• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı?

Görmedim tabi... İlk çocuğum o benim. Demek ki zaten görmemiş oluyorum. Ilk olmasa dahi onu sakınmak zorundayım. Sizin çocuğunuzu da 11 yaşında biri kucağına alsın. Yok deyince ortalığı birbirine katsın. Küçücük başıyla türlü cadiliklar düşünsün ve bunu açık açık paylaşsın da göreyim ne kadar sabredebiliyorsunuz? Ağzı da leş gibi kokuyor. Ben çocuğum tiksinir diye turşu sarımsak soğan bile yemiyorum.
Valla kimse kusura bakmasın da 11 yaşındaki kız çocukları sizden bizden şeytan, hiç de acımıyorum. Aile içi ortamlarda şımarık ve itici davranıyorlar.

Sormaz olur mu, kayınvalidemin her şeye bir yorumu, lafı vardır. Zaten eşime söyledim. Bir daha anneannenlere gitmeyeceğim dedim. Memlekette bir 12 günümüz kaldı zaten. Evimize döneceğiz artık. Ben ne bahane bulsam ne yapsam da kaynanama gitmesem onun derdindeyim. Bir de ben iki gun anneme gitsem üçüncü gün sizi özledik diye çıkıp anneme geliyorlar.

12 gün beklemeyin evinize dönün, 1.5 aylık bebek her türlü mikroba açık, bağışıklığı gelişmemiş, hiçbir şey bebeğinizin sağlığından kıymetli olmamalı.

Minicik bebek opulur mu yaa nasil insanlar var bide uyurken uyandirmaķ nedir valla ben olsam gitmem 11 yasindaki cocuk bebegi nasil kucagina aliyor bunada izin veremezdm heralde allah sabir versin canm

Ay yeni doğmuş çocuk öyle şapur şupur öpülür mü :KK57:
Ne bileceğim içlerinden birinin bulaşıcı hastalığı olmadığını, mikrop kaptırmayacağını çocuğuma?
Herkes bilir ki bebekler öpülmez. Onların cildi çabuk solar, çok hassas.
Sizin bile öpmemeniz lazım, kimse öpmemeli. Bir de biri şap şap öptü mü benim midem bulanıyor.
Kaldı ki o zavallı bebek uyumazsa büyüyemez, bebek dediğin süt emer ve uyur, öyle büyür.
Ayrıca 10 yaşındaki çocuğun eline bebek verilir mi? Bir düşürse sorumluluğunu kim alacak?
Lütfen kesin tavrınızı koyun, bebeğinizi kimseye öptürmeyin, ''Gelin bebeği göstermiyor'' desinler, bebek sağlığından önemli mi onlar?
Herkesin kucağına da vermeyin. Öpmek isteyen de olursa ''Cildi çok hassas, bünyesi de zayıf lütfen yanağından başından değil elinden öp olur mu?'' deyin. Öpecek olan minik eldiveninin üstünden öpsün, ya da başında bere varken berenin üstünü öpsün.
Esimle ben bile opmuyoruz. Artik onlar da opemiyor zaten canim. Dün karşılaştık bakmadilar bile ne yapıyor diye.

Esimle ben bile opmuyoruz. Artik onlar da opemiyor zaten canim. Dün karşılaştık bakmadilar bile ne yapıyor diye.
İşlerine gelmemiştir tabii şapır şupur öpemeyince.
Bebeği öyle öpen biri gördüm mü suratım buruşuyor resmen nasıl kıyabiliyorlar diye.
Salyalarını bıraka bıraka ''Oyyyamandababaannesininkuzusuoyyykurbaaanağğğğ'' diye ağıt yakar gibi bağırıyorlar ya, Şaman ayini gibi.

Ay ben seni Hatırlıyorum. Doğurmuşsun bebişini Allah Analı babalı büyütsün.

Sen lafını sakınmayan,pat pat söyleyen bir kadınsın nereden bu kadar yüz buldularki? El kadar bebek Şap şup öpülür mü ya.

Direk söyleyemiyorsan doktora götürdük cildi hassasmış falan de. Belki yerler :)
Teşekkür ederim canım. Pat pat söylüyorum da karşımdaki hak etmiş bile olsa sonradan vicdan yapıyorum. Sonuçta ben bu insanlarla yüz yüze bakıyorum eşimin ailesidir dedim ses çıkarmadım. Sonuç: Eşim bana herkese her lafı söylüyorsun. Anneme de istediğini söyle, istersen kavga et ama beni arada bırakma dedi.

İşlerine gelmemiştir tabii şapır şupur öpemeyince.
Bebeği öyle öpen biri gördüm mü suratım buruşuyor resmen nasıl kıyabiliyorlar diye.
Salyalarını bıraka bıraka ''Oyyyamandababaannesininkuzusuoyyykurbaaanağğğğ'' diye ağıt yakar gibi bağırıyorlar ya, Şaman ayini gibi.
Ahahaha... Bir de çocuğun ağzını yanağına tutuyor. Bogazlayasim geliyor

eşin sana '' haklısın'' dese ne olacak kı eylem olmadıktan sonra?
ayrıca 11 yasındakı kız cocuguna da bebek falan vermem ben
allah korusun elınden düşürür falan.. aglasın zırlasın naparsa yapsın
sonucta bu bebegı doguran sensın ve senın dedıklerın önemlı

Ahahaha... Bir de çocuğun ağzını yanağına tutuyor. Bogazlayasim geliyor
Ay zehirleyecekler çocuğu ya toksik atık gibi. El kadar bebe yanaktan öpecek sanıyorlar. Aslında ben gelinlere olan hırslarını çocuklardan çıkardıklarına inanıyorum.
Böyle sesi tizleştirip bağırmalar, her yerini sıkıp salyalar bırakmalar, içten içe bir kin var gibi.

Hani demis ya sana kv cocugu opturmeyeceksen kalabalik yere getirmeyeceksin diye ben o an oyle mi anne der cocugu da alir giderdim valla

Bence dediğini yapın ve bir daha gitmeyin. Ne kadar ayıp ya, çocuk uyutmak çok kolay ve çocuğun uykusunun bölünmesi uyuyamaması da çok normal sanki.
Bence çocuğu getirip götürmüyorlar falan diye düşünmeyin, bundan sonra hiç gitmeyin. Eğer sorarlarsa da, zamanında böyle ortamlara girmeyeceksin lafını hatırlatın.
Ki sormazlar bence, ne cins insanmış sinir oldum ben bile burda.
Minicik bir kardes tavsiyesi. Cocuk huysuzken verin kucağına kayinvalidenin 30 dk yeterli. Uzanin icerde bir yere. Sikin dişinizi.
Seslenselerde sakın duymayin. Uyuyun (hatta ölmus kadar sessiz olun)
Maksimum 30 dk sonra kimse bir daha size ve çocuğunuza bulasmayacak. Test edilip onaylanmistir. Hatta arkamdan bu uyumuyor,gunduz gözüyle ölüyor diye dedikodum yapılmıştır :)))

12 gün beklemeyin evinize dönün, 1.5 aylık bebek her türlü mikroba açık, bağışıklığı gelişmemiş, hiçbir şey bebeğinizin sağlığından kıymetli olmamalı.
Gidecegimiz yer buradan beş beter. Türkiyenin öbür ucu :) Eşime kalsa bizi goturmeyecek o derece yani. Terörden kaçtık kaynanayla takistik. Neticede benim istedigim oldu çok şükür

Minicik bebek opulur mu yaa nasil insanlar var bide uyurken uyandirmaķ nedir valla ben olsam gitmem 11 yasindaki cocuk bebegi nasil kucagina aliyor bunada izin veremezdm heralde allah sabir versin canm
Sağol canım. Sabretmeyecegim artik eşim istediğini söyle dedi

eşin sana '' haklısın'' dese ne olacak kı eylem olmadıktan sonra?
ayrıca 11 yasındakı kız cocuguna da bebek falan vermem ben
allah korusun elınden düşürür falan.. aglasın zırlasın naparsa yapsın
sonucta bu bebegı doguran sensın ve senın dedıklerın önemlı
Napacakmış milletle dövüş mü edecekmiş... İstediğimi söyleyecekmişim. Ben de bosanalım o zaman dedim

Bence cocugu fazla insan içine sokmayın yazık mikrop kapacak gerektiginde uyarın neden cekiniyosunuz ki konussun dursun siz ben olsam bildiğimi yaparım.:KK43: Kayınvalideye de gitmeyin bir süre.

Ay zehirleyecekler çocuğu ya toksik atık gibi. El kadar bebe yanaktan öpecek sanıyorlar. Aslında ben gelinlere olan hırslarını çocuklardan çıkardıklarına inanıyorum.
Böyle sesi tizleştirip bağırmalar, her yerini sıkıp salyalar bırakmalar, içten içe bir kin var gibi.
Aç mı değil mi öyle kontrol ediyor yarım akıllı... Sonra da bu acıkmışmış. Şimdi etsin edebiliyosa. Yanına yanaşamıyor

Back
X