Bir haftada 8 kg mı ?????
Canım haftada 8 kilonun sağlıklı olmadığını zaten söylememe gerek yok.
Sen 68 kilosun yani kilo fazlan çok değil. Atıyorum 80 90 falan olsan bir haftada o kadar verebilirsin.
Ama vermen gereken kilo zaten az olduğundan 1 haftada 8 kilo mümkün değil pek...
bakalim insallah olur ya daha oncede boyle hizli vermistim dugun icin ve az az yemeye basladim sonra almadim bebekten kalan k o lolarimida ayni sekil verecegim insallah olur bu seferde
ben nedense aceleci bi insanim herseyde boyleyim ve uzun diyetlere dayanamam diyet bitince hizli yemeyip almiyorum daha oncede oykr yapmistim ve soyle bisi var benim tig gibiolmam lazim piskolojim bozuluyo ne misafirlige ne hicbir yere gitmej istemiyorum herkes benim boyumu posumu cok begenir beni hep ilk goze gel e n farkedilen ben olurum ama yinede benim icin bu kilo cok onemli piskolojik yani artik sabredemiyorumCanimi azmini bozma ama bir anda 8kilo vermek seni güçsüz halsiz düşürür tabi verebilirsen onun yerine haftada 2-3kiloyu hedef tutsan en azindan hem kisa surede verilen kilolar pek kalici olmuyor asıl kalici olan uzun sureli ve en önemlisi yağdan gitmesi tartida kilo düşebilir ama yağdan mi kastan mi bunun için bir beslenme düzeni olustur sana diyet yap demiyorum mesela un seker yemiycem de hedef koy mesela öğünlerini kucult yemek tabagnda değil de kasede ye mesela öğlen protein aldiysan aksam sebze al kahvaltini mutlaka yap ve suyu asla unutma en önemli ödem attirici faktör su dur beslenme şeklin ve yaptigin egzersizle kalici kilo verebilirsin lütfen kilo vericem derken sagligindan olma abartilacak bi kilon yok ki diyet basari oykulerimizi oku seni daha çok heveslendirecektir:)
Canimi azmini bozma ama bir anda 8kilo vermek seni güçsüz halsiz düşürür tabi verebilirsen onun yerine haftada 2-3kiloyu hedef tutsan en azindan hem kisa surede verilen kilolar pek kalici olmuyor asıl kalici olan uzun sureli ve en önemlisi yağdan gitmesi tartida kilo düşebilir ama yağdan mi kastan mi bunun için bir beslenme düzeni olustur sana diyet yap demiyorum mesela un seker yemiycem de hedef koy mesela öğünlerini kucult yemek tabagnda değil de kasede ye mesela öğlen protein aldiysan aksam sebze al kahvaltini mutlaka yap ve suyu asla unutma en önemli ödem attirici faktör su dur beslenme şeklin ve yaptigin egzersizle kalici kilo verebilirsin lütfen kilo vericem derken sagligindan olma abartilacak bi kilon yok ki diyet basari oykulerimizi oku seni daha çok heveslendirecektir:)
Ben de bugün sert bir başlangıç yaptım kilo vermede 557 kalorilik beslenmişim. 1 saat spor salonunda çalıştım. Yarından itibaren inşallah ciddi artık kilo vermek için düzenimi oluşturmak istiyorum.
Ben de bugün sert bir başlangıç yaptım kilo vermede 557 kalorilik beslenmişim. 1 saat spor salonunda çalıştım. Yarından itibaren inşallah ciddi artık kilo vermek için düzenimi oluşturmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?