- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
Hanımlar Merhaba konuya gireyim direk 8 aylık hamileyim yani doğum yakın Allahın izniyle eşim araba alalım dedi bu hafta hani doğumda kolaylik olsun diye çünkü doğum yapacağım hastane evimden yaklaşık 45 dk kadar uzakta taksiyle sürekli taksi parası vermekten içimiz disimiza çıktı o yüzden araba almaya karar verdik kredi çekip alicaz şükür maddi olarak bi sorunumuz yok ama gelin görün ki benim kv ve kp araba olsa eşimi rahat birakmayacaklar bizi oraya götür buraya götür köye götür getir köyden gelicek ler var git al gel gibi gibi sürekli akraba gezintisi bizi pazara götür hastane Postane derken eminim eşim hiç evde duramayacak bende istemiyorum sırf bu yüzden araba almak çünkü huzurumuz kaçıcak eşime söyledim sürekli sağa sola gitmeni istemiyorum dedim eşim vardiyalı çalışıyor gündüz evde olduğu zamanda uyusun demez yine cagirir lar en basiti abim geldi dün arabasıyla kv abimin arabayla geldiğini duyar duymaz yarın bizi istanbula götürsün abin diye gece 11 de aradı kocaeli de oturuyorum bu arada kv evime 40 dk uzaklıkta yani diyeceğim o ki emanet arabayla bile gezme derdindeler kaldiki bizim Arabamız olsa eminim esimle çok tartismamiz olucak sürekli onları sağa sola götürücek ne yapmam lazım kv ve kp mi uyarayim sürekli cagirmayin diye yoksa eşime nasıl yaklasmaliyim tartismadan bu konuda net tavrımi koymam lazım fikir verin lütfen