• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıyor..

Merhaba cnm şuan seni en iyi anlayan benşm galiba çünkü benim 1 hafta önce ki söylemek istediklerimi yazmışsın.benim eşim de senin anlattığın gibiydi ve sonuç hüsran tabiki hayatında başka birisi var ögrendim.inşaAllah senin eşin de yapmıyprdur.ben geç kaldım sen kalma bari içine atma sakın söyle rahatla çünkü ben hep içime attım atınca doğal olark surat asılıyor insan kendini tutamıyr.

Benim eşimde ekmek alma bahanesi ile çıkıyordu.nerden bile bilrdim ki görüşmeye çıktığını genelde internet üzerinden görüşmüş hep.ters cvp veriyordu insan şüphelenmese de içine kuşku sokuyolar Allah yardımcın olsun bacım.

Toplu cevap vereyim hanımlar aramız zaten berbat. Çünkü bu adam küfürbaz ve şiddet yanlısı birisi önceki konularımı okuyanlar bilir. Sürekli beni suçluyor sürekli kendime zerre güvenim kalmadı.. Önceden bu kadar çıkmazdı dışarı ve mesela bazen dahs iyi davranıyor fln sucluluk duygusundan sanki bilemedim.. Mesela işten de geç geliyor ya on ikide gelen adam 2 de fşn gelmeye başladı tuhaf dimi.. Boşanmak zatrn istiyorum çok yoruldum inanın ama bu adamdan nasıl yara almadan kurtulcam bilmiyorum

Toplu cevap vereyim hanımlar aramız zaten berbat. Çünkü bu adam küfürbaz ve şiddet yanlısı birisi önceki konularımı okuyanlar bilir. Sürekli beni suçluyor sürekli kendime zerre güvenim kalmadı.. Önceden bu kadar çıkmazdı dışarı ve mesela bazen dahs iyi davranıyor fln sucluluk duygusundan sanki bilemedim.. Mesela işten de geç geliyor ya on ikide gelen adam 2 de fşn gelmeye başladı tuhaf dimi.. Boşanmak zatrn istiyorum çok yoruldum inanın ama bu adamdan nasıl yara almadan kurtulcam bilmiyorum
Telefonuny felan kurcula canım

Back
X