Ne yapmalı

Birçok kişiyle seks yaptım
Bilmek zorunda değil ki. Eminim tanışacağınız kişi de bunu fazlasıyla yapmıştır ve sizin gibi '' söylesem mi acaba? '' düşüncesiyle de yaşamıyordur. O yüzden anlatmayın derim. Zaten ileri ki zamanlarda ilişkinizi etkileyecek bir durum değil. Ha eski kafalardan yobaz biriyse zaten başlamadan bitir derim. Hani şu hiç ilişkiye girmemiş kız isteyen ama yatmadığı kız kalmayan erkek tiplemelerinden bahsediyorum.

Birçok kişiyle seks yapmanızda utanılacak ne var ki? Tercihiniz böyle olmuş. Yapmışsınız. Kim size hesap sorabilir ki. Ayrıca hayatınıza yeni girecek insana detay vermek zorunda değilsiniz. Sizi seven geçmişi düşünmeden sever

İyi geceler arkadaşlar şu an tedavi oluyorum ailemin de desteğiyle.su an bir ilişki düşünmüyorum ama ileride neden olmasın? Geçmiş iliskilerimden pişmanlık duyuyorum.su an kendimi geliştirmeye odaklandım.ileride hoşlandığım bir insan olursa geçmiş hatalar söylenmeli mi? Pişmanım bu konuda. Ve artık yeni ilişkilerimde kriterlerim değişti.düşünceleriniz benim için önemli saygıdeğer kk halkı
"olursa"

acele edeceğiniz bir şey değil bu
sanırım şimdiye kadar ilişkilerinizde cinsellik odaklı yaşamışsınız ilişkiyi ama
bundan sonra birisi "olursa" o başka kriterlerinizi mutlaka gözetin, biraz vakit tanıyın, önce bi konuşun tanışın, yine sevişirsiniz :D

hayatınızda bir süre birisi olmasa da birşey kaybetmezsiniz, şu anda düşünceğiniz şey "geçmişi ona anlatayım mı" gibi şeyler olmasın bence. bi durun bakalım, daha biri bile yokken... belki konusunu etmeyecek belki siz onu istemeyeceksiniz, daha bunları düşünmeye çok var.

İyi geceler arkadaşlar şu an tedavi oluyorum ailemin de desteğiyle.su an bir ilişki düşünmüyorum ama ileride neden olmasın? Geçmiş iliskilerimden pişmanlık duyuyorum.su an kendimi geliştirmeye odaklandım.ileride hoşlandığım bir insan olursa geçmiş hatalar söylenmeli mi? Pişmanım bu konuda. Ve artık yeni ilişkilerimde kriterlerim değişti.düşünceleriniz benim için önemli saygıdeğer kk halkı
Bence anlatma. Sankı erkekler anlatıomu

Hiç gereği yok niye söyleyesin. Soran olursa geçmiş geçmişte kaldı dersin. Erkekler kafasında çoj kurar. Bilmedikleri daha iyi

Sanırım hastaliğınız icin tedavi goruyorsunuz.Bunun uzerine gidin.Zaten pisman olmussunuz hatalarinizi farkediyorsunuz. Bu hatalari sen biliyorsan baskasnn bilmesine gerek yok. Cok Cok gerek olursa sadece bir tedavi gordugunu anlatirsin gerisine gerek yok. Burda daha once 15 yil evlilikten sonra bakire olmadigini herkese yayarak bosanan koca konusu vardı. Hic gerek yok .Kendini yorma uzme. Tedavine bak. Umarim iyice toparlarsin🙏

Gecmisi arkanızda bırakmayıp ve gecmisle yasamaya calısırsanız hayatınıza kim girerse girsin huzurlu olamazsınız. Gecmisinizin hesabını soran bir insanlada hayatınızı birleştirmezsiniz. O yüzden ilk önce kendinizi resetlemekten baslayın.

Su an maneviyata yöneldim
Maneviyata yönelmen çok iyi. Allah yardımcın olsun.

Bundan sonrası için geçmişi unutup, kimseyle geçmişe ait bişey paylaşma.

Tövbe ettiysen, sürekli etmeye devam et. Çünkü, için ferahlar ve ciddi şekilde tevbe edilip pişman olunduğunda, hiç açılmamak üzere kapatılmalıdır geçmiş.

Back
X