- 14 Temmuz 2018
- 679
- 1.265
- 113
- 30
- Konu Sahibi barbekusos
Merhabalar. Uzun yazmam umarım, fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 1 yıldır devam eden bir ilişkim var. Saygılı efendi merhametli biri. Beni sevdiğini de düşünüyorum. Daha doğrusu düşünüyordum, diyelim emin değilim. 1 ay öncesine kadar gayet ilgili sevgi dolu bir ilişkimiz vardı. Ufak tefek sıkıntılar tartışmalar yaşadık,tam düzeliyor herşey derken ufak tartışmalar artmaya başladı. Net olarak belirtebilecegim bir sebep bile yokken durumlar uzadı. Ben artık iyi bir cümle de söylesem yanlış anlıyor ya da ben yanlış anlıyorum yine tartışma çıkıyor. Ben kendimden bahsedecek olursam biraz tripcan bir yapim var galiba. Özeleştiri yapacağım. Fazla kapris yaptım trip yaptım vs. Son zamanlarda sürekli erkek arkadaşıma eskisi gibi değilsin diye konuşmalar yapmaya çalışıyorum. Eskisi gibiyim seviyorum diyor ama bana sanki beni geçiştiriyor gibi geliyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Az önce konuştuk. Mutsuzum eskisi gibi değiliz artık dedim. Ben eskisi gibiyim mutsuz olman için ne yaptim dedi. Daha dün konuştuk neden böyle oluyor dedin. Ise gitmesi gerekiyordu, hazirlanmam gerekiyor dedi. Tamam yüz yüze konuşuruz dedim tamam dedi. Eskisi gibi ilgili değil. Regl dönemindeyim belki ben abartıyorum bilmiyorum. Önceden güzel sözler söyler guzel mesajlar atardi. Son zamanlarda yok denecek kadar az hatta yok. Şımarıklık mi yapıyorum? Ya da nasıl davranmaliyim?