Ne yapmak istediğini anlamıyorum???

NinaRicci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
81
0
0
İstanbul
Slm kızlar..Yine bi derdim var :(
Sizlere danışmak istiyorum...Erkek arakadaşımla sorunlar yaşıyoruz..
İlk başlarda yaşadığımız sorunlarda ben ilişkiyi bitiriyordum,bazı takıldığım noktalar vardı..Ve o hep tekrar barısıyordu
Fakat son ayrılığımızda beni 2 hafta boyunca aramadı...Ve asıl sorum şu ki..
Ben onun facebook şifresini biliyorum..Biz ayrıldıktan sonra face deki bana dair seyleri silmiş..Ve sürekli yeni bayanlar ekliyor..Ama şifresini de değiştirmiyor..Ben de sonunda dayanamayıp,bunu neden yapıyorsun nasıl miden var senin dedim...Ama ayrılmayı ben istemiştim.ve aradan 4 gün gecti bunları yapmaya başladı :(
Bana dediği ben arkadas edinemezmiyim,bunda mide bulanacak ne var...
Ve beni ne arıyor ne soruyor artık,eskiden o kadar ilgili olan cocuk...
Kızlar anlamıyorum ne yapmaya çalısıyor...4 günde cok sevdiğini söyleyen insan beni unuttu mu??Neden umrunda değilim :((
Lütfen yorum bekliyorumm

amaaan hiç takma, takmadığını da belli et..

bu arada "Ninna Ricci" parfüm markasımıydı bilmiyorumkismile

ama sende zırt pırt ayrılırsan onunda canına tak eder yani
çocuk oyuncağımı ayrıl sonra barış
demekki sen ayrılık kararında samimi değilmişsin sırf o sana geri dönsün peşinden koşsun diye yapmışsın
burda amacım seni yermek diil objektif bakmak
erkeklere haksızlık ediyoruz bazen çnkü
sen nasıl olsa ayrılmış sanane bekar çocuk istediği kızı ekler onu bırakmadan önce düşüncektin

Ama kızlar bu gece konusmak istedim msn ye gel dedim..İftardan dönüyormus eve gecicem diye msj attı şimdi..Ve arıyorum cvp vermiyor..Msj attım eğer bitirdiysen seni rahatsız etmiyim diye ...
Şİmdi onun cvb ını bekliyorum :((((((((((

Belki canına tak etti artık ya da bu şekilde ilişkiyi yürütemeyeceğini anladı ve başka heyecanlar arıyor hayatında.Bunun için ekliyodur kızları şifresini değiştirmemesinin nedeni de yaptıklarını görüp senin acı çekmeni sağlamak.Sen de mesaj yazarak amacına ulaştımışsın gibi görünüyor.Seni unuttu mu bilemem ama bence unutmaya çalışıyor.
Eğer gerçekten seviyosan ve onun sevgisine de inanıyosan bu sefer adımı sen at

Ya hala cvp yazmadı,cok fenayım :(
Ya bitti derse o zaman napıcam bilemiyorum..Kızlar gelişmeleri yazıcam..
Ne olur dua edin kötü bişey olmasın :(

Ayrıldıgınıza göre onun ne yaptıgıyla neden ilgileniorsunuzki
Bi önemi kalmaması gerek, geçmişte kalması gerek.
Sizinde ayrılık acısını unutup yolunuza devam etmeniz gerek..

Ayrıldıgınıza göre onun ne yaptıgıyla neden ilgileniorsunuzki
Bi önemi kalmaması gerek, geçmişte kalması gerek.
Sizinde ayrılık acısını unutup yolunuza devam etmeniz gerek..

Evet ama canım bu yaptıklarını ayrıldığımızın 4. günü yapmaya başladı...Ben bitti diye acı cekerken :(
Kaldı ki beni cok sevdiğini söylüyordu bundan 2 hafta önce...Bu yaptığı ne..

Evet ama canım bu yaptıklarını ayrıldığımızın 4. günü yapmaya başladı...Ben bitti diye acı cekerken :(
Kaldı ki beni cok sevdiğini söylüyordu bundan 2 hafta önce...Bu yaptığı ne..

Ztn seni sevdigi için yapıyor, senin girip bakacagını biliyor
Sessizligini bozmazsan bi süre sonra dayanamayıp herseyi bırakıp seninle görüşmek isteyecektir..
Sana konusma sırası o zmn gelecek, bırak ne yaparsa yapsın bekle, gör sevdigin adamı, seni sevdigni söyleyen adamı..
Niye onu bosuna havalara sokuyorsun ?

Ztn seni sevdigi için yapıyor, senin girip bakacagını biliyor
Sessizligini bozmazsan bi süre sonra dayanamayıp herseyi bırakıp seninle görüşmek isteyecektir..
Sana konusma sırası o zmn gelecek, bırak ne yaparsa yapsın bekle, gör sevdigin adamı, seni sevdigni söyleyen adamı..
Niye onu bosuna havalara sokuyorsun ?

Canım varya inan öyle bir havaya girdi ki anlatamam bak işte yarım saat oldu cvp bile yazmıyor..Ödü patlıyordu bitti dedim diye :(((
Ama ben sessizce bekleyemedim maleseff :((( yaptım yapacağımı artık ölsede ilk adımı atan o olmaz...
Aslında bugün ulasmayım bekliyim dönerse hıncımı alırım dönmezse de zaten sevmiyor demektir diye kendi kendime karar almıstım..Ama nerdee uygulayamadım ki..Baktım ki msj atmısım bile..

başka kızlarla ilgilenince sevgililerinin kendilerine daha da değer vereceğini düşünüyorlar. eh haksız da değiller senin durumuna bakılırsa.

neden ayrıldın neden peşine düşüyorsun anlamadım ki! seviyor musun sen şimdi yoksa hırs mı yaptın?

valla gerçekten sevmeyen adama zorla yas tutturamazsın.

Canım varya inan öyle bir havaya girdi ki anlatamam bak işte yarım saat oldu cvp bile yazmıyor..Ödü patlıyordu bitti dedim diye :(((
Ama ben sessizce bekleyemedim maleseff :((( yaptım yapacağımı artık ölsede ilk adımı atan o olmaz...
Aslında bugün ulasmayım bekliyim dönerse hıncımı alırım dönmezse de zaten sevmiyor demektir diye kendi kendime karar almıstım..Ama nerdee uygulayamadım ki..Baktım ki msj atmısım bile..

Bak gördünmü sakince düşününce ne yapman gerektiginin farkındasın
Yaotıkların içinde pişmanlık duyma, bosver değiştiremezsin..
O kendine baksın önce ..

Güzelim zaten bitirmişsin ve ona bitirdiysen rahatsız etmiyim diye mesaj atmışsın.
Bu erkeğe koz vermektir bence, kaçan kovalanır mantığını uyguluyor olabilir.
Bence hiç üstüne düşme, takıyor olsan bile takmıyor gibi davran. Ve kesinlikle mesaj falan atıp cevap bekleme.
Aradan uzun süre gecmesine rağmen geri dönmemişse zaten doğru şeyi yaptın demektir.yerimseniben

iyide güzelim madem adamın peşinde olacaktın niye bitirdin ilgisi eksikti ilgimi istedin niye açıkça konuşmadın ayrılan sensin 4gün sonra facede onun naptığına bakanda sensin çocuk ayrılmış yeni kızlar bulmuş seni niye ilğilendirsin ama sen sırf üzülsün senin le ilgilensin diye ayrıldıysan oda bu şekilde öç alıyoda olabilir ve durup dururken terk ettiysen şimdi onun yaptığı daha mantıklı bence
sadece zaman bekle diyebilirim enazından aranızdaki rekabet durur ve gerçekten seviyosa döner sana

Bak gördünmü sakince düşününce ne yapman gerektiginin farkındasın
Yaotıkların içinde pişmanlık duyma, bosver değiştiremezsin..
O kendine baksın önce ..

Bu saat oldu cvp yok..Ne yapmaya calısyor yaa :(
Ben şimdi msj atsam mı ya da arasam mı?
Nasıl davranayım sizce bu durumda?

Back
X