• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıyor..

Oruçlu olmasıyla birileriyle görüşmemesi arasındaki bağlantı nedir? Sanki herkes ibadetlerini içselleştirerek, anlamına uygun şekilde gerçekleştiriyor da. Dini yorum yapmak değil niyetim ama olaya yanlış bakıyorsunuz. Bir kere corona, izolasyon size uğramadı mı? Ne işi var saatlerce sokaklarda? Bunu göze alıp, sizi de habersiz bırakıp, kahvede okey oynamıyordur herhalde. Aldatıyor diyemem ama hoşunuza gitmeyecek bir naneler karıştırdığı belli.
Yok o anlamda demedim :) yemek yiyemez yani kafeye gitmez gerçi zaten açık değil orası ayrı da..işte tuhaf ya arabayla bir saat gezilse maksimum hafi sonra..

Kusura bakmayın lütfen ben dan diye biriyle konuşuyor yazdım ama aynen bu şekilde tanık olduğum bir olay sebebiyle yazdım.Arkadasin eşi de böyle son zamanlarda sıkıldım deyip deyip evden çıkıyor,bir kaç saat gelmiyor.Malum virüs var heryer kapalı.Kadin üzerine gidiyor kocasının kısa keseyim adam evden kızlarla görüşmek için çıkıyor.Yedek telefonda çıktı tabi.Arkadas diyordu arıyorum ama telefonu meşgul değil.Meger yedek telefonu varmış.Genelde yazisma yapıyormuş..Yani kadinlar birşeyden nem kapiyorsa altından bişey çıkıyor..Yine diyorum inşaallah eşiniz yapmiyordur ama siz yine de uyanık olun diye yazdım..
Ya tuhaf işte önceden görmediğim içib dikkatimi çekiyor. Markete gittim fln diyor da nw alaka saatlerce markette..

Yok o anlamda demedim :) yemek yiyemez yani kafeye gitmez gerçi zaten açık değil orası ayrı da..işte tuhaf ya arabayla bir saat gezilse maksimum hafi sonra..
Niye birlikte gezmiyorsunuz? Ve illa kafede mi oturulması lazım ki, oturmak isteyen kendine yer bulur. Siz niye bu tarz şüphelere düştünüz? Evvelinde vukuatları mı var eşinizin?

Ya tuhaf işte önceden görmediğim içib dikkatimi çekiyor. Markete gittim fln diyor da nw alaka saatlerce markette..
Market işi ne kadar uzun sürer ki?Hadi diyelim 1 saat gezdi,hadi 2 saat ki bu bile çok tek başına biri için.Telefonuna bakabiliyor musunuz?Gerçi bişey yapıyorsa dışarda temizleyip öyle gelir ama illa bir ip ucu bulabilirsiniz

Market işi ne kadar uzun sürer ki?Hadi diyelim 1 saat gezdi,hadi 2 saat ki bu bile çok tek başına biri için.Telefonuna bakabiliyor musunuz?Gerçi bişey yapıyorsa dışarda temizleyip öyle gelir ama illa bir ip ucu bulabilirsiniz
Katiyen baktırmıyor bilmiyorum ya ama tuhaf ya bana küfürler savururken elalemle hemhal olmasın da.

Niye birlikte gezmiyorsunuz? Ve illa kafede mi oturulması lazım ki, oturmak isteyen kendine yer bulur. Siz niye bu tarz şüphelere düştünüz? Evvelinde vukuatları mı var eşinizin?
Birlikte gezelim demeyi teklif etmedi ama sıkıntı aramız berbat.. Yani boşanma konuları fln geçiyor ve geçen sen böyle devam et ben en son birine yönelcem diye kaçırdı

Kizip tersliyorsa bir şeyler saklıyor olabilir.Ayrıca insan kendi başına 4 saat sıkılmadan gezebiliyorsa helal yani.En son birine yönelcem falan? Bu lafı söyleyenden çogu seyi beklerim açıkçası.
Ben kendisine mesafe koydum çünkü hoş olmayan şeyler oldu aramızda küfürler şiddetvari şeyler.. Bunu söyleyerek tehdit ediyor aklı sıra

Allah Allah nasıl kızıyor
Nereye gittiğini bilmeye hakkınız yok mu?
Madem öyle siz de çıkın gidin gelmeyin sorunca sanane dersiniz.
Ezdirmeyin bu kadar kendinizi ipleri elinize alın.

Back
X