Aynı fikirdeyim Eğer bu şekilde yapmıyorsa o kapıyı çalmaz adam gibi direk karşıma gelir ve beni kazanmaya çalışır. Okadar soruma gidiyorki bu yaptığı okadar aşağıladıki beni anlatamam size inşallah aynısı basına gelirUmursamama yolunu izlemelisin.. Isteyen kapiyi adam gibi çalar, zorlar, kadının gönlünü yapmak icin takla atar/atmali..
Pisman etmek ve surundurmek istedikce daha cok incinebilirsin.. "Gercekten" umursama lutfen ve iletisime gecme hic bi sekilde..Aynı fikirdeyim Eğer bu şekilde yapmıyorsa o kapıyı çalmaz adam gibi direk karşıma gelir ve beni kazanmaya çalışır. Okadar soruma gidiyorki bu yaptığı okadar aşağıladıki beni anlatamam size inşallah aynısı basına gelir
Hayır yanlış anlaşıldım amacım barışmak değil. Öyle olsaydı yalvar yakar adamı rahat bırakmazdım ben neden böyle yaptığına bir anlam veremiyorum. Bir erkek neden böyle yapar bunları bilsem ona gör hareket edicemAdam dönebilirimde dönmeyebilirimde demiş.
Buna rağmen hala barışma niyetindesiniz.
Köpek gibi pişman olunca nolucak ?
Kandil mesajıyla kapı çalmış olmuyor.
Aradan bayağıda zaman geçmiş takip etmeyin.
Evet iletişimi tamamen kestim zaten bana hiçbir şekilde ulaşamaz ki bende 5 aydır hiç ulaşmadım onaPisman etmek ve surundurmek istedikce daha cok incinebilirsin.. "Gercekten" umursama lutfen ve iletisime gecme hic bi sekilde..
Şöyle bir durum var aslında çok rahatsızım Bundan ama bana çektirdiğini ceksin ve bende bunu göreyim bileyim istiyorum ona harcadığım zamanın hesabı sorulmalı diye düşünüyorum biliyorum çok kötü bir düşünce Ancak nedense hırsımı alamıyorum çok naif davrandım gerçekten sevdim ve beni gerçekten çok incittiBence sizin hala beklentileriniz var ondan. Niyetiniz pişman etmek değil diye düşünüyorum. Bence siz bu adamı aklınızdan ve hayatınızdan tamamen çıkarmak için elinizden geleni yapın. Samimi bir adam değil bence.
İşine geldiği gibi davranıyor. Hayat çok kısa. Ne istediğini bilmeyen insanlarla harcamak mantıklı mı?
Sen intikam almak isterken daha çok incinmeyecek misin? Kendine bu kötülüğü yapma bence. Allah'ından bulsun Allah alsın bemim intikamımı de. Kendine daha fazla zarar vermemelisin. Senin çok daha değerlisin.Şöyle bir durum var aslında çok rahatsızım Bundan ama bana çektirdiğini ceksin ve bende bunu göreyim bileyim istiyorum ona harcadığım zamanın hesabı sorulmalı diye düşünüyorum biliyorum çok kötü bir düşünce Ancak nedense hırsımı alamıyorum çok naif davrandım gerçekten sevdim ve beni gerçekten çok incitti
Çok doğru diyorsunuz Allah'ından bulsun rabbim bilir işini gerçektenSen intikam almak isterken daha çok incinmeyecek misin? Kendine bu kötülüğü yapma bence. Allah'ından bulsun Allah alsın bemim intikamımı de. Kendine daha fazla zarar vermemelisin. Senin çok daha değerlisin.
İnan'ın hersey olabilir bende artık bir anlam veremiyorum burdan çare bulmaya calısıyorumBence bu adamin hareketlerini uzerinize alinmayin cunki dengesiz. Muhtemelen siz cevap versenix egosu tatmin olcak o sebeble mesaj atiyo gibi geldi.
Kesinlikle haklısınız uzak durduğum işin durum kontrolü yapmaya çalıştı. Gelir gelmez bilmiyorum Ancak susmaya devam edicem ama bunu sırf geri gelsin diye değil cidden gururumu çok kırdı ve dalga gecermiş gibi hareket ediyor suanAsk islerin de hep kacan kovalanir takmayan kiymetli olur suan siz uzak dursugunuz icin kiymetiniz artmis bir kac hamle daha yapacaktir size
Bu bakış açısı gelişiminizi kısıtlar. Keşke hepimizin hayatını değiştirecek tek bir kitap olsaydı ama maalesef böyle kolay bir yolu yok bunun. İnsanın kendini onarması ve keşfetmesi emek işidir, sabır işidir. Ben 5 yıldır bir kütüphane oluşturacak kadar çok okudum, geldiğim noktada hala "ben oldum artık" diyemiyorum. Yani bir kaç tane kitapla olacak şey değil.
Çok istiyorsanız bu kitapla başlayın : Matthew McKay ve Patrick Fanning - Özgüven
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederimBu kitap çok güzel ben de okudum. Bu kitaba ek olarak Dr. David Burns'ün "İyi Hissetmek : Yeni Duygudurum Tedavisi" kitabını da öneririm.
Öyle İnan bana yarına kalır ama yanına kalmaz. Sen bak hayatına seni hak eden adam gibi adam bir insanla birlikte ol. Bak o zaman hayat nasıl güzel. Hiç kendine eziyet ettiğine değmez.Çok doğru diyorsunuz Allah'ından bulsun rabbim bilir işini gerçekten
Sizin adınıza çok çok üzüldüm gerçekten... Allah bildiği gibi yapsın bunlar gibilerini. İnsan verdiği değere sevgiye üzülüyor değil mi? İşleri rast gidipte mutlu olursa çok üzülürüm amaAyni valla...aile tanistirdi 5_6 ay gorustuk..boyle dengesizdi..Ama ben bir sekilde evlendim..bir iki ay sonra da eve dondum senesinde de bosandim...
Iyisin yol yakinken bitmis...Allahin sevdigi kuluymussun...Pisman olmaya gelince...Bu tipler ne kadar mutlu olabilir ki bu hayatta...O cezasini dogustan almis malesef..
Rabbimden tek istediğim bu zaten bana göstersin yanına kalmadığı o bana yeter çok Canımı acıttı halas acıtmaya devam ediyor terbiyesiz. Tam toparlandım derken çıktı ortayaÖyle İnan bana yarına kalır ama yanına kalmaz. Sen bak hayatına seni hak eden adam gibi adam bir insanla birlikte ol. Bak o zaman hayat nasıl güzel. Hiç kendine eziyet ettiğine değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?