- 23 Mart 2017
- 1.623
- 3.146
- 53
- Konu Sahibi Minicikfzt
Çikolata yersem kendime hakim olamam nedir? Adam iğrenç ve seviyesi ve dengesiz.
Ve sen hala seviyorum diyorsun :S
Ve sen hala seviyorum diyorsun :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arkadaşların dediğine katılmıyorum aslında kimseye yorum yapmicktm ama kndmi tutamadım yanlış bi karar verme diye söylüorm adam demiş zaten önceki ilişkileri kötü bitti diye bence senden etkilenmiş ama seni kaybetmekten de korkuyo o yüzden hep yanında kalman için arkadaş kalalım demiş sende seviyosn zaten sorun yok bence ama biraz ağırdan al o ne kdr hızlı adımlar atsaada sen temkinli ol yaşadadgn şeyi düşün sonra pişman olma sadece düşünmeden hareket etme.Merhaba ben sağlık personeliyim ve iki haftadır onu tedaviye alıyordum kendisi de personel. Tedaviye de zaten benimle tanisinca aa benim de omzum acıyordu geleyim diyerek gelmeye başladı. Ilk hafta beni izledi hep gözlerini benden ayırmadan tedavi boyunca elini arada elimin üstüne koydu sonra ikinci hafta önce numaramı istedi çok mu erken oldu dedi sonra bir şeyler içmeye gidelim mi çıkışta dedi ona da çok mu erken oldu dedi sonra o gün beni bir anda öptü ve öyle kısa bir öpücük de değil çok uzun bir öpüşme geçti aramızda ve sonra bana sarıldı falan ertesi gün tedavide elimi tutup öyle oturmak istedi ve sonra beni tekrar öptü o gün ben de sandim ki sevgiliyiz ama çıkışta ben ilişkiden korkuyorum geçmiş ilişkilerim çok kötü bitti dedi arkadaş kalalım dedi basta çok kızdım kavga ettik hastane ortasında arkdaş olmak istiyorsan ne öpüyorsun beni diye ama sonra tedaviye geldiğinde aldı gönlümü ve arkadaş gibi konuşmaya başladım onunla onu sevsem de... o da beni izlemeye devam etti beni oraya buraya gidelim diye davet etmeye. Bugün tedavisi yoktu aslında ama baktım yine geldi mesai sonuna doğru geçtik oturduk bir kabine sohbet ettik bana sen benim için çok değerlisin falan dedi durdu gelirken de çikolata almış öyle gelmiş bu şimdi bana çok enerji verir ama sonra yine engel olamam kendime dedi ben de kızdım anladı kızdığımı dedim arkadaş olmak istedin tamam dedim o zaman neden hala beni öpmek istiyorsuno da tamam bir daha söylemem nolur kızma dedi söylemek değil önemli olan hissetmek dedim tamam hissetmem de çok haklısın dedi sen istemezsen ben senin saçının teline bile dokunmam falan dedi ama senden hoşlanıyorum o yüzden istiyorum demedi. Bu olaydan önce öğle yemeğinde de karşılaştık biz yerken o geldi arkadaşım dedi ki seni görünce inanılmaz mutlu oldu yüzünde güller açtı resmen ben başta çok istemiyordum biliyosun ama bence bu çocuk seni gerçekten seviyo dedi hicbir şey diyemedim. Sizce ne yapmak istiyor allah aşkına söyleyin beni seviyor mu sevmiyor mu?
Merhaba ben sağlık personeliyim ve iki haftadır onu tedaviye alıyordum kendisi de personel. Tedaviye de zaten benimle tanisinca aa benim de omzum acıyordu geleyim diyerek gelmeye başladı. Ilk hafta beni izledi hep gözlerini benden ayırmadan tedavi boyunca elini arada elimin üstüne koydu sonra ikinci hafta önce numaramı istedi çok mu erken oldu dedi sonra bir şeyler içmeye gidelim mi çıkışta dedi ona da çok mu erken oldu dedi sonra o gün beni bir anda öptü ve öyle kısa bir öpücük de değil çok uzun bir öpüşme geçti aramızda ve sonra bana sarıldı falan ertesi gün tedavide elimi tutup öyle oturmak istedi ve sonra beni tekrar öptü o gün ben de sandim ki sevgiliyiz ama çıkışta ben ilişkiden korkuyorum geçmiş ilişkilerim çok kötü bitti dedi arkadaş kalalım dedi basta çok kızdım kavga ettik hastane ortasında arkdaş olmak istiyorsan ne öpüyorsun beni diye ama sonra tedaviye geldiğinde aldı gönlümü ve arkadaş gibi konuşmaya başladım onunla onu sevsem de... o da beni izlemeye devam etti beni oraya buraya gidelim diye davet etmeye. Bugün tedavisi yoktu aslında ama baktım yine geldi mesai sonuna doğru geçtik oturduk bir kabine sohbet ettik bana sen benim için çok değerlisin falan dedi durdu gelirken de çikolata almış öyle gelmiş bu şimdi bana çok enerji verir ama sonra yine engel olamam kendime dedi ben de kızdım anladı kızdığımı dedim arkadaş olmak istedin tamam dedim o zaman neden hala beni öpmek istiyorsuno da tamam bir daha söylemem nolur kızma dedi söylemek değil önemli olan hissetmek dedim tamam hissetmem de çok haklısın dedi sen istemezsen ben senin saçının teline bile dokunmam falan dedi ama senden hoşlanıyorum o yüzden istiyorum demedi. Bu olaydan önce öğle yemeğinde de karşılaştık biz yerken o geldi arkadaşım dedi ki seni görünce inanılmaz mutlu oldu yüzünde güller açtı resmen ben başta çok istemiyordum biliyosun ama bence bu çocuk seni gerçekten seviyo dedi hicbir şey diyemedim. Sizce ne yapmak istiyor allah aşkına söyleyin beni seviyor mu sevmiyor mu?