ne yapılmalı?

Yaa ne sevabı canım, teşekkür ederim. Valla bu dediğiniz gibi insanlar cidden sinir bozuyor. Ben bu zaten laftan anlamıyor deyip kenara çekiliyorum ama galiba "Senin bir sürü şeye kırılmış olman bu durumu iyileştirmiyor ki, senin kırılman da kötü bir şey ama sen bu konuda bir şey yapmamayı tercih ediyorsun diye ben de yapmayacak değilim. İkimiz aynı şeye aynı tepki vermek zorunda değiliz. Senin kırılmış olmana üzüldüm çünkü seni önemsiyorum ve senden de beni dinlemeni bekliyorum."
denebilir belki. Bilemedim. Belki işe yarar belki bunu derken de laf ağzınıza tıkılır, sizi dinlemeyen insanla münakaşaya girmeye gerek yok böyle olursa. Bu mevzularda önemli olan çok sinirlenmemek galiba, biz sinirlenince karşı taraf üste çıkıyor.

Ooo eveet kesinlikle.. Çünkü sinirlenmeniz en istedikleri şey.

Manipüle eden insanları hayatımdan çıkardım yada ciddi mesafeler koydum.

Size de böyle tavsiye ederim.

Benim annem ve eşim aşırı manipülecidir asla haksız olmazladlr bende artık onlara kırıldığımi kızdığım.brlli etmiyorum

Manipülatör insanları hayatınızdan çıkarmalısınız. Sürekli suçlu hisseder, anlamsız strese girer ve her konuda mücadeleye girersiniz. Sinir luğ nefret etmeye başlayınca gelir, yalandan özür diler ama hala kendini haklı gören bahane bulur. Yaptığı oyunlra devam edebilmek için sizi kandırmak amaçlı love bombing yapar.

Şimdiden değişmeyeceğini, gerçek sevginin bu olmadığını sürekli kendinizi ispat etmeye, kanıtlamaya çalıştığınız bir ilişkinin toksik olduğunu kabul edin ve hayatınızdaki manipülatörden kurtulun.

Genelde hayatımda tutmamaya calısırım ama bazen oyle bır sey oluyor ki veya nasıl desem bı yakınlık oluyor ki (sureklı yuz yuze gelme gibi) işte o an asla taviz vermeyip gormezden geliyorum, sevdigim biri bile olsa bu durum içinde oldugumu hissediyorsam, farkındaysam konusmamayı tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…