Ne yapmalı nasıl yapmalı?

Iyide kendini hatirlatmamasi sizin elinizde mesela numarasi hala kayitliki w.upp durumunu goruyorsunuz facede hala engelli degilki iletisim kurabiliyor sizinle
5ay olmus kafasinin karisikligi vardiysa giderecektiyse giderirdi,iliskide oturmayan seyler vardiysa artik otururdu
o haraketler iletisim kurmaya calismalar kendini hatirlatma sen dur bir kenarda elimde bise kalmazsa eh fena degilsin ama ben bi daha iyilerine bakayim deme sekli
Gelecek adam arar sorar konusur seven adamda ben ortada yokken baskasina gonlu kayar biri gelir kapar diye endiselenir
O kopek gibi pisman olmazda sen ne demeye umut baglamis beklemisim diye olursun yoluna bak izin vermezsen kendini hatirlatamaz

Başlarda faceden engellemek istedim Ancak takip ettiğimi düşünmesin diye engelleyemedim daha sonradan mesaj atınca bana faceden elime fırsat gecti direk engelledim. Telefon olayı ise son 2 aydır engelliydi bigün merak edip açıp baktım. Dediğiniz çok doğru gerçekten isteyen adam adam gibi gelir karşıma çıkar konuşur benimle. Yedekte tutmaya çalışıyor son yorumum bu dediğim gibi Eğer bir yedek tutma durumu varsa Allah yukarda yapabileceğim hiçbirşeyi yık benim rabbim versin ona cezasını

isleri rast gidiyor mu diye dusunmek bile zaman kaybi canim...O kadar uzaklasacaksin ki..isleri bile sadece onlari ilgilendirecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…