraz dilekcesi yazicaklar. Ama nasil bir yol izlenmeli napilmali bu konuyla bilgili arkadaslar yardimci olurmusunuz gercekten cok kotü durumdayizz
Mışlı mişli konuştuğunuza göre siz çok küçükken olmuş bunlar.yillarca yenmiş bu para.ne yapılır bilmiyorum ama birisi şikayet etmiş o kesin.ama yapılan çok çok yanlış birşey durum ne kadar kötü olursa olsun.üzülsem mi üzülmesem mi bilemedim
Çok kızdım şahsen ağır şeyler yazmıştım ilk baş sonra sildim duzelltim yatalak falanlar diye üzüldüm ama Gerçekten çok haksızlık.haram para olduğu için birşey sahibi de olamamışlar hâlâ gecekondudalar.Allah affetsin ne diyimBöyle hilelerle senede bakalım Türkiye ne kadar zarara uğruyor. Heleki şu emekli maaşı olaylarında.
Çok kızdım şahsen ağır şeyler yazmıştım ilk baş sonra sildim duzelltim yatalak falanlar diye üzüldüm ama Gerçekten çok haksızlık.haram para olduğu için birşey sahibi de olamamışlar hâlâ gecekondudalar.Allah affetsin ne diyim
210 000 tl diyor baksanıza bir ev parasıMışlı mişli konuştuğunuza göre siz çok küçükken olmuş bunlar.yillarca yenmiş bu para.ne yapılır bilmiyorum ama birisi şikayet etmiş o kesin.ama yapılan çok çok yanlış birşey durum ne kadar kötü olursa olsun.üzülsem mi üzülmesem mi bilemedim
maas almak icin bosanip beraber yasayan cok kisi var. bizim tanidik da bu sekilde yapti yillarca. ona borc cikti mi bilmiyorum ama maasini kesmisler usulsuz oldugu için.Nikah yeni yapılmış, bunu kolayca ispatladıkları anda borç silinir, evli kaldıkları süre içinde aldıkları maaş borç olarak eklenir.
Bunun sgk dilinde adı anlaşmalı boşanmadır.40 yetimin hakkı var o parada.Eğer haksız yere aldılarsa bu parayı ilahi adalet.Annemle babam daha once bosanmislar bu surecde annem dedemden olan emekli maasi aliyormus. Daha sonra babamla barisinca beraber yasamislar ama nikah yapmamislar maddi durumlardan dolayi Taki gecen seneye kadar sonra nikah yapildi nikahtan 2 3 ay sonra sgk dan memur gelip onlarla konusdu ve 1 ay oncede kagit gelmis 210 bin kadar borç. Ancak annemler memlekette oldugundan yeni ellerine gecmis bu kagit. Annemlerin hic durumu yok gecekonduda kaliyorlar babam hasta biri yatalak neredeyse şuan napacaklarini bilmiyorlar bu borçu asla öduyemezler itiraz dilekcesi yazicaklar. Ama nasil bir yol izlenmeli napilmali bu konuyla bilgili arkadaslar yardimci olurmusunuz gercekten cok kotü durumdayizz
Nikah yeni ama birlikte yaşadıkları süre içinde ikisininde ikamet adresi yaşadıkları evse, devletin bunu tespiti halinde, ki kolayca tespit edilebilir bu sefer daha kötü sonuçlar doğurmasınNikah yeni yapılmış, bunu kolayca ispatladıkları anda borç silinir, evli kaldıkları süre içinde aldıkları maaş borç olarak eklenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?