• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıyor..

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Arkadaslar merhaba. Eşimle aramız zaten kötü biliyorsunuz. Size danışmak istediğim bişeyler var. Adam sıkıldım deyip dışarı çıkıyor 3 4 saat gelmiyor. Yani oruçta tutuyor biriyle fln da görüşemez kş kafe fln.. Telefonu da hep yanında asla bırakmıyor ve şarkı dinliyor tuhaf tuhaf.. Sizce bunlar normal mi..

Eşiniz belliki evde sıkılıyor 3 4 saat dolanıp gelebilir burda bir tuhaflık yok ki sizde eşinizdre yanlız kalıp kafa dinlemelisiniz zaten aranız kötüymüş ayrı vakit geçirin biraz eşim arabada müzik dinler her müziğin altında bir şey arasaydım ruh ve sinir hastalıklarında yatıyor olurdum herşeyin içinde bişey aramayın lütfen eşinizle önceki durumlarınızı bilmiyorum umarım aranızda düzelir sıkmayın birbirinizi düzelir inş

Arkadaslar merhaba. Eşimle aramız zaten kötü biliyorsunuz. Size danışmak istediğim bişeyler var. Adam sıkıldım deyip dışarı çıkıyor 3 4 saat gelmiyor. Yani oruçta tutuyor biriyle fln da görüşemez kş kafe fln.. Telefonu da hep yanında asla bırakmıyor ve şarkı dinliyor tuhaf tuhaf.. Sizce bunlar normal mi..
O zaman şüphelenmeye ve araştırmaya devam ediyo olun. Mesela telefonunun şifresini biliyor musunuz? Bilmiyorsanız çok tuhaf.. biliyor iseniz bakın değiştirmiş mi? İlla kurcalamak gerekmez ama böyle tuhaf davranışlarına bir de şifre değişikliği eklenirse bir işler çeviriyor

O zaman şüphelenmeye ve araştırmaya devam ediyo olun. Mesela telefonunun şifresini biliyor musunuz? Bilmiyorsanız çok tuhaf.. biliyor iseniz bakın değiştirmiş mi? İlla kurcalamak gerekmez ama böyle tuhaf davranışlarına bir de şifre değişikliği eklenirse bir işler çeviriyor
Şifresi yok ama asla teli yanımda bırakmıyor son zamanlarda önceden yine bırakırdı..

Oruçlu olmasıyla birileriyle görüşmemesi arasındaki bağlantı nedir? Sanki herkes ibadetlerini içselleştirerek, anlamına uygun şekilde gerçekleştiriyor da. Dini yorum yapmak değil niyetim ama olaya yanlış bakıyorsunuz. Bir kere corona, izolasyon size uğramadı mı? Ne işi var saatlerce sokaklarda? Bunu göze alıp, sizi de habersiz bırakıp, kahvede okey oynamıyordur herhalde. Aldatıyor diyemem ama hoşunuza gitmeyecek bir naneler karıştırdığı belli.

Şifresi yok ama asla teli yanımda bırakmıyor son zamanlarda önceden yine bırakırdı..
İşte bu çok kafa kurcalar.. benim eşimde bende bunu yapamayız.. evet ikimizde de şifreler var ama biliyoruz ben istersem bakarım. Kendi şarjım bitince dolarken eşiminkiyle dolaşırım,karıştırmak değil. Zaten biliyorum onu ama bilsem bile bir gün benden uzaklaştırırsa telefonu asla asla kabul etmem. Çünkü kadın erkek sebepsiz yere telefon saklamaz

3 4 saat oruç haliyle gezmesi normal gelmiyor ya.. Tuhaflık lar var
Kusura bakmayın lütfen ben dan diye biriyle konuşuyor yazdım ama aynen bu şekilde tanık olduğum bir olay sebebiyle yazdım.Arkadasin eşi de böyle son zamanlarda sıkıldım deyip deyip evden çıkıyor,bir kaç saat gelmiyor.Malum virüs var heryer kapalı.Kadin üzerine gidiyor kocasının kısa keseyim adam evden kızlarla görüşmek için çıkıyor.Yedek telefonda çıktı tabi.Arkadas diyordu arıyorum ama telefonu meşgul değil.Meger yedek telefonu varmış.Genelde yazisma yapıyormuş..Yani kadinlar birşeyden nem kapiyorsa altından bişey çıkıyor..Yine diyorum inşaallah eşiniz yapmiyordur ama siz yine de uyanık olun diye yazdım..

Back
X