• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıyor..

Arkadaslar merhaba. Eşimle aramız zaten kötü biliyorsunuz. Size danışmak istediğim bişeyler var. Adam sıkıldım deyip dışarı çıkıyor 3 4 saat gelmiyor. Yani oruçta tutuyor biriyle fln da görüşemez kş kafe fln.. Telefonu da hep yanında asla bırakmıyor ve şarkı dinliyor tuhaf tuhaf.. Sizce bunlar normal mi..
Sizden uzakta takılıyor. Sorunları oturup konuşma durumunuz var mı?

Arkadaslar merhaba. Eşimle aramız zaten kötü biliyorsunuz. Size danışmak istediğim bişeyler var. Adam sıkıldım deyip dışarı çıkıyor 3 4 saat gelmiyor. Yani oruçta tutuyor biriyle fln da görüşemez kş kafe fln.. Telefonu da hep yanında asla bırakmıyor ve şarkı dinliyor tuhaf tuhaf.. Sizce bunlar normal mi..
Normal değil. Gittiği yeri haber vermeden çıkıyorsa hiç hiç normal değil?

ben ne zaman muzik dinliyorum kulakligi takip ayrica tek basima diye dusundum..

yalniz kalmak istedigimde, bir seyler hayal ettigimde, birini dusundugumde..

esiniz hangi ortamlara girip cikiyor? asik olmus olabilir mi? bir sey yiyip icemeyecegine gore bir yere oturup telefonla konusuyor. ikinci hatti telefonu olabilir..

Kızlar bugün yine dışarı çıktı ve pazara gitmiş ama 3 saat fln gelmedi. Ekmek almaya yarım saat önce çıktı sıkıldım dedi.. Ve sarhoş gibi tuhaf haller bu adam aşık oldu bence ya..

Ya bence hemen kötüye yormayın. Yani kendimden örnek vereyim. Ben yalnız takılmayı seven biriyim. Daralınca sevgilimin yanında bile olsam bazen tek başıma dışarı çıkıp biraz hava alıp dönüyorum. O da böyle tuhaf tuhaf bakıyor pek anlam veremiyor sanki başka bir durum varmış gibi 😊 Halbuki sadece küçüklükten gelme bir alışkanlık. Belki eşiniz de böyle olabilir. Tabi bu yeni yaptığı birseyse o zaman durum farklı

Kızlar dün sahurda telle oynuyordu dedim mesajına bakim. Bana bi ton küfür etti kolumu sıktı.. Ya adamdan gerçekten nefret ediyorum artık ya keşke diyorum aldatsada kurtulsam pislik
Aldatmadan neden kurtulamıyorsun, bosanmanın ön sartı aldatılmaktır diye bir madde yok.
Zaten aldatıyorsa da yakalama sansın yuzde 1 falan.

maalesef ben bu korona vaktinde oruçlu haliyle bir insanın tek başına 4 saat vakit geçirebileceğini düşünmüyorum.
telefon numarasıyla olmasa bile sohbet uygulamalarının arama özelliğiyle de birileriyle konuşuyor olabilir.
iftira atmak istemiyorum. size 4 saat neler yaptığını açıklamak zorunda.

İlişkiniz ne durumda, neden aranız kötü?
Bunları çözmek için karşılıklı r çabanız var mı?
İletişiminizin bu kadar kopuk olması normal değil adamın karantinaya dışarı çıkması da..
Ama evde bunalıyorsa (kavga gürültü anlamında) arabayla kendini dışarı atıyor da olabilir.

Back
X