Ne yapmalı

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
İyi geceler arkadaşlar şu an tedavi oluyorum ailemin de desteğiyle.su an bir ilişki düşünmüyorum ama ileride neden olmasın? Geçmiş iliskilerimden pişmanlık duyuyorum.su an kendimi geliştirmeye odaklandım.ileride hoşlandığım bir insan olursa geçmiş hatalar söylenmeli mi? Pişmanım bu konuda. Ve artık yeni ilişkilerimde kriterlerim değişti.düşünceleriniz benim için önemli saygıdeğer kk halkı

Aklınız varsa, yeni hayatınıza eskiden hiçbir şeyi taşımayın. Hiçbir sevgilinize eskiden yaşadığınız hiçbir şeyi anlatmayın.
Sorarsa, evet sevgilim oldu. Hatalarım da oldu, bana da hatalar yapıldı. Geçmiş, geçmişte kaldı deyip geçin. Aynı şeyleri konuşmak size ilerleyen süreçte sıkıntı verir, hele de olumsuz izler bıraktıysa.
Kimseyi bir şeye ikna etmek zorunda değilsiniz.
Bunu deşip duracak birine de çok zaman harcamayın derim.
Sağlıklı ilişkiler, karşılıklı saygı ile yaşanır ve milat, sizin tanıştığınız zamandır bundan sonra.
Önce sağlığınıza kavuşun da.
Geçmiş olsun ayrıca.

Hayır tatlım kesinlikle ama kesinlikle hiç bir detay kendinle ve ailenle alakalı, hiç bir şey anlatma. Burada kaç kişiyi okuduk sonra yüzüne vurulan, üstüne gidilen . Türkiye’de yaşamasan anlat, dürüst ol derdim ama sana önermiyorum. Zaten bu senin tercihin olan bir şey değildi sende dürtüsel bir şeydi. Hastalık aktif döneminde yaşadın ve iyileştin artık başka biriyim demen lazım. Sana güveniyorum, merak etme, Allah’ın izniyle toparlayacaksın.

O kadar iğrenç birliktelik yaşayan konsomatrislerle giden parayla beraberlik yaşayanlar kendilerini erkek sanıyorlar bir utanmaları olmuyor sen mi utanacaksın?

Kimse bilmek zorunda değil. Konuşulması gereken bir şey de değil. O senin özelin sadece. Bir kere bunun hesap verilmesi gereken bir konu olmadığını kabul et. Korunmasız, isteksiz, sadece karşı tarafı mutlu etmek/elinde tutmak amacıyla yaşadıysan bence de hata. Bu hataları tekrarlama bence.

Kızlar bu hesabın durumu farklı. Linçe girişmeden önce şunu okuyun.mesaja bakarsanız daha önceki konusunda yazılanları okursunuz.

Kızcağızın psikolojik bir rahatsızlığı var tanısı konulmuş. Kendi farkında ve bunun için tedaviye başladı. Ailesinden destek alıyor. Biraz motive edilmeye ihtiyacı var.

Çok teşekkür ederim

Senin şu aşamada biraz dikkatli olman gerekiyor olumsuz yorumlardan etkilenebilirsin. Adım adım yaşayacaksın iki adımı değil bir sonraki adımı düşüneceksin. Strese girecek bir şey yok. Merak etme her şey düzelecek sadece sosyal medyanı kapat. Telefonunu değiştir zaten taşınacaktın ailenin yanına. Sakın sosyal medya kullanma

Burada da sadece olumlu konulara odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…