Ne yapmalı, ne demeliyim?

Giderken , şu zaman geri gelirim derse, söylersiniz, anne istersen düzenini bozma sen de , ben sınava çalışmayacağım hallederim işleri, sen de yorulma dersiniz. Yada açıkça eşinize söyleyeceksiniz.
 
Ayy cok zor durum.kadina git de diyemezsiniz ki
Zaten gidecek 1 hafta içinde, memleketinde işi var ama geri dönme planı var. Ben o gittiğinde dönmemesi için konuşacağım eşimle ama tartışma çıkmadan nasıl anlatabilirim diye düşünüyorum
 
Zaten gidecek 1 hafta içinde, memleketinde işi var ama geri dönme planı var. Ben o gittiğinde dönmemesi için konuşacağım eşimle ama tartışma çıkmadan nasıl anlatabilirim diye düşünüyorum
Annesini sevmek ayrı ama huyunu suyunu anlamayıp, mükemmel sanmak ayrı. Ne kadar zor annesini tanımayan, haklısın annem de söyle böyle evet diyemeyen biri ile olmak.
 
Baştan hata yapmışsınız. Tanıyordunuz önceden de, böyle olacağını tahmin etmeniz gerekirdi. Yerinizde olsam açık açık daha çok yorulduğumu söylerdim. Sen de yoruldun, emeklerine teşekkür ederim ama bu iyi bir fikir değilmiş derdim..
 
Zaten gidecek 1 hafta içinde, memleketinde işi var ama geri dönme planı var. Ben o gittiğinde dönmemesi için konuşacağım eşimle ama tartışma çıkmadan nasıl anlatabilirim diye düşünüyorum
Tartışma çıkarma lüksü yok bence. Kahrı çeken sizsiniz. Evinizde rahat edemeyen sizsiniz. 50 gün geçmiş zaten. Sanki ananla bağını kopar mı diyorsunuz neden tartışma çıksın. Kayınvalideniz de dinçmiş. Gelip gitsin elbette..
 
Herkes ne yapacağınızı söylemiş. Zaten huyunu suyunu bildiğiniz cagirmaniz sorun. Bir de zaten yaşlılar kendi cocuklarini buyutmusler, torun bakma işini zorunluluk hali dışında doğru bulmuyorum. O konuda siz bilirsiniz ne yapacağınızı. Ama nasıl ders çalışacağınız soyleyim. Benim de okumalarım ve hatta yepyeni bir ugrasim var. Bebek uyuyunca gece 10 gibi başlayıp 2ye kadar okuyorum.Arada buraya giriyorum bunalinca. Arada kalkarsa babası idare ediyor. Bebesimin gündüz uykusunda da ben de uyuyorum. İkiz bebe olunca tabi iş değişir. Ama gece çalışabilirsiniz.
 

Kendisi teklif ettiği için geldi, yoksa 6 günlük lohusaydım süpürgemi bile kendim tuttum. Ne diş dönemi, ne atak dönemleri eşim dışında yardımcım olmadı, beklemedim de. Kimseye güvenerek doğurmadım, baksın diye beklentim yok, sizin gibi düşünüyorum o konuda ama dediğim gibi kendisi teklif etti.

Sabah 6’da uyanıyor çocuklarım, akşam 9-10 gibi uyuyorlar. Hızlıca etrafı toplayıp duşumu almam, gece mamalarını hazırlamam 12’yi buluyor.

Aslında sınav elzem değil, öyle havada bir konuşma geçmişti. Tam olarak “ben gelir çocuklara bakarım, evi toparlamana yardım ederim. Yeğenime de gidip yapmadım mı canım, kendi torunlarıma mı bakmayacağım? Sende çalışırsın sınavına, masrafları artacak çocukların vakit kaybetme.” dedi.

Böyle söyleyince mantıklı geldi, o yüzden kabul ettim.
 
Eşim evdeyken iş yapıyor demişsin de eşine "annen hafta içi hiç iş yapmıyor herşey bana kalıyor" dersen inanmayacak mı yani?
 
Kv ile yaşayayım mı diye soranlara güzel bir konu olmuş :)

Annesi tarafından manipüle edilen biriyle evlenmissiniz ve hiç başka sorumluluğunuz işiniz yokmuş gibi gereksiz politik oyunlara ihtiyacınız oluyor.

Kv gittiğinde eşinizin yanında hoparlöre alarak "konuştuğumuz gibi olmuyor ve aşırı yoruluyorum eşime zamanım kalmıyor bunu halletmeliyiz vb." Deseniz belki işe yarar.

Ama bence böyle gidecek size yerleşecek gib gözüküyor önünü açmışsınız bir kere ve eşinizden de destek yok.
 
Eşim evdeyken iş yapıyor demişsin de eşine "annen hafta içi hiç iş yapmıyor herşey bana kalıyor" dersen inanmayacak mı yani?
İnanmamak değil de eksiye düşürmez annesini karşımda. Zaten o yüzden direkt söyleyemiyorum.
“Rica et yapsın, şunu yapar mısın de” der. Demediğin için yapmıyor der. Olayı tartışma boyutuna getirir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…