Ne yapmalı kizlar ?

voodoobebegi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
732
121
133
Merhaba
Daha onceki konularimda birinden bahsetmistim size yeni tanisiyoruz falan diye kendisi benden 8 yaş büyük. Ikimizde iyi bir yerde çalışıyoruz. Ben yaşına gore 1 2 tık olgun o yasina göre 1 2 tık küçük. Biz beraberken çok keyif aliyoruz aslinda . Gel gelelim ki bizim bu durumumuz herkes tarafindan bilinince benim adama bir seyler oldu kendini geri çekti.
Bana ilk başladığım günden beri beni çok beğendiğini, herkesin gözünün uzerimde olduğunu vs vs defalarca kez söyledi. Kendi özgüveni de yuksek bir adam yani benim guzel olmam cok da onemli olmuyor bu noktada .
Her neyse . 3 gün önce ilişkimizi bitirmek istediğini cok yorulduğunu soyledi . Ben cok baskici davrandim . Bu benim deyip sahiplendim resmen . Kartlari çok açık oynadim . Çünkü onu gördüğüm ilk an bu adam benim kaderimmis gibi hissettim .
İş yerindeyken sürekli her firsatta yanima geliyor konusmaya calisiyor vs vs . Işıl ışıl gözleri bana bakarken . Bu sadece bir hoslanma degil gibi ama bu gerizekali korkuyor .
Tekrar kirilmaktan uzulmekten , onceki iliskimde hayal kırıklığına ugradim , adim atmaya korkuyorum diyor .
Ben ona istersem alırım demistim bi gün konusurken . Dedigin olacak gibi dedi gulumsedi .
Biraz zaman ver bana kafam netlessin dedi .
Ben bu adami hayatimda istiyorum kizlar . Bunu da açık açık söyledim ona .
Şimdi bana taktik lazım.
Benden etkilendiğini söyleyen ama ölümüne korkan bu adamı nasil dize getiririz ?

Yaslariniz kac canim?

Korkusu ne anlamadım. Bağlanmak mı evlenmek mi? Yoksa senden mi korkuyor?
Once baglanmak dolayısıyla da evlenmek sanirim .
Benim baskıcı tavrim da onu yildirmis olabilir kuvvetli muhtemel

ayrilma nedeni korktugundan mi? bundan eminmiyiz tatlim
Ayrilma nedeninin çıkış noktasi herkesin bu konuyu bu kadar biliyor olmasi sanirim .
Akabinde de benim sürekli gozumle kasimla takip edip acik aramaya calisan baskıcı çirkin tavrım: (

Hala bu korkuyorum masallarına inanan kızlar olduğuna inanmak istemiyorum.
Korkmuyor, birliktelik isteyen adam her engeli aşar birlikte olur. Korkmaz.
Belki sizden korkmuş olabilir ama..

Adamın hayatının ortasina coreklendim resmen . Onu korkutan bir anda bu ciddiyet de olabilir .

Yaslariniz kac canim?
.
Ben 22 o 30 canim

bnce korkusu değl ayrılma nedeni beklediği gibi biri çıkmadın belkide

Belki de ama mesafe falan koymuyor .
Biz önce nasilsak ayrildiktan sonra da oyleyiz gibi davraniyor

zorla guzellik olmaz ..
Kestirip atmiyor ki bu adama ama .
Surekli etrafimda .
Bugün hastaydim seni birakayim. Yok çay iç şöyle böyle.

Sizin özgüveninizde tavan yapmış maşallah.
şuzamanda korkan erkek yoktur.seven adam aslanlar gibi karşınızda olur.

Sizin özgüveninizde tavan yapmış maşallah.
şuzamanda korkan erkek yoktur.seven adam aslanlar gibi karşınızda olur.
Yahu hanimefendi ne alakasi var .
Ozguvenim tavan yapmış olsa amaaan bana adam mi yok der geçerim. Gecenin bu saatinde takir takir yazip fikir almaya calismam değil mi ?
Kadinin kadina destek olmasi gereken bir noktada nacizane karakter analizlerinizi kendinize saklamanizi rica ederim .
Tesekkurler

Simdiden adama Gerizekali diyorsan.

Bencede olmasa en iyisi , ayrica bir adam bir kizi begenip iliski kurmak istiyorsa dunya onunde dursa korkmaz...
Korkuyorum sadece Bahanesi olur.

Simdiden adama Gerizekali diyorsan.

Bencede olmasa en iyisi , ayrica bir adam bir kizi begenip iliski kurmak istiyorsa dunya onunde dursa korkmaz...
Korkuyorum sadece Bahanesi olur.

Öfkeli anlarda etrafinizdaki insanlara veryansın etmeyecek olan tepki ve sukunetinizi alkışlıyorum inanin gercekten hayatimin hic bir doneminde boyle bir insan olamadim.

Bende oyle düşünüyorum. Bana biraz zaman ver dedi . Toparlayayim kafami her şey çok ani oldu falan dedi .
Kestirip atmadi kafami karistiran nokta sanırım bu

Sevmeyen adamı zorla size aşık edemeyiz değilmi?
siz zaten adama on adım gidiyosunuz hanımefendi o gerizekalı dediğiniz adamın size karşı ilgisi olmadığı için yanaşmıyor.
sizin yanınıza gelme sebebide sizden kaynaklı olabiilir.kişi sevdiği adamın bakışına çok anlam yükler ama o bakışın sahibinin bundan haberi bile yoktur :)

Başka biri söz konusu olsa korkmayacağını ben biliyorum, siz biliyorsunuz, söz konusu kişiyi tanıyanlar biliyor, burada tanımayanlar biliyor.

Siz ise bu bilinen gerçeği arka plana atmak için ne yapabileceğinizi sormuşsunuz aslında.

Birini sevmeyen bir insanı sevdirebilecek bir taktik yok, olsaydı ona taktik denmezdi zaten. Sevmiyor ama bilmiyorum sizden vazgeçmesinin mantıksız olduğunu anlamasını mı istiyorsunuz? O zaman her türlü iletişimi kesin.

Gördüğüm kadarıyla bunu yapabilecek insan sayısı oldukça az, bu da adamın vazgeçilemez olduğunuzu düşünebileceğini çağrıştırıyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…