- Konu Sahibi turtlegreen
İyi geceler herkese. Biraz içimi dökmeye ihtiyacım var. Yaklaşık 6 aydır birisiyle görüşüyorum. Evlilik amaçlı tanıştırıldık. Ortak noktamız çok fazla, sohbetlerimiz çok iyi, beraber gülebiliyoruz yani karakter olarak sıkıntı yok. İkimiz de muhafazakar yapıdayız, kafa yapıları da aynı. bir de buluşmalarda arada ellerinin titremesinden, bakışlarından hoşlandığını hissediyordum. Kadınlar anlar ya az çok. Gelelim soruna. Bu arkadaş biraz fazla ağır vee evlilik korkusu var. Bi önceki ilişkisi de bu yüzden bitmiş. Ben ikinciyim. Kendine güvenmediğinden ne tam anlamıyla başladı ne de bitti. Olursa evlilik olur, flört bana göre değil dedi. Ciddi bir karar iyice emin olmak, tanımak lzm dedi. Ben de bunun için sık görüşmek lzm dedim. Haklısın dedi ama haftada ya da 10 günde bi görüşüyoruz. Bazen bn yazmazsam yazmıyor günlerce. Ama başından beri böyle. Bu konuda çok istikrarlı cidden
.Yakınlaşmaktan, alışmaktan korkuyor sanırım ya da istemiyor bilmiyorum. Ama istemezsem asla sürdürmem dedi. Konuşunca biraz değişir gibi oluyor jest fln yapıyor arada sonra yine aynı. Bazen ayrılasım geliyor ama nasıl olduysa kapıldım çok. Arızalar çekiyor hep niyeyse zaten