- 14 Temmuz 2018
- 679
- 1.265
- 113
- 30
- Konu Sahibi barbekusos
-
Tam da dediginiz gibi sürekli eskisi gibi değiliz değilsin diye yazıyorum. Az önce telefonda konuştuk. Yarın yüz yüze konuşalım dedi. Şimdi konuşsak da bir yere varamaz işte kötü etkileniyorum modum düşüyor dedi. Yarın akşam üzeri görüşeceğiz. Nasıl bir konuşma yapmalıyım? Sert ve net mi, daha olumlu mu?Peki güzel mesajlar sözler yazıp duruyormusunuz yoksa surekli eskisi gibi degil vb mesajlarmi atıyorsunuz? ? Yani siz bi çaba sarfedip iliskinizi kurtarmaya çalışıp değişik seyler yapiyormusunuz?? Bunuda yapmadım artık bende değil sorun diyebilirmisiniz?
Sanki tek ben yürütüyormusum ilişkiyi gibi hissetmeye başlıyorum.Somut bir sorun olmadan bu tarz tripler yapmayın. Kendiniz üzerine düşünün tabi. O güzel söz söylemiyorsa siz söyleyin görmek istediğiniz şeyi siz yapın belki etkilenip o da yapmaya başlar. Maalesef erkekler bu konuları bin defa konuşsa da eyleme dökmüyor boşuna nefesinizi yormayın.
Sanki tek ben yürütüyormusum ilişkiyi gibi hissetmeye başlıyorum.
Inanın içimde bir his beni kemiriyor sürekli. Bugün yüz yüze konuşacağız. Dün geceden beri iletisimimiz 0 denilebilir. Bu sabah bana gece çok düşündüm bütün gece düşündüm akşam konuşuruz dedi.6 senelik ilişkinin ardından şunu öğrendimki, hiçbir kadın durduk yere böyle hissetmez.
Nickimin picama olduğuna emin olduğu kadar eminim ki bunlar kuruntu değil.
Canım hiçbir kadın durduk yere böyle hissetmez ben bunu bilir bunu söylerim.Inanın içimde bir his beni kemiriyor sürekli. Bugün yüz yüze konuşacağız. Dün geceden beri iletisimimiz 0 denilebilir. Bu sabah bana gece çok düşündüm bütün gece düşündüm akşam konuşuruz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?