ne yapmalı böylesine??

turtlegreen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
52
30
98
Ankara
İyi geceler herkese. Biraz içimi dökmeye ihtiyacım var. Yaklaşık 6 aydır birisiyle görüşüyorum. Evlilik amaçlı tanıştırıldık. Ortak noktamız çok fazla, sohbetlerimiz çok iyi, beraber gülebiliyoruz yani karakter olarak sıkıntı yok. İkimiz de muhafazakar yapıdayız, kafa yapıları da aynı. bir de buluşmalarda arada ellerinin titremesinden, bakışlarından hoşlandığını hissediyordum. Kadınlar anlar ya az çok. Gelelim soruna. Bu arkadaş biraz fazla ağır vee evlilik korkusu var. Bi önceki ilişkisi de bu yüzden bitmiş. Ben ikinciyim. Kendine güvenmediğinden ne tam anlamıyla başladı ne de bitti. Olursa evlilik olur, flört bana göre değil dedi. Ciddi bir karar iyice emin olmak, tanımak lzm dedi. Ben de bunun için sık görüşmek lzm dedim. Haklısın dedi ama haftada ya da 10 günde bi görüşüyoruz. Bazen bn yazmazsam yazmıyor günlerce. Ama başından beri böyle. Bu konuda çok istikrarlı cidden :110:.Yakınlaşmaktan, alışmaktan korkuyor sanırım ya da istemiyor bilmiyorum. Ama istemezsem asla sürdürmem dedi. Konuşunca biraz değişir gibi oluyor jest fln yapıyor arada sonra yine aynı. Bazen ayrılasım geliyor ama nasıl olduysa kapıldım çok. Arızalar çekiyor hep niyeyse zateno_O

Bence konuşmayın ya. Biraz da çekin kendinizi. Biraz durumu tartın bakın bakalım karşınızdaki adamdaki problem yeterince birşey hissetmemek mi yoksa gerçekten evlilik korkusu mu? Evlilik korkusu olup da neden evlilik amacıyla tanıştırılmayı kabul ederler onu da anlamış değilim ya.

Sizi gerçekten çok isteyen biriyle girin evlilik yoluna da. Gerçekten çok istesin yani o yüzden adamı “şimdi biz neyiz” ‘le sıkıştırmayın. Kanka olun diye tanıştırışmadığınızın farkındadır herhalde.

Olursa evlilik olur flört bana göre değil deyip 6 aydır seninle görüşmesi... Şimdi yaptığınız ne oluyor onu anlamadım. Niyeti evlilik olan bir insan altı ayda aşardı o korkuyu. Onun niyeti tam tersi gibi geldi bana flört etsin canı istediğinde konuşsun görüşsün. Canı istemezse aramasın sormasın. Evlilik falan hikaye gibi

İyi geceler herkese. Biraz içimi dökmeye ihtiyacım var. Yaklaşık 6 aydır birisiyle görüşüyorum. Evlilik amaçlı tanıştırıldık. Ortak noktamız çok fazla, sohbetlerimiz çok iyi, beraber gülebiliyoruz yani karakter olarak sıkıntı yok. İkimiz de muhafazakar yapıdayız, kafa yapıları da aynı. bir de buluşmalarda arada ellerinin titremesinden, bakışlarından hoşlandığını hissediyordum. Kadınlar anlar ya az çok. Gelelim soruna. Bu arkadaş biraz fazla ağır vee evlilik korkusu var. Bi önceki ilişkisi de bu yüzden bitmiş. Ben ikinciyim. Kendine güvenmediğinden ne tam anlamıyla başladı ne de bitti. Olursa evlilik olur, flört bana göre değil dedi. Ciddi bir karar iyice emin olmak, tanımak lzm dedi. Ben de bunun için sık görüşmek lzm dedim. Haklısın dedi ama haftada ya da 10 günde bi görüşüyoruz. Bazen bn yazmazsam yazmıyor günlerce. Ama başından beri böyle. Bu konuda çok istikrarlı cidden :110:.Yakınlaşmaktan, alışmaktan korkuyor sanırım ya da istemiyor bilmiyorum. Ama istemezsem asla sürdürmem dedi. Konuşunca biraz değişir gibi oluyor jest fln yapıyor arada sonra yine aynı. Bazen ayrılasım geliyor ama nasıl olduysa kapıldım çok. Arızalar çekiyor hep niyeyse zateno_O

komik.
evlilik amaçlı tanıştırıldınız ama evlilikten korkuyor. bir önceki ilişkisi bu yüzden bitmiş.
e madem niye tanışıyor. ?

Zor bir adam.
Evlenınce de bu huyları değişmezse çok zor işin.
Mesaj atmaması falan .
Çok iyi düşün karar ver.
Bazı kşiler evllik öncesi adamlar sinyal versede kadınlar gözmeden gelip evlendıkten sonra dayanaamıyormmmm diyebiliyor..

Evlilik amaçlı tanıştırıldık.

Madem bu arkadasin evlilik korkusu var, evlenmek istemiyor hatta onceki iliskiside evlenmekten korktugundan bitmişse ne demeye "evlilik icin" tanistirilmaya onay veriyor ve tanişiyor?
Bence o evlilik korkusu değil. Bahane olmuş. Olmazsa evlilik korkum var diyip geciyor heralde.

İstese o adim atar
Demek istemiyor

bunu neresi ilişki evlenince değişecek ilgisi artacak diyemi bekliosunuz ortada sevgi aşk diye birşey yok zaten adam rengini belli etmiş ben bunu böyle cekerim evleneyim derdindeysen evlen

Ben anlamadım. Çok fazla tezatlık var.

Hem evlilik amacıyla tanıştırılıyorsunuz hem de evlilik korkusu mu var :işsiz:

Flört aşaması zaten birbirini tanımak beraber vakit geçirmek değil midir flört etmeden nasıl evleneceksiniz?

10 günde bir görüşüyorsun senin yanında heyecanlanıyor diye mi ona bağlandın, neyine bağlandın 10 günde 1 gördüğün insanın?

Sana karşı ciddi bi ilgisi olsaydı zaten o seni görmek için görüşmeleri sıklaştırırdı, sadece 3 saniye sesini duymak için aradı vaktimi yok 3 saniye.... Ha tabi böyle şeyler ona göre flörtse ve flörte karşıysa tekrar soruyorum nasıl evleneceksiniz?

Birbirinizi nikah masasında görmenizle hemen hemen aynı :)

Ayrıl gitsin tırt....

Sizce flört ne

Yani bu görüşmeler flört işte

Evlenmeye karar verip vermemek ayrı da flört etmiyoruz demeniz garip

Oturup karşılıklı beklentileri koyun ortaya olursa olur olmazsa herkes yoluna

Back
X