- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Birçok kişiyle seks yaptımGeçmişte ne hatalar yaptin ? Bunu mahsuru yoksa açarsan daha net fikir beyan edebiliriz.
Ayyy kahkaha attim kusura bakma hiç beklemiyordumBirçok kişiyle seks yaptım
Ayyy kahkaha attim kusura bakma hiç beklemiyordumbende madde alkol bagimlilik bir hastalik filan sandim.
Şahsi fikrim evlilik sonrasi da bircok kisiyle yapmayi düşünmüyorsan söyleme
O zaman önüne bak kimseye ilişki başı sonu ortası brifingi vermene gerek yok. Kimse kendinden önce bilmesi gerekenler dışındakileri bilmemeli bence.Su an maneviyata yöneldim
ee nolmuş yani? Kendi hayatınızın, geçmişinizin hesabını kimseye vermek zorunda değilsinizBirçok kişiyle seks yaptım
Kendi rizanizla olduysa bunun icin tedavi olmaniza gerek yok bana goreBirçok kişiyle seks yaptım
Canın istemişki yapmışsın, adam öldürmedin yaBirçok kişiyle seks yaptım
Kızoş senin konunu açmadan bir önceki konulara bakmak lazım. Yazdıklarım, aldıklarım seni kınamak için değil. Bilakis problem var, bunları atlayıp yorum yapıp seni yanlış yönlendirmeyelim.
Sende cinsel dürtü bozukluğu var. Mani evresine girince önüne gelenle beraber olmaya çalışıyorsun gibi. Düzgün bir hekim seni tedaviye almamış. Bipolar mı borderline mı arada gelip gitmişsin. Kendin farkındasın ama tam oturtamıyorsun. Bunlar çözümü olan şeyler.
Bulunduğun yerde ciddi sıkıntılı ilişkilerin var ve bunlar duyulmuş. Çıplak resimler atılmış, şehir dışından birine geçmiş seni tehdit etmiş. Evli çaycıya telefon bırakmışsın şerefsiz adamın bir yanda karışı tüp bebekle uğraşırken.
Bir yandan ara ara farkına varıp pişman olup buraya yazıp yanlış olduğunu duymaya çalışıyorsun. Birileri olumsuz konuşunca direk konuyu kapatıp savunmaya çalışıyorsun. Namaz kılmaya başlamışsın. Bak kendini kurtarmaya çalışıyorsun.
Senin başında düzgün biri olmalı. Ciddi tedavi olmalısın. Kontrol eden kişi doktorunla konuşmalı ve düzgün bir hayata başlamalısın. Ailenin bulunduğu yere dönmen en mantıklısı.
Her erkek aldatmıyor herkesle cinsel birliktelik yaşanmaz. En ufak sana ilgi gösterenle beraber olarak sevilmiş olmuyorsun, sadece kendini kötü bir şekilde cezalandırmış oluyorsun.
Kızlar yorum yaparken buna göre yapalım. Kız kendini kurtarsın. Kimse lütfen linç yapmasın. Allah kimsenin başına vermesin
Çok teşekkür ederimKızlar bu hesabın durumu farklı. Linçe girişmeden önce şunu okuyun.mesaja bakarsanız daha önceki konusunda yazılanları okursunuz.
Kızcağızın psikolojik bir rahatsızlığı var tanısı konulmuş. Kendi farkında ve bunun için tedaviye başladı. Ailesinden destek alıyor. Biraz motive edilmeye ihtiyacı var.
Evet kendi rizam var ama bu nasıl desem tuhaf bir şeyKendi rizanizla olduysa bunun icin tedavi olmaniza gerek yok bana gore
O kadarini bilemiyorumEvet kendi rizam var ama bu nasıl desem tuhaf bir şey
Yine de yorumunuz için teşekkür ederimO kadarini bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?