ne yapmalii??

diloshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
128
4
118
Kizlar dusuncelerinizi cok merak ediyorummm...
Benim cocuklugumdan beri kardesim dedigim sonsuz guvendigim bi arkadasim var-di
Inanin bana yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi guvendigim tek insandi nooldu diye soruyosunuz simdi...
Kardesi bana cikma teklifi etti ve bende reddettim bunu ogrendiginden bu yana bi sogukluk basladi aramizda sonra baska arkadaslarimi kiskandigini farkettim ona eskisi gibi yakin davranmiyormusum... oysaki o daha sosyal biriydi ve bi gun oyle bisey dusunmedim onla ilgili .. sevgilisiyle arasini ben yaptim ayrildilar baristirmak icin akla karayi sectim o uzuluyo diye...
Bulusalim dedi tamam dedim bulusunca baska arkadaslarini cagirdi ve ben yokmusum gibi davrandi ve bunu gormezden gelmeye calistiysamda 3 defa tekrarladi sonra ogrendimki ailesi sevgilisini istemiomus zor gunler geciriyomus neyse dedim yaninda oliyim
Ama nafile bi tripler gormeniz lazim ayni yerde olunca hemen arkadasarini arayip bulusmalar falan bende tobe ettim butun iliskimi kestim sebebini inanin bilmiyorum ama simdi kendini affettirmeye calisiyo mesajlar aramalar ama benim icin bitti sizce haksizmiyim? Ben dostlari icin herseyi yapacak biriyim ama kiymetini bilmeyenleri geri donusu olmadan silerim...bide sevgilisiyle bi ara tartsmistim acaba omu benden uzak durmasini soyledi bilmiyorum ama beni arkadaslarinin arasinda yok saymasi hic hos degildi resmen onlarin arasinda yalniz birakti beni sonra gelip ee egleniyomusun bizle diyo ya... nedenini sormadim sormicam zaten kendiside biliyodur ona ayni degeri asla vermicegimi .. ama gercekten insanlara cok fazla deger verilmemesi gerektigini gecte olsa ogrendim..

çok fazla değer verme ama küs de olma bence.arada baş başa buluşursunuz arkadaşlarının gelmesini istemiyorum diye açıkça ifade edersin ya da ortak arkadaşlarınızla bir buluşma ayarlarsınız.buluştuğunuzda mutlaka konuş anlat içindekileri bana neden böyle davrandın çok kırıldım de karşılıklı konuşarak anlaşın.baktın olmuyor birden değil de yavaş yavaş uzaklaş ilerde birbirinizi kötü anmayın

Ya sorun arkadaslarinin olmasi degil tabikide olamaz kirildigim sey orda yokmusum gibi davranmasi arkalarindan yurusem yolumu degistirsem farketmez nerde oldugumu buna cok kirildim... o birden gosterdi gercek yuzunu bende oyle yapmayi dusuyorum ama tavsiyelerin icin tesekkurler..

Tatlım hiç abartısız, hemen hemen aynısı başıma geldi. Bazı kadınlarda var o seni kıskandıgı ıcın senı sındırmeye calısıyor, başkalarının yanında kendını gostermek ıcın senı gormezden gelıyor yada yaptıgı abuk sabuk sakalarla senı yerın dıbıne sokmaya calısıyor falan. Hele bırde senden daha sosyalse baska bır acıklamasını goremıyorum ben. Nasılsa bana muhtac bu dıye de dusunuyor olabılır . Haset yani bu bariz. Hiç dusunme erkek arkadası dedı de ondan mı falan dıye. ayrıca erkek kardesını de senden kıskanmıs sen reddettıgın halde sana trıp atıyor falan. Bence muhabbetı tumden keserek en ıyısını yapmışsın. Ben 1 seneye yakın sürdürmüştüm boyle bır kızla arkadaslık ilişkimi sonra bırden kestım ve bana gelıp sordugu ben naptım kı sana. Böyle ınsana sıralasan da yaptıklarını farketmıyor değişen bırsey olmuyor (en azından benım durumda oyleydı).. Hiç sıkma canını dusuncelere dalma. Değerli olan kendini hıckımseye harcatma..

Biraz gec oldu ama...
Beni anlayan biri cikti cok sevindim :)
Haklisin canim hatta cok haklisin zaten havali bi tip kendisi baska aciklamasi olamaz bide akrabalik bagida var arada bu hafta ablasi yurdisindan geliyo annemler hepimiz hosgeldine gidiyoruz sende gel goze batma diyo mecburen gidicem ama meraba disinda konusmayi dusunmuyorum .. bazen insanlar ne kadar anlamsiz sacma dusuncesiz olabiliyor anlamiyorum...
Yorumun icin cok tesekkur ederim beni cok rahatlattin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…