Ömür boyu küs kalacağım biriyse sormam, ama ilerde barışma olasılığım olacak biriyse sorarım..Böyle günlerde aranıp, sorulmamak ciddi kinler oluşturuyor insanlarda..Merhaba kızlar.Sizden bir öneri almak istiyorum.Küs olduğunuz ve aynı binada oturduğunuz yakın akrabanızın annesi rahatsızlanıp hastaneye kaldırılsa 5 gün kadar hastanede kaldı,geçmiş olsun dileğinde bulunup durumunu sorar mısınız.Sorarsanız nasıl sorarsınız; evine giderek mi telefonla mı . Yoksa sormazmısınız.
Merhaba kızlar.Sizden bir öneri almak istiyorum.Küs olduğunuz ve aynı binada oturduğunuz yakın akrabanızın annesi rahatsızlanıp hastaneye kaldırılsa 5 gün kadar hastanede kaldı,geçmiş olsun dileğinde bulunup durumunu sorar mısınız.Sorarsanız nasıl sorarsınız; evine giderek mi telefonla mı . Yoksa sormazmısınız.
Merhaba kızlar.Sizden bir öneri almak istiyorum.Küs olduğunuz ve aynı binada oturduğunuz yakın akrabanızın annesi rahatsızlanıp hastaneye kaldırılsa 5 gün kadar hastanede kaldı,geçmiş olsun dileğinde bulunup durumunu sorar mısınız.Sorarsanız nasıl sorarsınız; evine giderek mi telefonla mı . Yoksa sormazmısınız.
Valla kendileri çocuk gibi herşeye küserler .Nedenini bile bilmediğim olmuştur. Sonra barışırlar. Bu sefer ben barışmıycam. Onların keyfine göre hareket edemem.Bu derece akraba olarak yakın olduğum birisi ile büyük bir neden ile kussem aynı binada oturmam.Cünkü apartmana girerken çıkarken karşılaşmak istemem.Tamamen silerim. Kucuk bir nedeni ise kusluge taşımam.Mesafe koyarım .Ama dugun/ cenaze ,hastalık /sağlıkta hatır sorarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?