Ne yapip edip 1 haftada 8kg beraber baslamak isteyen buyrun

acelyaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
27
5
13
31
slam kizlar ben 21 yasindayim ve iki yasinda bir kiz cocugu annesiyim. ve boyum
170cm kilom 68-67 kg ve artik bu kilolari vermek istiyorum...
bugun basliyorum. insallah bu sefer olacak ... hedefim ilk olarak 60kg hergun ne yaptigimi yazacagim b e n istedim olacakkk

bugun esimin isyerinden izin gunu ve dolayisiyla kahvalti oglen derken yemek yedim ama yarindan itibaren basliyorum...

mesela bugun aksam yemekden sonra bagirsak calistiran bi ilac var bekunis recetesiz alinabiliyor onu icecegim ve yarin pek bisey yemeyi dusunmuyorum... bir bardak meyve suyu tam gun boyunca acliga dayanacagiz artik

kosu bandinda hergun 5 kilometre yuruyecegim ve olacak allahin izniyle

Canım haftada 8 kilonun sağlıklı olmadığını zaten söylememe gerek yok.
Sen 68 kilosun yani kilo fazlan çok değil. Atıyorum 80 90 falan olsan bir haftada o kadar verebilirsin.
Ama vermen gereken kilo zaten az olduğundan 1 haftada 8 kilo mümkün değil pek...

bakalim insallah olur ya daha oncede boyle hizli vermistim dugun icin ve az az yemeye basladim sonra almadim bebekten kalan k o lolarimida ayni sekil verecegim insallah olur bu seferde

bakalim insallah olur ya daha oncede boyle hizli vermistim dugun icin ve az az yemeye basladim sonra almadim bebekten kalan k o lolarimida ayni sekil verecegim insallah olur bu seferde

Daha sağlıklı diyet yap derim ben. Hızlı verilen kilolar genellikle aynı hızla geri alınıyor.
Ben de 2 hafta gibi bir sürede 9 kilo verdim ve geri aldım malesef.
Bugün diyette 3. günüm.

Canimi azmini bozma ama bir anda 8kilo vermek seni güçsüz halsiz düşürür tabi verebilirsen onun yerine haftada 2-3kiloyu hedef tutsan en azindan hem kisa surede verilen kilolar pek kalici olmuyor asıl kalici olan uzun sureli ve en önemlisi yağdan gitmesi tartida kilo düşebilir ama yağdan mi kastan mi bunun için bir beslenme düzeni olustur sana diyet yap demiyorum mesela un seker yemiycem de hedef koy mesela öğünlerini kucult yemek tabagnda değil de kasede ye mesela öğlen protein aldiysan aksam sebze al kahvaltini mutlaka yap ve suyu asla unutma en önemli ödem attirici faktör su dur beslenme şeklin ve yaptigin egzersizle kalici kilo verebilirsin lütfen kilo vericem derken sagligindan olma abartilacak bi kilon yok ki diyet basari oykulerimizi oku seni daha çok heveslendirecektir:)

ben nedense aceleci bi insanim herseyde boyleyim ve uzun diyetlere dayanamam diyet bitince hizli yemeyip almiyorum daha oncede oykr yapmistim ve soyle bisi var benim tig gibiolmam lazim piskolojim bozuluyo ne misafirlige ne hicbir yere gitmej istemiyorum herkes benim boyumu posumu cok begenir beni hep ilk goze gel e n farkedilen ben olurum ama yinede benim icin bu kilo cok onemli piskolojik yani artik sabredemiyorum

yinede cooook tesekkurler yanlis yapiyorum biliyorum ama yapmaliyim cooook bunaldim artik

Ben de bugün sert bir başlangıç yaptım kilo vermede 557 kalorilik beslenmişim. 1 saat spor salonunda çalıştım. Yarından itibaren inşallah ciddi artık kilo vermek için düzenimi oluşturmak istiyorum.

Ben de bugün sert bir başlangıç yaptım kilo vermede 557 kalorilik beslenmişim. 1 saat spor salonunda çalıştım. Yarından itibaren inşallah ciddi artık kilo vermek için düzenimi oluşturmak istiyorum.

beraber yapalim kilonu yaz bi hafta boyunca haberleri yazariz allah i n izniyle olur canjm niye olmasin

bugun diyetimin ilk gunuydu cocukla olunca biraz zorluyor ama iyi gitti yarin sabah kac kilo oldugumu yazicam kizlar insallah carsambaya 60 kg olucam karnim ac ama kafam rahat oyle soliyimmmm:))))

cok iyi canim artik durmak yok yola devam tebriklerrr

yarin ve iki gun boyunca or u c tutacagm aksamda birer elma yicemm baskada yokk

kizlar su an itibariyle iki tam gundur diyrtteyim ve 68kg ile basladim simdi tartildim 65.800 kg olmusum cok mutluyum... hizla hedefime ulasacagim...

Ben başlayacağım dedim ama gene tutamadım kendimi dün kalori olarak çok fazlaydı aldığım. Bugün nispeten az ama hala düzene sokamadım gerçi reglim devam ediyor bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…