siz atanıp ya da evlenip kurtulursunuz bu abiden de ben valla ilerdeki müstakbel eşine üzüldüm şimdidenAbimle yaşadığımı artık bilmeyen kalmamıştır
Fakat son zamanlarda abimin baskı ve sözlü şiddeti iyice arttı. Bunları yazarken utanıyorum artık 24 yaşına gelmişsin ne kadar eziksin bir baltaya sap olamadın diye. Sürekli öfkeli sürekli memnuniyetsiz. Her gün bir yerden bir şey bulup azarlıyor. Tamam deyince tamam deme diye sinirleniyor karşılık verdiğimde üzerime yürüyüp bağırıyor sessiz kalsam cevap verene kadar gitmiyor. Odamdan çıkmıyorum her dediğini yapıyorum. Ne olursa olsun hicbir şey sormuyorum,demiyorum. Karşılaşmamak için mümkün mertebe evde durmuyorum. Sırf yemeği beraber yemeyelim hakaret etmesin diye her gün dışarıdan yiyip ben tokum yedim de geldim diyorum eğer evdeyse o kahvaltisini yapıp bitirene kadar uyuyor gibi davranıyorum ya da uyuyorsa o uyumadan kahvaltımı yapıyorum. Bir de dengesiz durduk yere azarlıyor sabah hicbir şey olmamış gibi yanıma gelip ben ise gidiyorum diye abine sarıl deyip öpüyor. Kpssye son 1 ay kaldı bugüne kadar cok calıştım ama sürekli atanamazsam ne yaparım diye düşünmekten kafayı yiyeceğim. İnternet üzerinden şehir dışından kurumlarla görüşüyorum olumlu gecti imajı verip geri dönüş yapmıyorlar kimi de haklı olarak kurumumuza gelin konuşalım diyor. Fakat ben gidemiyorum çünkü ailem destekçim değil iş konusinu açtığımda olay çıkıyor hani kesin anlaştık sözleşme yapalım deseler gideceğim fakat tanışalım diye çağırıyorlar ikna kabiliyetim düşük elime yüzüme bulaştırıyorum olumsuz olursa boş yere ailemi karşıma aldığımla kalacağım. Daha önceden rest çekip iki farkli kurumla görüşmeye gittim hem kurumlar tarafından reddedildim hem de çok büyük olay olduğuyla kaldı. Çünkü evde atanmak disinda benim çalışmak istemem hoş karşılanmıyor. Kurumlara sürekli ayağımı burktum şu sıra seyahat edemiyorum görüntülü konuşsak olur mu diye yalan söylüyorum. Ve yalan söylemekten başıma gelecek diye korkuyorum artık. Ne yapayım bir akıl lütfen. Kpss calışmaya devam et demeyin çalışıyorum ama bana b planı hatta c planı lazım
İşin garibi arkadaş çevresinde de seviliyor yani bana yaptığı kadar olmasa da onlara da kaba davranıyorsiz atanıp ya da evlenip kurtulursunuz bu abiden de ben valla ilerdeki müstakbel eşine üzüldüm şimdiden
çekilecek adam değil emniyet mensubuydu galiba bir de bence kızlar onun tipine üniformasına maaşına hürmeten katlanıyorlardır .yoksa sen kardeşi olarak zor dayanıyorsun kaç konu açtın onlar aptal mıki görmesinler pekala farkındalardır ama başka özellikleri cazip geliyordurİşin garibi arkadaş çevresinde de seviliyor yani bana yaptığı kadar olmasa da onlara da kaba davranıyor
Hep böyleydi ki hep sevilen biriydi hep ağaydı ama hep sevilirdi. Kız arkadaşlarını bilmiyorum da erkek arkadaşlarıyla arası çok iyi birkacini da tanıyorum onların da kız kardeşleri var değil bağırıp hakaret etmek çok kibar davranıyorlar.çekilecek adam değil emniyet mensubuydu galiba bir de bence kızlar onun tipine üniformasına maaşına hürmeten katlanıyorlardır .yoksa sen kardeşi olarak zor dayanıyorsun kaç konu açtın onlar aptal mıki görmesinler pekala farkındalardır ama başka özellikleri cazip geliyordur
seni kıskanıyor o zaman ailedeki en sevilen kardeş o olmak istiyor başka sebep bulamadım.ailen nasıl pek eşit davranırlar mı kardeşler arasında maddi maneviHep böyleydi ki hep sevilen biriydi hep ağaydı ama hep sevilirdi. Kız arkadaşlarını bilmiyorum da erkek arkadaşlarıyla arası çok iyi birkacini da tanıyorum onların da kız kardeşleri var değil bağırıp hakaret etmek çok kibar davranıyorlar.
Maddi olarak eşittirler. Ama biz de kız/erkek ayrimi var. Lafa gelince en çok sevilen çocuk benimdir ama ben ne istesem hayır denir abimin istemesine gerek yoktur. Önüne dünyalar sunuldu inanın ne istese yaptı hayır denmedi maddi/manevi annemlere de arada bagiriyor ama bir şey demiyorlar.seni kıskanıyor o zaman ailedeki en sevilen kardeş o olmak istiyor başka sebep bulamadım.ailen nasıl pek eşit davranırlar mı kardeşler arasında maddi manevi
Ben de icten içe evlenmez inşallah diye dua ediyorum kendimi suçlu hissediyorum sonraSiz ya atanır giderseniz ya da evlenip giderseniz kurtulursunuz.Abiniz evlenirse de diyecegimde o kiza da yazik..
İnşallah atsnırsınız.Keşke herkes atanabılsede böyle sılelerle yasamak zorunda kalmasa kımseAbimle yaşadığımı artık bilmeyen kalmamıştır
Fakat son zamanlarda abimin baskı ve sözlü şiddeti iyice arttı. Bunları yazarken utanıyorum artık 24 yaşına gelmişsin ne kadar eziksin bir baltaya sap olamadın diye. Sürekli öfkeli sürekli memnuniyetsiz. Her gün bir yerden bir şey bulup azarlıyor. Tamam deyince tamam deme diye sinirleniyor karşılık verdiğimde üzerime yürüyüp bağırıyor sessiz kalsam cevap verene kadar gitmiyor. Odamdan çıkmıyorum her dediğini yapıyorum. Ne olursa olsun hicbir şey sormuyorum,demiyorum. Karşılaşmamak için mümkün mertebe evde durmuyorum. Sırf yemeği beraber yemeyelim hakaret etmesin diye her gün dışarıdan yiyip ben tokum yedim de geldim diyorum eğer evdeyse o kahvaltisini yapıp bitirene kadar uyuyor gibi davranıyorum ya da uyuyorsa o uyumadan kahvaltımı yapıyorum. Bir de dengesiz durduk yere azarlıyor sabah hicbir şey olmamış gibi yanıma gelip ben ise gidiyorum diye abine sarıl deyip öpüyor. Kpssye son 1 ay kaldı bugüne kadar cok calıştım ama sürekli atanamazsam ne yaparım diye düşünmekten kafayı yiyeceğim. İnternet üzerinden şehir dışından kurumlarla görüşüyorum olumlu gecti imajı verip geri dönüş yapmıyorlar kimi de haklı olarak kurumumuza gelin konuşalım diyor. Fakat ben gidemiyorum çünkü ailem destekçim değil iş konusinu açtığımda olay çıkıyor hani kesin anlaştık sözleşme yapalım deseler gideceğim fakat tanışalım diye çağırıyorlar ikna kabiliyetim düşük elime yüzüme bulaştırıyorum olumsuz olursa boş yere ailemi karşıma aldığımla kalacağım. Daha önceden rest çekip iki farkli kurumla görüşmeye gittim hem kurumlar tarafından reddedildim hem de çok büyük olay olduğuyla kaldı. Çünkü evde atanmak disinda benim çalışmak istemem hoş karşılanmıyor. Kurumlara sürekli ayağımı burktum şu sıra seyahat edemiyorum görüntülü konuşsak olur mu diye yalan söylüyorum. Ve yalan söylemekten başıma gelecek diye korkuyorum artık. Ne yapayım bir akıl lütfen. Kpss calışmaya devam et demeyin çalışıyorum ama bana b planı hatta c planı lazım
siz de daha çok çalışın bu dönemde biraz sıkın dişiniz atanın ha bir de lütfen kadına değer veren bir eş ve eş ilesi bulun.şu erkek hayranı ailelerden nefret ettim benim de dedem öyleydiMaddi olarak eşittirler. Ama biz de kız/erkek ayrimi var. Lafa gelince en çok sevilen çocuk benimdir ama ben ne istesem hayır denir abimin istemesine gerek yoktur. Önüne dünyalar sunuldu inanın ne istese yaptı hayır denmedi maddi/manevi annemlere de arada bagiriyor ama bir şey demiyorlar.
Belki onun karsisina disli biri cikarda ustesinden gelir bilemeyiz hayat nerde kime ne olacagi belli olmuyorBen de icten içe evlenmez inşallah diye dua ediyorum kendimi suçlu hissediyorum sonra
Buna çok dikkat ediyorum kız arkadaşlarımı seçerken bile sorguluyorumsiz de daha çok çalışın bu dönemde biraz sıkın dişiniz atanın ha bir de lütfen kadına değer veren bir eş ve eş ilesi bulun.şu erkek hayranı ailelerden nefret ettim benim de dedem öyleydi
Sözde yorulurmuşum, yapamazmışım. Ama bana soran var mı ? Tabii ki yok. Kontrol etmek istiyorlar. Biliyorum benim için aile içi boş bir kavram çok büyütülüp abartıldığını düşünüyorum.Calismaniz kim tarafindan hos karsilanmiyor? Eh tabi özgür olsaniz sizi nasil ezecekler. Bu olanlarin en büyük suclusu anneniz ve babaniz bunu da unutmayin. Ona göre hayatinizi sekillendirin
İnşallah onun için tek temennim bu karşısına iyi biri çıksa da onu düzeltse. Bir keresinde kız arkadaşı vardı ona çok kibar davranıyordu. Keşke gene o kız gibi biri çıksa karşısına.Belki onun karsisina disli biri cikarda ustesinden gelir bilemeyiz hayat nerde kime ne olacagi belli olmuyor
Buna çok dikkat ediyorum kız arkadaşlarımı seçerken bile sorguluyorum
Sözde yorulurmuşum, yapamazmışım. Ama bana soran var mı ? Tabii ki yok. Kontrol etmek istiyorlar. Biliyorum benim için aile içi boş bir kavram çok büyütülüp abartıldığını düşünüyorum.
İnşallah onun için tek temennim bu karşısına iyi biri çıksa da onu düzeltse. Bir keresinde kız arkadaşı vardı ona çok kibar davranıyordu. Keşke gene o kız gibi biri çıksa karşısına.
Eniştem var din kültürü öğretmeni iki kuzenim de kız bir gün bile ne giydiklerine nereyi gezdiklerine karışmamıştır,kısıtlamamış destek olmuştur gurur duymuştur bunu da tavırlarıyla belli etmiştir . Ama benim sözde dindar babama göre ayıp günah.Aileniz kendi ailelelerinin bozuk yetistirme tarzin sonuclari. Olduklari gibi kabul edin, ama hayatinizi ona göre sekillendirmeyin. Benim kuzenlerim var. Abileri dini bahane edip okumalarina ve calismalarina engel oldu, öylece kaldilar. Abilerinin bi halta yaradigi yok tabi. Asla geleceginizi bunlarin eline birakmayin
Abinin ciddi psikolojik sorunları var hiç normal değil. O yüzden kişisel algılayıp üzülme. Umarım KPSS den iyi bir puan alıp farklı bir şehire gidebilirsin. Biraz daha sık dişiniAbimle yaşadığımı artık bilmeyen kalmamıştır
valla hiç belli olmaz, böylelerine öyle kadınlar denk geliyo ki muma dönüp karılarının ağzının içine bakıyolarBen de icten içe evlenmez inşallah diye dua ediyorum kendimi suçlu hissediyorum sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?