- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- 133
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
Sevmeyen adamı zorla size aşık edemeyiz değilmi?
siz zaten adama on adım gidiyosunuz hanımefendi o gerizekalı dediğiniz adamın size karşı ilgisi olmadığı için yanaşmıyor.
sizin yanınıza gelme sebebide sizden kaynaklı olabiilir.kişi sevdiği adamın bakışına çok anlam yükler ama o bakışın sahibinin bundan haberi bile yoktur :)
Ben uzun zamandir böyle güçlü şeyler hissetmemiştim. Bunu kaybetmek istemiyorum .Başka biri söz konusu olsa korkmayacağını ben biliyorum, siz biliyorsunuz, söz konusu kişiyi tanıyanlar biliyor, burada tanımayanlar biliyor.
Siz ise bu bilinen gerçeği arka plana atmak için ne yapabileceğinizi sormuşsunuz aslında.
Birini sevmeyen bir insanı sevdirebilecek bir taktik yok, olsaydı ona taktik denmezdi zaten. Sevmiyor ama bilmiyorum sizden vazgeçmesinin mantıksız olduğunu anlamasını mı istiyorsunuz? O zaman her türlü iletişimi kesin.
Gördüğüm kadarıyla bunu yapabilecek insan sayısı oldukça az, bu da adamın vazgeçilemez olduğunuzu düşünebileceğini çağrıştırıyor bana.
gerizekalı bırını elde etmek için taktik mı gerekiyormuş..durum o kadar vahim yaniiiiiiii
tut kolundan kaçır,1-2 dırenır..sonra alışırHayatinizda hiç bir kişiye sinirlenip gerizekali , salak vs dememenizi gercekteb kutluyorum.
Evet durum o.kadar vahim ne yazik ki.
Öneriniz nedir ?
tut kolundan kaçır,1-2 dırenır..sonra alışır
tut kolundan kaçır,1-2 dırenır..sonra alışır
Sen hic ciddi cevap yazmazmisin? Sanki biri seni böyle girgir seyler yazman icin tutmus bu isi yaptiriyo sana
Uzun zamandır mı duyanda 30 yaşında sanacak yahu daha 22 yaşındasın, ne bu aceleniz adam sana niyetini belli etmiş, siz hala alıcamda alıcam der gibisiniz, bu adam sevmiyor 30 yaşındaki kariyer yapmış birisi kızı kaptırmamak için daha ciddi adımlar atar, evlilik olmasada ilişki olarak ciddi olur..Baktığını, beni çok beğendiğini defalarca dile getiriyor zaten kafami kurcalayan kısmın bu.olduğunu söylüyorum.
Ben uzun zamandir böyle güçlü şeyler hissetmemiştim. Bunu kaybetmek istemiyorum .
Başlangıçta saka yollu seni alicam ben falan diyordum . Sanırım dediğin olacak falan dedi bugün.
Bu adam iş saatleri içinde her firsatta benimle iletişim kurmaya calisma halinde . Bitirelim dedikten 2 gün sonra da aynisiydi.
Incinmis ve kırılmış olduğunu, bir hayal kırıklığına daha tahammülü olmadığını soyledi . Kafam cok karışık bana zaman ver dedi vs vs vs.
Ben zaten 2 sene evlenmeyi düşünmüyorum dediğimde 2 sene boyunca benimle gönül mü eglendireceksin falan dedi .
Yani bu adam bu kapıyı kapatmiyor . Yedekte dursun havasinda değil. Çünkü zaten kendini akademik anlamda kanıtlamış ve yakisikli bir adam .
Benim gibi 10 tane bulur
böyle gırgırları yazmak için para mı alıyon kazenden söyle bakiiimmm....Pardon yaşınız kaç??
kım tuttu bılmem ama uyku tutmayınca böyle oluyor yavriiii..böyle gırgırları yazmak için para mı alıyon kazenden söyle bakiiimmm....
seni biri tutmuş belli
çocuğun olduğu halde uyku tutmamaktan bahsedebiliyorsun.....kım tuttu bılmem ama uyku tutmayınca böyle oluyor yavriiii..
böyle gırgırları yazmak için para mı alıyon kazenden söyle bakiiimmm....
seni biri tutmuş belli
bilmiyo ki kankişşişşşşş olduğumuzu......Zıpzıp bana laf soktun sanıp,mesajını beğenmiş hahaha:)
pıreler uçuyor onun dotunde..uykudan oluyordum,kk ya bi bakım dedım,kanım hızlandı uyku kactıçocuğun olduğu halde uyku tutmamaktan bahsedebiliyorsun.....
way anasını....
Zıpzıp bana laf soktun sanıp,mesajını beğenmiş hahaha:)
asıl ben senin dilini çözdüm,mrs.yaş kaç?Sana ciddi ve alakali bi cevap yazdirdim ya bu yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?