Ne yapmalı?

Bence oyuna gerek yok . Madem cocuk uyansın istemıyorsan kalabalık yere gıtmeyecekmışsın sızde kv nızın sözunu dınlemış olun:) sorarsa sızde cocugum cok zor uyuyor gece sıkıntı yasıyorum sız oyke deyınce bende szı dınledım dersınız

uykusundan geçtim çocuk mikrop kapar ya bir de 11-12 yaşında çocuklar var diyorsunuz onlardan daha beter mikrop kapar Allah korusun

Ceyda vallahi takdir ettim seni,bravo. Yalnız esin de ne olursa olsun anlayisli ben eşime bosanalim desem dakikasına bosanma evrakın koyar önüme. Allahtan esin hakliligini biliyor geç de olsa arkandan duruyor.
Teşekkür ederim canım da ben ondan önce evrakı koyarım zaten. Her ihtimale karşı anlaşmalı boşanma davası dilekçem ve boşanma protokolümü hazır bulunduruyorum. Eşim arkamda durmasa ne olacak? Annesini senede 1 ay görüyor beni her gün... Mecbur dediğime gelecek...

Meseleyi hallettim canım. Bu sabah kayin validem annem sizi çağırıyor,gitmeden 1 gece bizde kalsinlar diyor dedi. Ben de yok dedim. Biz, benim anneanneme gittik diye kiskandilar herhalde. Eşimi mutfağa çekip gitmeyeceğiz diyeceksin dedim.

uykusundan geçtim çocuk mikrop kapar ya bir de 11-12 yaşında çocuklar var diyorsunuz onlardan daha beter mikrop kapar Allah korusun
Amaaaan. Valla onu desem biz pis miyiz derler uyuzlar. Bücürler yanaşamıyorlar artık meleğime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…