• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı, nasıl davranmalı?

barbekusos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2018
679
1.265
113
30
Merhabalar. Uzun yazmam umarım, fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 1 yıldır devam eden bir ilişkim var. Saygılı efendi merhametli biri. Beni sevdiğini de düşünüyorum. Daha doğrusu düşünüyordum, diyelim emin değilim. 1 ay öncesine kadar gayet ilgili sevgi dolu bir ilişkimiz vardı. Ufak tefek sıkıntılar tartışmalar yaşadık,tam düzeliyor herşey derken ufak tartışmalar artmaya başladı. Net olarak belirtebilecegim bir sebep bile yokken durumlar uzadı. Ben artık iyi bir cümle de söylesem yanlış anlıyor ya da ben yanlış anlıyorum yine tartışma çıkıyor. Ben kendimden bahsedecek olursam biraz tripcan bir yapim var galiba. Özeleştiri yapacağım. Fazla kapris yaptım trip yaptım vs. Son zamanlarda sürekli erkek arkadaşıma eskisi gibi değilsin diye konuşmalar yapmaya çalışıyorum. Eskisi gibiyim seviyorum diyor ama bana sanki beni geçiştiriyor gibi geliyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Az önce konuştuk. Mutsuzum eskisi gibi değiliz artık dedim. Ben eskisi gibiyim mutsuz olman için ne yaptim dedi. Daha dün konuştuk neden böyle oluyor dedin. Ise gitmesi gerekiyordu, hazirlanmam gerekiyor dedi. Tamam yüz yüze konuşuruz dedim tamam dedi. Eskisi gibi ilgili değil. Regl dönemindeyim belki ben abartıyorum bilmiyorum. Önceden güzel sözler söyler guzel mesajlar atardi. Son zamanlarda yok denecek kadar az hatta yok. Şımarıklık mi yapıyorum? Ya da nasıl davranmaliyim?

En iyisi bu konuyu acmamak.siz actikca o da sıkılacak.hem de araniz o kadar kotu degilse de soyleye soyleye kotu olacak.sikici oldugunu düşünüyorsan sen bir seyler yap degisiklik kat iliskinize .soylemekle duzelmez

Peki güzel mesajlar sözler yazıp duruyormusunuz yoksa surekli eskisi gibi degil vb mesajlarmi atıyorsunuz? ? Yani siz bi çaba sarfedip iliskinizi kurtarmaya çalışıp değişik seyler yapiyormusunuz?? Bunuda yapmadım artık bende değil sorun diyebilirmisiniz?

Somut bir sorun olmadan bu tarz tripler yapmayın. Kendiniz üzerine düşünün tabi. O güzel söz söylemiyorsa siz söyleyin görmek istediğiniz şeyi siz yapın belki etkilenip o da yapmaya başlar. Maalesef erkekler bu konuları bin defa konuşsa da eyleme dökmüyor boşuna nefesinizi yormayın.

Peki güzel mesajlar sözler yazıp duruyormusunuz yoksa surekli eskisi gibi degil vb mesajlarmi atıyorsunuz? ? Yani siz bi çaba sarfedip iliskinizi kurtarmaya çalışıp değişik seyler yapiyormusunuz?? Bunuda yapmadım artık bende değil sorun diyebilirmisiniz?
Tam da dediginiz gibi sürekli eskisi gibi değiliz değilsin diye yazıyorum. Az önce telefonda konuştuk. Yarın yüz yüze konuşalım dedi. Şimdi konuşsak da bir yere varamaz işte kötü etkileniyorum modum düşüyor dedi. Yarın akşam üzeri görüşeceğiz. Nasıl bir konuşma yapmalıyım? Sert ve net mi, daha olumlu mu?

Somut bir sorun olmadan bu tarz tripler yapmayın. Kendiniz üzerine düşünün tabi. O güzel söz söylemiyorsa siz söyleyin görmek istediğiniz şeyi siz yapın belki etkilenip o da yapmaya başlar. Maalesef erkekler bu konuları bin defa konuşsa da eyleme dökmüyor boşuna nefesinizi yormayın.
Sanki tek ben yürütüyormusum ilişkiyi gibi hissetmeye başlıyorum.

Ilgi sevgi diye diye sıkmayın, maden mi sunsun size .. yanına giderken küçük bi hediye alın, içimden geldi deyin... konuyu açmayın. zaman geçirin beraber... :KK50:

regl döneminde oluşunuzla alakalı böyle düşünüyor olabilirsiniz karmaşık duygulara bürünebiliyor insan

6 senelik ilişkinin ardından şunu öğrendimki, hiçbir kadın durduk yere böyle hissetmez.

Nickimin picama olduğuna emin olduğu kadar eminim ki bunlar kuruntu değil.

6 senelik ilişkinin ardından şunu öğrendimki, hiçbir kadın durduk yere böyle hissetmez.

Nickimin picama olduğuna emin olduğu kadar eminim ki bunlar kuruntu değil.
Inanın içimde bir his beni kemiriyor sürekli. Bugün yüz yüze konuşacağız. Dün geceden beri iletisimimiz 0 denilebilir. Bu sabah bana gece çok düşündüm bütün gece düşündüm akşam konuşuruz dedi.

Inanın içimde bir his beni kemiriyor sürekli. Bugün yüz yüze konuşacağız. Dün geceden beri iletisimimiz 0 denilebilir. Bu sabah bana gece çok düşündüm bütün gece düşündüm akşam konuşuruz dedi.
Canım hiçbir kadın durduk yere böyle hissetmez ben bunu bilir bunu söylerim.
Bir erkek gerçekten seviyorsa ve sadıksa çok ilgiye de gerek duymuyor kadın. Çünkü sevildiğini biliyor. Ama ne zamanki erkeğin aklından olumsuz birşey geçti, işte aynı senin gibi hissediyor. O yüzden kendini geri çekmeni tavsiye ederim.
Ben 6 senede acı bi şekilde tecrübe ettim bunu

Back
X