Ne yapmalı

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar... Evliliğimde çok sorun yaşadım, düzelsin diye çok uğraştım çabaladım, olmuyor, olamadı, sürekli kendini haklı çıkaran, ufacık şeyleri problem eden, küsen, bağıran, çağıran küfreden bi kocam var, sadece her şey yolundaysa iyidir ama neyden nasıl kavga çıkaracağını tahmin bile edemiyorum..
Kin tutan bir insan değilim, 4 yıllık evliyiz yaşadığım onca şeye rağmen madem barıştık diyip her şeyi sineye çekme, unutma potansiyelim var, olan oldu bari bundan sonrasını kurtaralım modundaydım.. Ama yok olmuyor aşırı geçimsiz bir insan,boşanmaktan korkan bir insan değilim 2 defa boşanma davası açtım bi şekil ikna etti barıştık,özellikle çocuktan girince yelkenler suya iniyor bende..
Çocuğuma gelecek olursam, 3 yaşında bir oğlum var ve aşırı babacı, sürekli baba nerde, ne zaman gelecek modunda, onunla uyur, baba yedirsin, baba içirsin, baba tuvalete götürsün modunda.. O yokken problem yok ama varsa sen git baba gelsin baba giydirsin modunda..
Tekrar boşanmayı gündeme getirdim, olmuyor diyorum.. Çocuğumla beni sınayamazsın ben çocuğumu bırakmam bizim nasıl birbirimize bağlı olduğumuzu biliyorsun onu asla bırakmam ben oğlumla yaşayacağım diyor, gitmek istiyorsan sen bilirsin diyor..
Asla oğlumu bırakmam ona zaten çocuğa mı bakacak çalışacak mı ben oğlumdan ayrılamam,o benim her şeyim, bunca zaman ona olan sevgisinden dolayı kendimden geçme nedenim..
Yeni krediyle ev aldık ve ben ödüyorum evi bırakıp da gidecek halim yok bu arada, o da Ödemez krediyi bu evden de olurum bunca zaman sonra anca bi eve girmişim.. Yani bu durumda ne yapmam lazım, gitmiyor, oğlumu bırakmam diyor...

Son düzenleme:
daha çok yenisiniz evlilikte, zamanla inan herşey oturuyor...zamanla dert ettiğin şeylerin dert olmadığını görüyorsun ve hatta eşinin huysuz hallerini daha çok seviyorsun...

daha çok yenisiniz evlilikte, zamanla inan herşey oturuyor...zamanla dert ettiğin şeylerin dert olmadığını görüyorsun ve hatta eşinin huysuz hallerini daha çok seviyorsun...
Yok canım tam aksi böyle yaptıkça git gide soğuyorum onca şey yaşadık kaç kere boşanmadan döndük yok ders almıyor, burnundan kıl aldırmıyor..

Terapi alın ,eşinizin bir tek sinirlenme sorunu var anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…