- 2 Ağustos 2018
- 597
- 631
- 103
- 32
- Konu Sahibi Sebnem1453
-
Aynen devam et özüne dönsündedimki ben hem iki çocuğa bakıp bide senin nazinla uğraşamam paşam çok istiyosan ananin evine git sana kral gibi bakar.
Ediyorum etmesinede beni çileden çıkarıyor 3 çocukla ugraşiyormuşum gibi hissediyorum yaptığı bencillik bunu nasıl düşünemez diye sinirleniyorumAynen devam et özüne dönsün
Duygu sömürüsünü yiyor fakat birazda kendi anlasin istiyorum ama cevap 10 numara teşekkür ederim :)Yemek yapmamakla başla işe
İşten gelsin yemek yapsın
Çay demlesin
Çocuklarla o ilgilensin sen gir duş al yüzüne krem sür vs
İş yapmak zorunda kalsın yani
Ama bunu yaptırırken inatlaşma
Hayatım yaa yemek yapamadım(
Çay yapsan da içsek boğazım bi kötü sanki
Sen çocuklara bak da bi duş alayım bari(
Sürekli duygu sömürüsü:)
Sonra da aslan kocam kaplan kocam mersi dersin geçersin
Erkekler cidden bundan anlıyorDuygu sömürüsünü yiyor fakat birazda kendi anlasin istiyorum ama cevap 10 numara teşekkür ederim :)
Sabır gerek evet ama ben hep derdimi anlatmaktan yoruldum tamam haklısın diyor sonra yine aynı o hiçbişey olmamış gibi rahat gülüyor neşeli ben sinirden kuduruyorumFabrika ayarlarına geri döndürmek için biraz zamana ve sabra ihtiyacınız var, ama taviz vermeyin.
Hiç sorma meğer kv mikserlige gelmiş bana jeton çok sonradan düştü. her kadının gizli silahıdır duygu somürusü:)Erkekler cidden bundan anlıyor
Konulara göz at forumda, eşi haklı olsa bile anası 2 gözyaşı döktü diye hep anasını savunurlar dikkat edersen:)
Yalandan ağlamak her zaman işe yarar
Ah bir bilsem birde sırnaşıklik yapiyo istedikleri için rollerimi değiştik anlamadım beyim elinde kumanda önünde yemek oh gel keyfim gel hiç zora gelemiyo artık bazen zorla gece uyandırıp çocuğu uyut diyorum yaşadığım zorluğu anlasın diye ama nerdeeTavrından vazgeçme aynen devam. Bu erkekler ne zaman büyüyecekler
Bende soyleniyorum bu seferde adı dırdır oluyo ben cocukmuyum yaa diyorArada çıldırıp fırça atıyodum benen sevdiği şey çorap fırlatmak, 2 çocuk biri bebek tabi ben delirdim yorgunluk ve uykusuzluktan. Şu 6 yaşındaki çocuk bile üstünden çıkanı kirli sepetine atıyor kazık kadar adamsın utanmıyon mu hiç? Halimi görmüyosun sanki çamaşır ütü bulaşık yemek çocuklar her şey bende valla yeter yardım etmiyosan hiçbir şeyine elimi sürmüyorum dedim. O oldu bulaşık hariç her şeye yardım eder çok şükür.. Arada ayarı kaçıyo gibi olurken ben yine ayar verip durumu topluyorum. Tabi aralara aslan kocam kaplan kocamları da serpiştirmeden geçmiyorum
Annenin evine git demeseydiniz keşke ama tavrınız doğru kararlı durmaya devam edin eşinizi de bebek bakımına katın bir süre sonra düzelirHerkese merhaba. 6 senelik evliyim 8 aylik ikiz bebeklerim var. Eşimin ilgi alakası iyi bi sorun yok cocuklarlada ilgili. Fakat hep benim hatırlatmam gerekiyor buda beni sinir ediyo. Sürekli ben çabalıyorum sanki bu evlilik için.. Asil sorun şu doğumdan sonra kv bana yardima geldi memleketten kendisi cok istedi ilk torunlarim seve seve gelirim dedi. Bende cok mutlu oldum kabul ettim. Benim babam 3 ay hastanede kaldi annem birakip gelemezdi haliyle.Bakici da tutamiyordum kredi öduyoruz. Derken kv ve kp geldi cocuklara hep birlikte bakiyorduk. 1 ay sonra kv sürekli en ufak birşeyde oflayip puflayıp iş yapar oldu. Ben şok oldum haliyle.Çocukları uyutalim anne dediğimde of puf ne desem ayni oflamalar benim modumu sinirimi yerle bir etti. Allah pişmanlık vermesin ama bin pişman oldum. Bu kadarlada kalmadı eşimi şımartti şımartti tepeme çıkardı. Benimkide dünden razıymış şımarmaya zaten.
Adama bi özgüven geldi ukalalaştı kendine toz kondurmaz oldu. Bunun sebebi kv sürekli oğlunu pışpışlaması ve paşalar gibi bakması. Önceden kendi işini kendi yapan adam şimdi bana iş buyurur oldu. Örn. yemeğimi tepsiye koyup getirir mısın tv karşısında yemek istiyormuş. Kalk kendin al dedim çocuğun üstünü değişirken bi baktım kv tepside paşama yemek götürüyor söyledim kaç kere anne iki çocukla zor olur bana işini kendi yapsın yok illa oğlunun bir dediği iki olmucak sonra dayanamadım artık. Çocuklara artık yalnız bakabileceğimi söyledim ve kendi evlerine gittiler bi kırgınlık falan olmadi normal karşıladı. Gittiler sonra ne mi oldu eşim kendi yemeğini almayan dediğim dedik bi insana evrildi bende inatlastim dedimki ben hem iki çocuğa bakıp bide senin nazinla uğraşamam paşam çok istiyosan ananin evine git sana kral gibi bakar. Güldü geçti ama hala ısrarla bu tembelliği devam ediyor ben deli oluyorum nasıl eski haline döndurucem bu adamı sizin tavrınız ne olurdu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?