• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı?

Napacakmış milletle dövüş mü edecekmiş... İstediğimi söyleyecekmişim. Ben de bosanalım o zaman dedim
milleti gecsın, anasına lafını söylesın yeter.. onu millet ilgilendırmez.. sen annesıne kızdın sonucta
ee tabii işine gelmez

Ciddi misin, nasıl ya?
Abla bunlar 11 yaşında da olsa görümce görümce işte bir milletin DNA'sına bu kadar işler mi kaynanalık görümcelik.
Kardeşine gıcık oldum ya... Bagrış çagrış sokakta kavga ettik. Ben de boşanalım. Çekemem ben böyle aile yalakası adamı dedim. Ama o kız herkese böyle. Anneye babaya, akrabalara, arkadaşlarına... Herkese öyle davranıyor yani. Ben öyle dedim diye onun da demesi mi lazım diye kendini savunuyor bir de...

Hani demis ya sana kv cocugu opturmeyeceksen kalabalik yere getirmeyeceksin diye ben o an oyle mi anne der cocugu da alir giderdim valla
Zaten oradan çıkmak üzereydik. Yani beş on dakika sonra kalkacaktik. Çıktık gittik hep beraber

Minicik bir kardes tavsiyesi. Cocuk huysuzken verin kucağına kayinvalidenin 30 dk yeterli. Uzanin icerde bir yere. Sikin dişinizi.
Seslenselerde sakın duymayin. Uyuyun (hatta ölmus kadar sessiz olun)
Maksimum 30 dk sonra kimse bir daha size ve çocuğunuza bulasmayacak. Test edilip onaylanmistir. Hatta arkamdan bu uyumuyor,gunduz gözüyle ölüyor diye dedikodum yapılmıştır :)))
Veriyoruuumm... Çocuk da nasıl oluyorsa susuveriyor... Ben eşime veriyorum. Eşim de sakinlestiremeyince annesine veriyor. Çocuk öğretmiş gibi susup uyuyor kadına gidince...

Bence cocugu fazla insan içine sokmayın yazık mikrop kapacak gerektiginde uyarın neden cekiniyosunuz ki konussun dursun siz ben olsam bildiğimi yaparım.:KK43: Kayınvalideye de gitmeyin bir süre.
Yaptım sonunda. Anlaştık eşimle. Herkes ailesinde kalacak artık.

milleti gecsın, anasına lafını söylesın yeter.. onu millet ilgilendırmez.. sen annesıne kızdın sonucta
ee tabii işine gelmez
Dün bosanalım deyince korktu zaten. Annesiyle konuşmuş. Böyle böyle yapıyormuşsun.Ceyda çok bunaldı, böyle şeyleri kaldıramıyor. Zaten oradan oraya öldük,bunaldı kız demiş. Annesi de tamam konuşur hallederiz demiş.

Dün bosanalım deyince korktu zaten. Annesiyle konuşmuş. Böyle böyle yapıyormuşsun.Ceyda çok bunaldı, böyle şeyleri kaldıramıyor. Zaten oradan oraya öldük,bunaldı kız demiş. Annesi de tamam konuşur hallederiz demiş.
restı cekınce aklı basına gelmıs
böyle yapacaksın işte, gerı adım atmayacaksın erkege
tabii ki haklıysan

restı cekınce aklı basına gelmıs
böyle yapacaksın işte, gerı adım atmayacaksın erkege
tabii ki haklıysan
Ben haksızken de pek geri adım atmam. Buna rağmen ailesine fazlasıyla sabır gösterdim. Ama tabi erkeğe iyilik yarar mı? Sen de söyle dedi bana. Ben de iyi bakalım bundan sonra ne oluyor görelim dedim. Dün ortalığı iyi bir karıştırdım zaten. Bu sebepten dolayı boşanacağız diye çok korktu yakınları...

Ben haksızken de pek geri adım atmam. Buna rağmen ailesine fazlasıyla sabır gösterdim. Ama tabi erkeğe iyilik yarar mı? Sen de söyle dedi bana. Ben de iyi bakalım bundan sonra ne oluyor görelim dedim. Dün ortalığı iyi bir karıştırdım zaten. Bu sebepten dolayı boşanacağız diye çok korktu yakınları...
erkege ıyılık yaramaz elbette.
iyi olmus. bundan sonra da 11 yasındakı kızın elıne de asla cocuk verme

erkege ıyılık yaramaz elbette.
iyi olmus. bundan sonra da 11 yasındakı kızın elıne de asla cocuk verme
Ben vermiyorum zaten. Kayinvalideme iki dakika bırakıp lavoboya gidiyorum. Cadı kız anne bana ver diye bas bas bağırıyo. Kayinvalidem gönülsüz olsa da vermek zorunda kalıyor. Küçücük kıza ses edemiyor. Görmediğin bir kızı olmuş işte. Ama gidince söyleyeceğim. Sen de kız çocuğunu görmediğinden hiç sesini çıkarmıyorsun galiba diyeceğim...

Veriyoruuumm... Çocuk da nasıl oluyorsa susuveriyor... Ben eşime veriyorum. Eşim de sakinlestiremeyince annesine veriyor. Çocuk öğretmiş gibi susup uyuyor kadına gidince...
Kokusu tansiyon düşürücü demekki.
O zaman gitmeyin. Gayet sakin anne sen demiştin dersiniz

Yok canim yumusamadim. Kayinvalidem aradı. Bayağı bi birbirimize biseyler söyledik. Ben de herşeye mantiklica cevabimi verdim. Icimde kalan ne varsa hepsini söyledim. Özür diledi :KK48:

Ceyda vallahi takdir ettim seni,bravo. Yalnız esin de ne olursa olsun anlayisli ben eşime bosanalim desem dakikasına bosanma evrakın koyar önüme. Allahtan esin hakliligini biliyor geç de olsa arkandan duruyor.

''Eşime gelince, o da ayrı bir geri zekalı.''

Ben hala şuna gülüyorum yahu :KK53:
Adını bilmiyorum ama alemsin abla :KK70:

Back
X