Ne yapmak istiyor?? fikirlerinize ihtiyacim var kizlar lütfenn

elacik

askim asklarindan bulasin
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
485
1
96
Belçika
Slm kizlar, benim hikayemi çogunuz biliyorsunuzdur 10 ay once erkek arkadasimla askerdeyken hiç bir neden yokken sadece maddi durumu ii degil diyip beni terketmisti, sonra msne tekrar eklemistim geçenlerde havadan sudan konusuyorduk, her neyse geçenlerde benim d. gunumdu herkes sagolsun kutladi ama ondan çok beklemistim malesef hiç birsey gelmedi ertesi gun tesadufen msnde denk geldik benim iletimde de kaç gun onceden MUTLU yaziliydi o da bana hep mutlu olll yazdi birden hic slm fln vermeden bende saol dedim bi kaç dakika sonra tsk ederim d gunumu hatirladigin için dedim o da unutmadim 13 nisan dedi, bana deger verenler sagolsun diyip çiktim, o gunden sonra hic denk gelmedik iletilerinde " ZAMANI GELINCE" birde 'HER SABRIN BI SONU VARDIR' yazmis.
Acaba bana mi yaziyor diye dusunuyorum?
Simdi de ben pc basinda yoktum kendisi bana slm nasilsin yazmis, hiç benimle daha once konusmak istemeyen adam kendinden artik konusup duruyor.
Haftaya da kendi dogum gunu onada bana yaptiginin aynisini yapicagim ne kadar hala seviyorsam da..
Siz ne dusunuyorsunuz kizlar? ne yapmak istiyor?

güzelim ufacık şeylerle kendini ümitlendirme.seven adam adam gibi seviorum der evlenene kadar da bekler.seni çantada keklik görüyor bence

bence vicdan azabi duyuyor olabilir... kendini ifade etmek istiyor olabilir ya da... belki soyle biraz sohbetten sonra sana ayrilma sebeplerini aciklayacatir... bu sekilde ayrilmasinin nasil bir sebebi olur onu da bilemiyorum ama erkeklerin aklini okumak zor...:1no2:

güzelim ufacık şeylerle kendini ümitlendirme.seven adam adam gibi seviorum der evlenene kadar da bekler.seni çantada keklik görüyor bence

haklisin cnm, su anda kendimi çektim kendisi kendinden birseyler yapi veriyor artik ben gereginden fazla verdim degeri artik kendisi birseyler yapsin

arkadaşım kendini ifade edemeyen insandan hayır gelmez.zorlamalarla ilişki yürümezzz.takma kafana hayatını yaşa.

cnm ayrilma sebebini maddi olarak bahane etmisti ama ben yinede pes etmemistim devam ettim, sonunda cok bunaltim herhalde ki hersyimi sil fln demisti o zmn nedeni sorunca bocalarak nisanliyim dedi, ben hic bir zmn inanmadim, ki su an nisanli olsa boyle hareketler yapmazdi, birde beddualarimi aldi hakkimi hic helal etmiyorum ve de hep cektigimin iki mislisini ceksin diye dua ediyorum hergun, çok tuhaflar gercekten

elacik senin üzülmeni kesinlikle istemem.çünkü benimde aynı şeyler başıma geldi.aşıktım en ufak şeyler gözümde büyüyodu.ben yürüttüm ilişkiyi o ise önceden düşünmüş ayrılmayı.biraz duygusuz olalım

Bence msn iletilerine takılmayın..
Siz bankacı olduğunuza göre karşınızdaki de çocuk değildir herhalde..
Gizli gizli mesaj vermek yerine açıkça duygularını söyler..kaydirigubbakcemile

canım iletilerle olcak iş mi bu seviyosa gelir seviyorum der ne bu şifreli iletili filan...

sen de kendini böyle hazırlama.. seviyosa desin..

haklisiniz kizlar seviyorsa kendisi birseyler yapar, su an kendinden konusmasi bile benim için sasirici, belki de saniyordur ki su an biriyle birlikteyim

sen ne istiyorsun peki? hala onun sana donmesini ve tekrar birlikte olmayi mi? yoksa sana yasattigi uzuntu icin bir aciklama duymayi mi? ne olsa sevinirsin? bu onemli aslinda...

sen ne istiyorsun peki? hala onun sana donmesini ve tekrar birlikte olmayi mi? yoksa sana yasattigi uzuntu icin bir aciklama duymayi mi? ne olsa sevinirsin? bu onemli aslinda...

ben hala onu çok seviyorum cnm, arada 10 ay geçti kimseyi hayatima sokmadim hem çok seviyorum hem donmesini de çok istiyorum kendisi de biliyor ama birsey yok, bu son zamanlar kendimi geri çektim ve simdi kendisi hep yazip duruyor bana

Sevmek yürek ister, bir iliskiyi yürütmek daha fazla yürek ister.
Kötü anlarinizda beraber olamadiysaniz, birakip gittiyse birak bence.
Erkekleri anlamak zordur, bende cözemedim.

Ama seven bir erkek bence sevdigi kizdan ayrilmayi göze alamaz.
Ya baskasi cikarsa karsisina diye düsünür, simsIki tutar ve birakmaz.

Bence yoluna devam et, dogum günü geldigindede kutlama bosver.

bende senin fikirdeyim, kendime soz gecirebilirim ama gelde kalbime soz geçir

çocukca yapıor eski sevgiliniz iyi durumun iyi degilse bırakda kız karar versin alla alla ya millette bi bahane deseydin ya piyangodan paramı çıktı şimdi diye?

tatlim sana sunu soyleyeyim, yikintinin ustune yeni bir sey insa edilmiyor. !genellikle! bir kere birbirinizi bu kadar kirmissiniz. ne kadar canini yakti ki beddua ettin sen de...
bilmiyorum...

insallah ne olursa olsun, sonuc seni mutlu eder umarim :teselli:

sakın kendini kandırma duygusal bakam olaya.eger sevseydi terketmezdi seni.oldugun gibi kabul ederdi.zaten bişey olmasını istiyorsa böyle kucuk oyunlar yapmaz erkekler varsa bişey acık acık söylerler.bazende yem atarlar ortaya oyalayıp durular..taktik bunlar sakın ınanmaa.zaten biten bişey birdaha eskisi gibi olmazzz

böyle şeyler vakit kaybı ben olsam beni bırakanla konuşmam ,msn den silerim vaktinde de yaptım ve kapıma tıpış tıpış geldi tam bi yıl sonunda ama artık çok geçti...zaman kaybı yasatma kendine ..etrafına bak daha iyisi vardır emin ol ...
sanal olandan vazgeç canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…