Slm kızlar..Yine bi derdim var
Sizlere danışmak istiyorum...Erkek arakadaşımla sorunlar yaşıyoruz..
İlk başlarda yaşadığımız sorunlarda ben ilişkiyi bitiriyordum,bazı takıldığım noktalar vardı..Ve o hep tekrar barısıyordu
Fakat son ayrılığımızda beni 2 hafta boyunca aramadı...Ve asıl sorum şu ki..
Ben onun facebook şifresini biliyorum..Biz ayrıldıktan sonra face deki bana dair seyleri silmiş..Ve sürekli yeni bayanlar ekliyor..Ama şifresini de değiştirmiyor..Ben de sonunda dayanamayıp,bunu neden yapıyorsun nasıl miden var senin dedim...Ama ayrılmayı ben istemiştim.ve aradan 4 gün gecti bunları yapmaya başladı
Bana dediği ben arkadas edinemezmiyim,bunda mide bulanacak ne var...
Ve beni ne arıyor ne soruyor artık,eskiden o kadar ilgili olan cocuk...
Kızlar anlamıyorum ne yapmaya çalısıyor...4 günde cok sevdiğini söyleyen insan beni unuttu mu??Neden umrunda değilim
(
Lütfen yorum bekliyorumm

Sizlere danışmak istiyorum...Erkek arakadaşımla sorunlar yaşıyoruz..
İlk başlarda yaşadığımız sorunlarda ben ilişkiyi bitiriyordum,bazı takıldığım noktalar vardı..Ve o hep tekrar barısıyordu
Fakat son ayrılığımızda beni 2 hafta boyunca aramadı...Ve asıl sorum şu ki..
Ben onun facebook şifresini biliyorum..Biz ayrıldıktan sonra face deki bana dair seyleri silmiş..Ve sürekli yeni bayanlar ekliyor..Ama şifresini de değiştirmiyor..Ben de sonunda dayanamayıp,bunu neden yapıyorsun nasıl miden var senin dedim...Ama ayrılmayı ben istemiştim.ve aradan 4 gün gecti bunları yapmaya başladı

Bana dediği ben arkadas edinemezmiyim,bunda mide bulanacak ne var...
Ve beni ne arıyor ne soruyor artık,eskiden o kadar ilgili olan cocuk...
Kızlar anlamıyorum ne yapmaya çalısıyor...4 günde cok sevdiğini söyleyen insan beni unuttu mu??Neden umrunda değilim

Lütfen yorum bekliyorumm