Ne yapmalı nasıl yapmalı?

Owling

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2017
134
33
28
37
Geçen hafta buradan sizinlede paylaşmıştım arkadaşlar sıkıntımı. Kısa bir özet geçip gelişmeleri anlatmak istiyorum. Evlilik niyetiyle biriyle tanıstırıldım ailelerde işin içindeydi. 7 ay görüştük aramadı doğru düzgün sürekli bu konuda problem yaşıyorduk. Sevgilisi olduğumu hissetmiyordum ve bunu belirtince saçmaladığını söylüyordu. 5 ay önce durup dururken bir sebep yokken bitirdi.Gelebilirimde gelmeyebilirimde Dedi. Bu 5 ay boyunca hiç sesimi cıkarmadım yalvarmadım mesaj atmadım.20 gün önce kandil mesajı attı toplu mesajdır dedim sustum.ondan 1 hafta sonra Facebook'tan sesli mesaj attı (ama mesajda ses yok) yine sustum üstüne engelledim. En son Berat kandilinde mesaj attı toplu mesajmış gibi yine sustum. Geçenlerde denk geldi WhatsApp durumuna kapı kapalıysa o kapı sana ait değildir diye birşey yazmış. Kendi üstüme alındım cünkü kapıyı çok basitcede olsa çaldı ama ben duymamazşıktan geldim. İşin Aslı şu ben ses cıkarmadıkca harekete geçiyor Ancak en son yazdığı WhatsApp durumu bana biraz uyarı gibi geldi yani ben geldim ama o kapıyı açmadı gibi. Ona bu lafı söyletmek istemiyorum cünkü çıkıp giden kendisiydi ve adam gibi bir dönüşte yapmadı kandil mesajıyla kapı mı çalını Allah aşkına? Ben nasıl bir yol izlemeliyim köpek gibi pişman olmasını istiyorum ben bu adamın lütfen yardımcı olursanız sevinirim..

Niye köpek gibi pişman olsun ki? Geri dönmek istese vur kaç yapmaz direkt olarak gelir ve özür dileyerek ilişkiye kaldığınız yerden devam etmeyi teklif eder..
Evet bencede öyle şuan benden mi adım atmamı bekliyor ben anlamadım? Öyle birşey bekliyorsa daha çok bekler cünkü

Bence siz bu adami silin artik.

Seven adam arar, sorar, merak eder. Acik ve net.

Bosuna ne o ne siz ergence davranmayin.
O ergence davransın benim için sıkıntı yok ben sessizlikle zaten duruşumu belli ettim ona karşı. Sildim heryerden ama bu mesaj olayları ciddi anlamda çok zoruma gidiyor gelecekse gelsin gelmicekse kendini hatırlatmasın. İşte ben bu adama haddini bildirmek istiyorum ama nasıl

ya birakin icinizde kin tutmayi, ofkelenmeyi, haddini bildircem demeleri.

dua edin boyle biri evlenmeden cikmis gitmis hayatinizdan. evlenip bosansaniz daha mi iyiydi?

birakin artik Allah askina, ne hali varsa gorsun.

onunuze bakin.

ya birakin icinizde kin tutmayi, ofkelenmeyi, haddini bildircem demeleri.

dua edin boyle biri evlenmeden cikmis gitmis hayatinizdan. evlenip bosansaniz daha mi iyiydi?

birakin artik Allah askina, ne hali varsa gorsun.

onunuze bakin.
Gururum kırıldı onun yüzünden kendime olan güvenim gitti ne yaptıysam toparlayamıyorum. Tam düzeldim derken mesaj atmaya başladı ve kafam yine karışıp başa döndüm. Çektirdikleri normal seyler değildi. Enerji basit olaylar yaşansaydı emin ol bu kadar umursamazdım

Bu adam sizi hiç sevmemiş ki "köpek gibi" pişman olsun. Bu adamı hala düşünüp isteyerek kendinize kötülük ediyorsunuz sadece. Bitmiş gitmiş, hazır engelleyip iletişimi de kesmişken yolunuza bakın.

Bu adam sizi hiç sevmemiş ki "köpek gibi" pişman olsun. Bu adamı hala düşünüp isteyerek kendinize kötülük ediyorsunuz sadece. Bitmiş gitmiş, hazır engelleyip iletişimi de kesmişken yolunuza bakın.
Neden peki mesajlar atıp duruyor bana?

Tekrar başlamak için değil bana yaşattıkları ona göre normal suan öyle düşünüyor kendisi.
Tamam ona göre öyle sana göre öyle değil. Bir daha gelmek isterse koyarsın kapının önüne olur biter. Sevse gitmezdi sevse gelirdi bu kadar basit ... Kaç ay flört oldu ?

Gelmek istese gelir. evlenmek istese teklif eder. onu pişman etmek istiyorum diyorsunuz ya bir insanı yok saymak en güzel yontemidir. yok sayın mutlu olun size uygun biri ile birlikte olun. Eğer bir tane yemek tabağın varsa ve içindeki yemek artık bozulmuşsa yenisine yer açmak için diğerini dökmen gerek. bozuk yemek dolu tabağa temiz yemek koyulmaz.

Adam cekmis gitmis, daha iyisini bulamayinca yine sizi yokluyor iste. Siz de hala kapiyi ben kapatmadim, deli gibi pisman olsunda bana donsun diyorsunuz. Gelse kucak acacaksiniz yani.

Sonra yine basa sarin...sizi degersiz bir hic gibi hissettirmeye devam etsin.

Belki dönme niyeti bile yok. Kimi erkekler bu şekilde yoklayarak kendini vazgeçilmez görmeyi sever. Köpek gibi dönsün diyenler kendini karşı tarafa bağlama niyetinde oluyor aslında farkında değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…