Merhaba
Daha onceki konularimda birinden bahsetmistim size yeni tanisiyoruz falan diye kendisi benden 8 yaş büyük. Ikimizde iyi bir yerde çalışıyoruz. Ben yaşına gore 1 2 tık olgun o yasina göre 1 2 tık küçük. Biz beraberken çok keyif aliyoruz aslinda . Gel gelelim ki bizim bu durumumuz herkes tarafindan bilinince benim adama bir seyler oldu kendini geri çekti.
Bana ilk başladığım günden beri beni çok beğendiğini, herkesin gözünün uzerimde olduğunu vs vs defalarca kez söyledi. Kendi özgüveni de yuksek bir adam yani benim guzel olmam cok da onemli olmuyor bu noktada .
Her neyse . 3 gün önce ilişkimizi bitirmek istediğini cok yorulduğunu soyledi . Ben cok baskici davrandim . Bu benim deyip sahiplendim resmen . Kartlari çok açık oynadim . Çünkü onu gördüğüm ilk an bu adam benim kaderimmis gibi hissettim .
İş yerindeyken sürekli her firsatta yanima geliyor konusmaya calisiyor vs vs . Işıl ışıl gözleri bana bakarken . Bu sadece bir hoslanma degil gibi ama bu gerizekali korkuyor .
Tekrar kirilmaktan uzulmekten , onceki iliskimde hayal kırıklığına ugradim , adim atmaya korkuyorum diyor .
Ben ona istersem alırım demistim bi gün konusurken . Dedigin olacak gibi dedi gulumsedi .
Biraz zaman ver bana kafam netlessin dedi .
Ben bu adami hayatimda istiyorum kizlar . Bunu da açık açık söyledim ona .
Şimdi bana taktik lazım.
Benden etkilendiğini söyleyen ama ölümüne korkan bu adamı nasil dize getiririz ?