Ne yapmalı küfür

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba bayanlar eşimle bi olay yaşadım sabahtan beri sinirden elim ayağım tutmuyor resmen. Evlendiğimden beri işe eşim bırakır araba kullanmayı bilmiyorum çünkü... Bazen onun işe erken gitmesi gerekir bazen benim.. O erken gidecekse evde kıyamet kopar acele et acele et ben çocuğu hazırlarım bişeye elini sürmez üstelik ve ben hep saatinde çıkarım işe geç kalmasın diye. Ama söz konusu ben olunca hiç acele edilmez sabah geç kalacağımı bile bile petrole girmek istedi ben de o zaman beni indir dedim taksiye bineyim petrole daha yeni giriyorduk biraz yüksek sesle söyledim çünkü yine demiştim bak ben geç kalcam diye neymiş efendim bağırmışım petrol onu tanıyormuş bağırmış rezil etmişim. Arabanın içinden nasıl duyulacaksa.. Neyse petrole girmedi ama resmen çıldırdı anlatamam sövdü durdu. Üstelik küfür anneme kadar uzandı.. Hala ağlayasım var dayanamıyorum sanki

Ne kadar bencil ve uyumsuz bir eşiniz var.
Neden bu kadar taviz verdiniz de bu adam böyle olabildi?
Tavrınızı koyun küfür ne demek
Kimse kimseye böyle muamele yapamaz eş olmanız da buna dahil
Restinizi çekin ve bir daha tekrarlanırsa daha farklı olacağını söyleyin
Yoksa bu tavırları katlanarak devam eder...

Genelleme yapmak istemem ama bencillik var erkeklerin büyük bi kısmında..

Eşim arabayi stop ettirince "aa olur arada böyle seyler" der.. ben stop ettirince araba kullanmayı bilmiyo olurum :KK48::KK48:

Olur arada böyle şeyler arkadaşım.. küfür mevzusunun altını çize çize konuş bu kadar ileriye gitmeye gerek yok yahu:sinirli:

Bence burda şuçlu sizsiniz neden mi !!! Kocanıza size küfür edecek kadar yüz ve imtina vermişsiniz ne demek anneye küfür emin olun buna tavır ve davranışlarınızla siz müsaade etmişsiniz tavrınız sert ve keskin olsa ağzını açamazdı.

senin bu kocana iyce sinir olmaya başladım ben...

Peki ne yapmayı düşünüyorsun?
Anneme küfredilmişse bunu fena ödetirim ben şahsen. :olamaz:
Anne kutsaldır, laf uzatmayacaktı.

Sizin eşiniz hep böyle
çocuk merdivene düştü diye de size okulun önünde aynısını yapmıştı
yani çok mu sessizsiniz
niye bu adama karsi hiçbir şey yapmıyorsunuz
gerçekten eşiniz baştan sona kötü bir adam buraya yazdıklarınıza bakilirsa bir tek iyiliği yok ama siz de hiçbir şey yapmıyorsunuz gibi
bir rest çekin bir şey yapın bir de bu hale
siz ikinci çocuk derdindesiniz

bu erkeklerin geneli böyle odun,düşüncesiz,hep kendine müslüman oluyor, adam akıllı konuş bacım akşam, gerekirse suratına bakma kaç gün yola gelsin biraz, onun sürdüğü arabadan ne hayır gelir ben olsam otobuslede olsa kendim giderim bu böyle yapmaya devam ederse hiç muhtaç olamam yani baksana adam kendini nimetten sanıyor...

annenize küfür... yani diyecek hiçbir şey yok. böyle bir şey beni çıldırtırdı ve unutmazdım bunu. bir süre konuşmayın bence.

Petrol ne?

Neden bu kadar taviz veriyorsunuz eşinize. Çocuk sadece sizin değil, geç kalacaksanız o hazırlayıversin. Küfür konusunda diyecek bileyim yok benim. Ağzından tek küfür çıkarsa Affetmeyeceğimi bilir eşim. Neden bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi anlamıyorum.

Erkek kadına sesin ananı ..... Dediğinde asıl senin ananı ..... Ler şerefsiz deyip kapıyı çarpıp gittiğinde o Zaman zannediyorum ki kadınlar kazanmaya başlayacak.

Boşanın.
Daha önceki konularınıza yazdığımı hatırlıyorum.
Aranızda sevgi,saygı kalmamış bence...

Genelleme yapmak istemem ama bencillik var erkeklerin büyük bi kısmında..

Eşim arabayi stop ettirince "aa olur arada böyle seyler" der.. ben stop ettirince araba kullanmayı bilmiyo olurum :KK48::KK48:

Olur arada böyle şeyler arkadaşım.. küfür mevzusunun altını çize çize konuş bu kadar ileriye gitmeye gerek yok yahu:sinirli:
ben bağırınca ben bağırıo olurum
o bagırınca ben bağırttıro olurum

butun hayatımız bu ornekteki gibi

Back
X