Ben de zayıflamak istiyorum kızlaaaar yarın itibari ile bende aç yaşamaya başlayacağım başka çaresi yok.. .keşke spor da yapabilsem de daha etkili olsa ama yürüyüşe çıkamıyorum evdede yaptığım egzersizler çokta etkili olmuyor ah şu basenlerden kurtulsammmm.. 170 boy 71 kiloyum hedef en kısa sürede 60 kg...
Ben başlayacağım dedim ama gene tutamadım kendimi dün kalori olarak çok fazlaydı aldığım. Bugün nispeten az ama hala düzene sokamadım gerçi reglim devam ediyor bakalım.
insallah olur canim yari dan itibaren baslarsin sende buraya yazabilirsin yine valla ben stresi attim ustumden kendimi karnim tokken suclu hissediyordum esim hemen farketti aclikdan gobek ice cokunce
Ben de zayıflamak istiyorum kızlaaaar yarın itibari ile bende aç yaşamaya başlayacağım başka çaresi yok.. .keşke spor da yapabilsem de daha etkili olsa ama yürüyüşe çıkamıyorum evdede yaptığım egzersizler çokta etkili olmuyor ah şu basenlerden kurtulsammmm.. 170 boy 71 kiloyum hedef en kısa sürede 60 kg...
en guzeli ac kalarak canm hem hizli hem etkili peygamberimiz bile ( bedenlerinizi aclik ve susuzlukla zayiflatiniz) diyor tabi susuz kalmak coook zor ama aclik idare ediliyor...
insallah olur canim yari dan itibaren baslarsin sende buraya yazabilirsin yine valla ben stresi attim ustumden kendimi karnim tokken suclu hissediyordum esim hemen farketti aclikdan gobek ice cokunce
hadi bakalım kesin kararlıyım bu defa.. kilolardan moralim çok bozuk. kıyafet delisiyim ve onca kıyafetim varken bol tişörtler tunikler giymekten bunaldım.. gerekirse su yoğut meyve ve salata ile beslenicem uzun süre mühim değilyeterki zayıflayım.. bitki çayları da içeceğim bol bol, suyumu da alkali yaptım ingiliz karbonatıyla çok faydalı ve günde üç kez aç karnına bir kase yoğurda bir çay kaşığı zencefil zerdeçal ve tarçın kürünüde yarın itibari ile başlıyorum çok işe yarıyor.. her gün yazıcam canım görüşmek üzere.. :)
en guzeli ac kalarak canm hem hizli hem etkili peygamberimiz bile ( bedenlerinizi aclik ve susuzlukla zayiflatiniz) diyor tabi susuz kalmak coook zor ama aclik idare ediliyor...
Canim 2 gun icinde o kadar kilo verilmez.Verilse de giden yag degil sudur.Haftada 1 kilo olarak hedef koy ac kalmak yerine az ye sık ye.Tum gun ac kalarak yaglar yakilmaz.Giden ödemdir sudur ve aynen geri döner o sekilde.
Canim 2 gun icinde o kadar kilo verilmez.Verilse de giden yag degil sudur.Haftada 1 kilo olarak hedef koy ac kalmak yerine az ye sık ye.Tum gun ac kalarak yaglar yakilmaz.Giden ödemdir sudur ve aynen geri döner o sekilde.[/Q
evet kizlar simdi tartildim veeee 64 kiloo olmusum ve cokkk mutluyum daha da durmak yok pazar pazartesi sali uc gun var bakalim 60 olabilecekmiyim... ac kaliyorum cok zor oluyor ama hedeflerim hayallerim var